był już temat "jak przypuszczacie co puszczą w święta" teraz czas na to co napewno bedzie można oaglądać w tv. wypisujcie filmy które napewno w tym czasie obejrzycie, i które są warte obejrzenia, ciekawe jak spisze sią nasza polska televijzja..... może w tym roku sie postarają, zobaczymy. pzdrawiam

Leon_B_Fink

Ja jak zwykle bede ogladał, "W krzywym zwierciadle: witaj swiety Mikołaju" i "Kevina", moze jeszcze "Gremliny".
Pozdrawiam.

Andy

Ja tak samo, wylaczajac gremliny. To sa czary, ze te filmy mi sie podobaja, serialnie.
I bardzo je lubie.

Leon_B_Fink

Napewnio znowu będe oklądać Kevin sam w domu.....zreszczą jak coroku...hehe

Angelique

TVN nie wyemituje żadnej premiery. Będą powtórki, ale ciekawych filmów. Nie wiem jeszcze co planuje TVP i Polsat. Najbardziej zazdroszczę Brytyhczykom. Stacje Channel 4 i BBC One, oraz niemiecki ProSieben przygotowały bardzo ciekawą ofertę. U nas jak zwykle - czyli marnie.

A Kevin właśnie teraz leci... :P

Campbells

Polecam Ocean's Eleven jak ktos nie widzial...

Koniczna pozycja dla kazdego kinomana "Nightmare before Christmas" czyli "Miasteczko Haloween" Tima Burtona w drugi dzien swiat Polsacie.

Leon_B_Fink

TV PULS 26.12 (poniedzialek) "Lot nad kukulczym gniazdem" a bałem sie ze juz nic nie puszczą. chyba zaczne stawiać na stacje niekomercyjne :]]]
bardzo miła niespodzianka pod choinkę :]]]

Leon_B_Fink

taka bieda w TV w te święta, że nie wiem:-( jedyne, co chciałam oglądać to "W krzywym zwierciadle...". Nie mogę zrozumieć fenomenu tego filmu, bo nic w nim nie ma wybitnego, ale tak go lubie, że z przyjemnością oglądam za każdym razem, po prostu jest świetny co roku tak samo mocno;-) a co do "Kevina" to jest już przegięcie na całej linii! jezeli ma to być nowa tradycja to ja uciekam z kraju. Bedą go jeszcze puszczać chyba nawet po śmierci tego Calkina:-D

jawom1b

jutro, pierwszy dzień świąt, na ale kino! o 11:30 "Imperium słońca", na tymże kanale o 16:05 "Za drzwiami Actors Studio - 10lecie"... drugi dzień świąt: "Lot nad kukułczym gniazdem" na Pulsie (taki film na takim kanale???) jak na razie tyle mam w planach, a dzisiaj już zdążyłem obejrzeć "Memento" (ale to już oczywiście na kompie), pozdrawiam, wesołych świąt wszystkim!!!