...dlaczego w TV są ciągle powtórki,tak filmów jak i seriali,kto układa ramówki w stacjach.Może stacje telewizyjne chcą nas zniechęcić do siebie a może chcą żebyśmy przeżucili się na czytanie książek i dzięki temu łykneli troche kultury?

dobrygosc

np. wczoraj w niedzielę żywcem nie było co oglądać a niedziela to przecież weekend... największą oglądalność! Juz mam dosyć "europa da się lubić", czy innych durnowatych programów rozrywkowych made in Polska. strach pomyśleć co będzie w wakacje! ostatnio wieczorem głównie siedzę na necie i tylko to mnie ratuje przed nudą, bo pogoda kiepściutka i jakoś mnie nie ciągnie na nocne eskapady po mieście:) chyba jeszcze trochę a dojrzeję do nie oglądania tvp1,2,3 i polsatu, tvn i nie płacenia abonamentu. Swieżutkie informacje można przeczytać na necie a ciekawe filmy od czasu do czasu wypożyczyć z wideoteki (taniej wyjdzie niż abonament:P)

dobrygosc

Ponieważ stacje wykosztowały się na zakup amerykańskich hitowych seriali, a także na produkcję rodzimych... w związku z tym nie ma kasy na zakup nowych filmów, a zatem powtarzają stare po raz enty...