Poszukuje filmu, który jakiś czas temu był emitowany w tvp. Opowiada on losy młodej
studentki, która wpada w towarzystwo nadużywające alkoholu. Dobra uczennica zaczyna
oszukiwać matkę. Stara się ukryć coraz gorsze oceny i późne powroty do pokoju w
akademiku. Film jest ciekawy i prawdopodobnie oparty na faktach....
Czy ktoś wie co to za serial?
Ludzie chcą terramorfować Marsa za pomocą maszyny, która będzie wydzielała jakiś gaz cieplarniany. Jednak terroryści uruchamiają tę maszynę jeszcze na Ziemi, co zmienia planetę w pustynię. Klimaty trochę z jak z gry Fallout.
Pozdrawiam
Witam , mam pytanko odnośnie pewnego starszego mini serialu góra 2-3 odc., którego
szukam i nie umiem wpaśc nawet na tytuł. Fabuła jest o porwaniu chłopczyka w kraje
emiratów typu Damaszek, Marrakesz ??? nie wiem. !!! chłopca uprowadzono
prawdopodobnie z jakąs płytką z której opiekunowie czytali drogę poprzez...
Nagrywa ktoś z Was filmy z tv?? Bo jeśli tak to miałbym wielką prośbę o nagranie dzisiaj o 0:25 z Ale Kino! filmu "Październik". Byłbym bardzo wdzięczny tym bardziej że jest to ostatnia emisja. Dajcie znać czy da się coś z tym zrobić.
Lubię seriale:
1. The Vampire Daries (pamiętniki wampirów)
2. True Blood (czysta krew)
3.pretty little liars (słodkie kłamstewka)
4. the circle secret (tajemny krąg)
5. Hart of dixie
czyli takie z ciekawym wątkiem miłosnym i nutką tajemnicy i akcji ;)
Czy możecie mi coś polecić (wyżej wymienione mają w...
Poszukuję osób , które nagrywały na kasety vhs filmy nadawane w telewizji w cyklu " W starym kinie" , w "Perłach z lamusa " oraz w innych cyklach poświęconych starym filmom. Interesują mnie takie filmy jak:
1) Waleczni przeciw rzymskim legionom - 1966
2) Kolumna Trajana - 1968
3) Walka o Rzym - 1968/69
4) Przybycie...
jaki serial warto obejrzeć według was, bo ostatnio seriale, które oglądam maja dużo przerw(nie, nie mówię o pamiętnikach wampirów, bo nie oglądam)?