mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
ja tak samo jak sie dowiesz jaki to tytuł i wykonawca to bardzo prosze daj znac myrasek@op.pl,podroawiam -Iwona:)
najlepsza piosenka z reklmay to z reklmay MENTOS już dawno jej nie puszczają ale fajna była taka skoczna (nie chodzi mi o tą z owcami, ta co mam na mysli jest dużo dużo starsza)
Witam wszystkich!!!!:D Mam ogromną prośbę.Gdyby ktoś wiedział kto wykonuje piosenkę i jaki jest jej tytuł.Już mówię o jaka piosenkę mi dokładnie chodzi.No więc chodzi mi o kawałek z reklamy Nivea ,ale z tej nowej jak na samym końcu taka dziewczyna tańczy w złotej bluzce.Błagam niech mi ktoś pomoże!!!!
Piszcie na;
mój adres e'mail : karna_91@interia.pl
lub nr.gg: 906717.
Proszę o szybki kontakt jeżeli ktoś wie co to za kawałek!!!!
Z góry dziękuję:D :D
Pozdrawiam wszystkich...:D:):)
Wiele takstów piosenek możesz znaleźć na www.emuzyka.pl podaje też skrót do tego takstu: http://www.emuzyka.pl/tekstypiosenek/5452/1.php [www.emuzyka.pl/tekstypi ...]
pozdro!
AMANDA LEAR-ENIGMA WEJDZ NA STRONE www.vivid.pl płyta amandy lear z jej hiciorami tylko 19.99 czy cos podobnego
Ah...nikt mnie nie zauważa :P Kilka postów wyżej napisałam co to za piosenka w reklamie Nutelli. A tak na marginesie to kinder bueno to oczywiście Amanda Lear ("Enigma")
Nie prawda, że nikt Cię nie zauważa.. Ja zauważyłam ;) i już miałam zwracać na to uwagę ale sama to zrobiłaś. Niektórzy są może po prostu zbyt t... yy - są mało domyślni żeby przejrzeć wcześniejsze wypowiedzi. Moich postów też jak gdyby nikt nie zauważał, a przynajmniej te osoby, które powinny...
skad moglybm sciagnac to fajna piosenke ktora spiewa taksowkarz wreklamie KIT-KET
mam prośbę, czy zna ktoś tytuł i wykonawcę piosenki z reklamy wedla, jak mały chłopczyk daje dzidziusiowi kostkę czekolady zawiniętą w papierek, proszę pomóżcie........
Myślisz, że to coś da? Dwa razy podałam już ten adres i nic, dane o utworach powtarzają się tu kilka razy a oni dalej się pytają o to samo.. Kim wy jesteście? Bo nie wygląda mi to do końca na homo sapiens. Sorry, ale wg mnie ten temat powinien być dawno zamknięty. Jest odpowiednia strona od reklam.... o zgrozo, teraz tam zrobią bałagan... Nieważne, pewnie znowu wszyscy zignorują ten post.
wygląda na to że cię nie widzą........hm ciekawe wysyłasz i nikt nie zwraca uwagę, nikt nie skomentuje, nikt nic nie zrobi, ciekawe.....a przecież wskazujesz im drogę, którą szukają. Tak jak byś nie istniał.
http://bzium.pl/reklamy/ Mi ta strona nie chodzi ! Kto śpiewa i jaki jest tytuł piosenki z reklamy kawy Prima Finezja??
Świetna jest piosenka i cała reklama batonika kinder bueno. Codziennie siedzę przed telewizorem i czekam na nią! Pozdrawiam i zapraszam na mój blog
Czy ktoś może wie co grają w reklamie sprzętu ARDO? Są jakieś takie słowa "come close tonight, let me be the one".
A czy ktoś może wie, gdzie znaleźć MP3 Motorpsycho Stalemate? (Reklama Str8) Napadła mnie ta pioseneczka strasznie, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć. Dzięki z góry.
ja niestety nie wiem, ale mam ten sam problem...solidarnie więc proponuję złączyć siły. Jak tylko znajdę, dam znać...jeśli Ty będziesz pierwsza, proszę o kontakt na maciejduda@op.pl. Dzięki i pozdrawiam!
jak tylko ja dostane to wysle bo szukalam juz wszedzie nawet na holenderskich hubuch programem dc++ bo zespol jest holenderski.jak tylko bede miala to dawajcie maile powysylam.Łaczmy sily!!!!!
hej widzeliście piosenke na MTV- perfum Life by ESPRIT?? a wiecie jaki jest tytuł i wykonawca? please odpowiedzcie mi na e-maila: madzia12186@wp.pl
Gdzie mogfe znalesc piosenke "Save your kisses for me" Natashy Thomas!!!!!!!!! plisss help me!!!!!!!! z goory wielkie THX;*;*;*;*
==)ANAYA(==