proszę nie przegapić "Tańcząc w ciemnościach " w poniedziałek 22:55 tvp1. Kto nie widział gorąco polecam!!!
Ale promocję HBO zrobili-odkodowane do 3 października, ale już HBO 2 zakodowane. Dla mnie raptem jeden film godzien obejrzenia: "Godziny", poza tym nic ciekawego.
Imaginacjo! Mam dla ciebie wiadomość!
Wiem, że nie masz DVD, ale właśnie widziałem reklamę w telewizji... Do jakiejś gazety (chyba Gala) dają "Tańcząc w ciemnościach"...
Pozdrowionka!
taaak?? to chyba kupię może w przyszłości wygram na filmweb'ie Dvd to będzie jak znalazł:):) Dzięki za namiary.:) pozdrawiam:0
HA! widziałam już ten nr Glamour z tańcząc w ciemnościach, 10,90 kosztuje. Kupiłam sobie dzisiaj za to Przyjaciółkę z Akademią i Podróżami Pana Kleksa (na 2 egzemplarze musiałam się wykosztować po 5,50:). hehe nie ma to jak sentyment :) czekam jeszcze na "7 życzeń"...
no i milczenie owiec trzeba oglądnąć po raz kolejny... ech uwielbiam ten film...
pozdrawiam :)
Nie dali w HBO może nic specjalnego ale zawsze coś. Wczoraj obejrzałam sobie 2 odcinki "Gwiezdnych wrót" i "Krwawą projesję" z Clintem Eastwoodem. Dzisiaj obejrze "Bones" (może będzie fajny). W sobote "John Q". A "Godziny" kupiłam z jakąś gazetą ale niestety jeszcze nie obejrzałam.
Zastanawiałam się dlaczego nie moge znaleźć HBO2 a oni nie odkodowali - co za chamstwo. A chciałam sobie nagrać "Nawrót depresji gangstera", "Halloween: Resurrection" i "Śmiertelną wyliczanke" a tu nici.
W wypowiedzi wyżej napisałam tylko, że obejrzałam a nie że film był powalający. To, że "Krawawa profesja" to nic specjalnego mogłam stwierdzić dopiero po obejrzeniu, więc obejrzałam i rzeczywiście stwierdzam, że film jest cienki.
Diuno! Mam HBO (dwójkę też) i oglądałem wszystkie filmy o których piszesz... Z przykrością stwierdzam, że filmy te są bardzo słabe, a zwłaszcza "Halloween: Ressurection"... Więc chyba nie masz powodu do smutku...
Dzięki Albertino. Pewnie, że nie mam powodów do smutku ale obejrzeć zawsze można :). Koleżanka również odradzała mi "Halloween: Ressurection". Według niej najlepsza była pierwsza część.
Pozdrawiam
"Milczenie owiec" w TVP 2 o godzinie 22.40, 2 października, na pewno obejrzę bo jeszcze nie oglądałam.
W sobotę 9 października na TVN7 o 22:20 "Jeździec bez głowy" - znakomity (moim zdaniem) film Tima Burtona... Trochę horror, trochę romans, trochę kostiumowy... Bardzo podoba mi się klimat tego filmu... I oczywiście Johnny Depp... Jest naprawdę utalentowany, że jeszcze oskara nie dostał... To duże niedopatrzenie... Film gorąco polecam, ja na pewno go obejrzę...
Imaginacjo! Właśnie popatrzyłem na blog do CaLiBRe... Widzę, że dałaś mi minusika... A ja tylę się napociłem z tymi filmami tygodnia... Trudno... Troszkę mi przykro, ale jeśli tak uważasz... Ja nie mam ci tego za złe, ale chyba nie tylko do ciebie przychodzę, aby zaprosić cię do siebie... Prawda?
Aha! Ja tobie dałem plusika...
Żeby nie było, że wypisuję u ciebie głuipoty...
W sobotę 2 października o 20:00 na TVN7 "Nowi miastowi" - fajna komedyjka ze Stevem Martinem i Goldie Hawn...
W środę 6 października na Ale Kino! o 20:00 "Śmiertelnie proste" - pierwsza komedia braci Coen...
W czwartek 7 października na Ale Kino! o 20:00 "Biały aligator" - nie znam filmu, ale znakomita obsada... Matt Dillon, Faye Dunaway, Gary Sinise i Viggo Mortensen, a reżyseruje Kevin Spacey...
