Poszukuje serialu ktory mnie wkreci podobniejakpamietniki wampirow. Nie chce tracicz
czasu i ogladac glupot wiec prosze o wasze dyskusje i pomoc w opini :) pozdrawiam

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
eultras

Może Supernatural ? Mnie wkręcił na maxa :D

ola_44_filmweb

A to widziałem chyba wszystkie części popieram że super serial cos w tym stylu bym chciał zobaczyć. A najlepiej serial co ma tresc że trzeba zobaczyć odcinek po odcinku zeby rozumieć o co chodzi a nie każdy o czymś innym :D

eultras

Dokładnie o to samo mi chodzi w serialach (: Bardzo podobała mi się też Czysta Krew, chociaż to też pewnie znasz :p

ola_44_filmweb

no jak najbardziej też świetny serial podobnie do pamiętników. Albo nie ma nic podobnie interesującego albo ja mam jakiś kiepski gust ;( a mam ochotę coś zobaczyć bo pogoda kiepsa :P

eultras

W takim razie ja też mam kiepski gust bo niewiele seriali mi się podoba :p Właściwie to mało jest ciekawych seriali z tego typu chyba że jeszcze Fringe: Na granicy Światów ale tu docinki raczej nie są za bardzo ze sobą powiązane. Teraz mnie naszła ochota na Archiwum X :D I chyba sobie obejrzę c:

użytkownik usunięty
eultras

eultras: Oglądnij Teen Wolf ;) 12 odcinków. Dziś wyszedł 11 odcinek. Ja jestem po 10 odcinkach i bardzo mi się spodobał.

użytkownik usunięty

Zobacz sobie teen wolfa, a za miesiąc rusza nowy serial w stylu the vampire diaries: the secret circle, to sobie będziesz oglądać ;)

dziekuję bardzo myśle że to nie dużo odcinkow ale zobaczymy co tam leci:)

eultras

en wolf zaje serial macie moze strone gdzie znajde wszystkie odcinki ??:>:P

eultras

white collar

alisek92

też myśle że będzie nie zły dzieki wielkie :))

użytkownik usunięty
eultras

white collar mi nie przypadł. Nie ma nic wspólnego z pamiętnikami ani fantasy.
Na thepiratebay możesz szybko ściągnąć przez torrenta wszystkie odcinki teen wolfa. Wiedziałem, że ci się spodoba :)

eultras

"Game of thrones" - jak dla mnie najlepszy serial i "Oz" jest tez swietny :)

Arci20

w 2 dni zobaczylem wszystkie odcinki tee wolf i czekam na kolejne teraz przypadl mi rowniez ten oz uwielbiam filmy o wiezieniu wiec to jest to co lubie :)

eultras

Polecam „Schameless”. Świetnie zrobiony serial, fabuła, jak i zdjęcia są niezłe. Potrafi wkręcić. Wypożyczyłam wczoraj z VOD na N i obejrzałam już 5 odcinków :) Wato zobaczyć.

anuszka85

także mogę polecić Schameless, również oglądałem go na dekoderze enki. pierwszy odcinek mnie nie zachwycił, ale po obejrzeniu kilku stwierdzam, że serial jest dość dobry.

brauto

no i oczywiście Gra o tron