Pozdrowionka!
Przykro mi jeżeli poczułeś się urażony ale nie jestem człowiekiem w stylu plus za plus. Faktycznie to mi nie odpowiada i dlatego tak wyszło. Poza tym jestem wdzięczna za współpracę. W następnym miesiącu może bedzie inaczej. Nie ma się co złościć , cały ten portal to tylko jedna wielka zabawa:) Pozdrawiam gorąco Albertino :)
Nie jestem zły, ale nie wiedziałem, że ty to tak odbierasz... Jeśli sobie tego nie życzysz nie będę cię zasypywał głupotami...
Mimo wszystko dziękuję za ten minus przynajmniej wiem co ci we mnie nie pasuje... Chociaż ja bym ci za takie coś minusa nie przyznał... Jak nie chcesz to do mnie na blog nie wchodź i tyle, ja chciałem tylko żebyś wzięła udział w głosowaniach na moich nowych blogach TOP5...
Pozdrowienia!
Jak dowiem się jeszcze o jakimś filmie w TV to dam ci znać...
No widzisz nie można wszystkigo odbierac personalnie.Trzeba czasem traktować takie rzeczy mobilizująco. Mnie nie robisz łaski pisząc że jak nie chcę to nie muszę wchodzic na Twój blog... to nie o to chodzi. Nie wiem czy to kwestia wieku (nie wiem ile masz lat) ale bardzo mozliwe bo nie brałbyś tego do siebie. Ale może się mylę. Po prostu staram się być szczera. Minus nie oznacza że kogoś nie lubię, po prostu zwracam uwagę na sczegóły może to zle ale chce zyby sprawa była jasna, bo nie mam zamiaru ciągnąc tego przez kolejne kilka postow. Koniec. :)
Też nie chcę tego dłużej ciągnąć... Potraktuję to tak jak mówisz (taki też miałem zamiar) - mobilizująco...
Pozdrowionka... Nie czuję się urażony...
heh oglądałam piąty element. qrcze willis piękny i młody :)) co jak co, ale tak mi się spodobał występ divy, że zdarłam go z netu. i siostra mnie cały czas męczy żebym wyłączyła, bo leci non-stp. cóż poradzę że winamp odgrywa, nie moja wina ;))))
pozdrawiam :)))))0
"piąty element" :):) to taki śmieszny film:):) niby sf a dla mnie to jak komedia ach te efekty...:):):) no i fabuła w stylu "jestem rycerzem dżedaj" :):) hehehehe zabawne to było:)
W niedzielę 10 października na TVP1 o 21:50 "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem w roli głównej... Nie oglądałem, ale obejrzę... Film podobno znakomity... Dostał oskara za reżyserię...
Pozdrowionka dla wszystkich!
Papa! Jak będę coś jeszcze wiedział to napiszę...
Może się przesłyszałem (jeśli tak to niech ktoś mnie poprawi) ale wydaje mi się (widziałem reklamę) że w najnowszym numerze National Geographic dają na DVD "Titanica", ale to może jakiś film dokumentalny... Nie wiem....
NIEPRZEGAPCIE:
Wściekły Byk - tvp1 w środę o 23:55
Kod dostępu - tvn w piątek o 20:10
Przylądek strachu - tvn w piątek o 22:15
Wróg publiczny - tvp1 w sobotę o 20:10
Dzień próby - tvn w sobotę o 22:05
Absolwent - tvp1 w niedzielę o 21:50
Obrona Łużyna - tvp1 w niedzielę o 23:40
Trochę sporo ale warto bo filmy są bardzo dobre i można oglądac je po kilka razy.
15.10.2004 - 23:20 na TVP2 - "Adwokat diabła" - niezły horror ze znakomitym (jak zawsze) Alem Pacino... W filmie zadebiutowała Charlize Theron...
10.10.2004 - 10:00 na TVN7 - "Malice" - thriller nawiązujący do filmów Hitchcocka, w roli głównej Nicole Kidman...
nareszcie przypomnę sobie "adwokata..." już nie pamiętam o czym był ten film... :):):) fajnie:) tym bardziej że jest moja ulubiona Charlize:)
ja dzisiaj mam taki zamiar (jak co tydzień :-) ) wypisac wszystkie ciekawe filmy u siebie na blogu... :-)
Filmy na weekend:
23:20 Adwokat diabła - tvp2 - piątek
01:40 Ame Agaru - tvp2 - piątek
20:10 Mumia - tvn - piątek
22:40 Wyspa doktora Moreau - tvn - piątek
20:10 Amelia - tvp1 - sobota
22:40 Bunkier - tvp2 - sobota
00:40 Opętanie - tvp1 - sobota
23:45 Obywatel X - polsat - sobota
22:05 Poznaj mojego tatę - tvn - sobota
01:05 Łzy niebios - tvn7 - sobota
23:10 Fortepian - tvp1 - niedziela
01:20 Fucking Amal - tvp1 - - niedziela
20:00 Ostatni skaut - tvn7 - niedziela
Witam oto filmy na ten tydzień:
21:30 Na żywo - środa tvn
23:40 Więzień nienawiści - środa tvn7
12:20 Mały wielki człowiek - piątek tvp1
20:10 Ocean's Eleven: Ryzykowna gra - piątek tvn
20:00 Dawno temu - piątek tv4
09:20 Casablanca - sobota tvn7
22:05 Powódź - sobota tvn
23:05 Tajemnicza zbrodnia - sobota tvp1
23:05 Desperado - niedziela tvp1
00:50 Jazda donikąd ( New Jersey Drive) - niedziela tvp1
Poniedziałek, 8 listopada
20:00 - Zawrót głowy - Ale Kino! (mniam...)
20:45 - Godzilla - Polsat
22:35 - W końcu czyje to życie? - TCM
22:55 - Pi - TV4
Wtorek, 9 listopada
20:45 - Fatalne zauroczenie - Polsat
22:45 - Ślepy zaułek - TVP2
23:40 - Arszenik i stare koronki - TCM
Środa, 10 listopada
21:00 - Cudotwórca - Canal+
Czwartek, 11 listopada
15:10 - Miłość ma dwie twarze - Polsat
20:00 - Duch i mrok - Ale Kino!
20:10 - Co się wydarzyło w Madison County - TVN7
20:15 - Zemsta - TVP1
21:05 - Nieoczekiwana zmiana miejsc - TVN
22:40 - Jade - Polsat
22:55 - Uciec, ale dokąd? - TVP1
Piątek, 12 listopada
20:40 - Moonraker - TVP1
21:00 - Simone - HBO
21:00 - Coma - TCM
23:10 - Szalony Jackson - TVN7
23:25 - Żołnierze kosmosu - TVP2
Przypominam, że dzisiaj "Więzień nienawiści"!! Proszę nie zapomniec... :):):)
Imaginacjo, nie musisz kupować programu, na filmwebowiczów możesz zawsze liczyć :))) chociaż ostatnimi czasy coś przysnęli...
'brazil' gilliama i 'legenda' scotta - odpowiednio 6 grudnia na tv4 i 7 grudnia na polsacie, z 10ciominutowymi przerwami, ale niewatpliwie sa to dwa obowiazkowe seanse dla fanow fantasy i sci-fi. polecam :)
no to jadziem z tym koksem...:
piątek 26 listopada:
20:10 Matrix [TVN]
22:55 Dobermann [TVN]
00:30 Gliniarze z Szanghaju [Polsat]
23:50 Życie za życie [Canal+ Sport :D]
sobota 27.11:
23:10 Incognito [TVP1]
22:05 Vanilla Sky [TVN]
21:50 Psychoza [AleKino!] - A.Hitchcock
poniedziałek 29.11:
23:25 Dzikość serca [AleKino!] - D.Lynch
wtorek 30.11
22:40 Życie jako śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową [TVP2]
10:50 Prosta historia [AleKino!] - D.Lynch
pozdrawiam :)))))))))))))))))
Imaginacjo, ja to się chyba do Ciebie wybiorę na herbatkę. Kilka razy się dobijam do Twojego bloga i zonk :( nie da rady. może później się uda coś dopisać??? oby...
szalom :D
zapraszam zapraszam dla Ciebie zawsze drzwi otwarte :-) dzięki że o mnie pamiętacie :-) zaraz lecę na Vanilla sky :-)
pozdro dla wszystkich :-)