Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy wie ktos kiedy dokładniej bedzie puszczony 3 sezon w polsacie z góry dzieki

Ogladając Crime Story można nabawić się nerwicy i nie spać po nocach. Pierwszy raz widziałemje jakiś rok czy dwa temu i teraz myślałem, że oglądanie go zniosę lepiej, ale jest to obraz tak mistrzowsko zrealizowany, że nawet po pięciokrotnym oglądaniu będzie się wyło ze złości patrząc jak Ray Luca co chwila wymyka się...

więcej

Obejrzałem dopiero w TV6 dokument tłumaczony na polski jako "Z oddali". Nie mogę jednak go na portalu namierzyć. Pomoże ktoś? Pozdrawiam

Witam.Poszukuję tytuł serialu, który chodzi mi po głowie czyniąc w niej spustoszenie. Oto, co wiem, lecz wszystkie te fakty są faktami na 90% :

był emitowany latem 1990 roku,

"leciał" w niedzielę po Dzienniku

jednym z bohaterów był pewien gentelman (arystokrata?bogaty przedsiębiorca?), który na wieść o...

Szukam Serialu który był nadawany w RTL7 mało informacji pamiętam zwiazanych z nim..
był to serial młodzieżowy o grupce przyjacioł która miała swój zespoł.. nagrywali chyba w
jakimś garażu albo opuszczonej fabryce i potem roznosili kasete demo do róznych firm jak
ktoś coś kojarzy lubi zna ten serial proszę o...

Witajcie, oto mój pierwszy post na forum.
Chciałbym w tym temacie zachęcić was no nowego serialu The River, którego premiera planowana jest na 7 lutego 2012.

Klika słów o serialu:
Serial „The River” nie jest przeznaczony dla każdego. Przedstawia on trzymającą w napięciu opowieść o pięknej, a zarazem niebezpiecznej...

Witam mam pytanie: na str Filmweb jest spis wszystkich odcinków tej bajki natomiast na str Wikipedi jest rowniez spis odcinkow , ktora lista odcinkow jest prawidłowa bo sie obie sie roznia i to znacznie?? prosze o odp??

Poszukuje filmu, który jakiś czas temu był emitowany w tvp. Opowiada on losy młodej
studentki, która wpada w towarzystwo nadużywające alkoholu. Dobra uczennica zaczyna
oszukiwać matkę. Stara się ukryć coraz gorsze oceny i późne powroty do pokoju w
akademiku. Film jest ciekawy i prawdopodobnie oparty na faktach....

więcej

Czy ktoś wie co to za serial?
Ludzie chcą terramorfować Marsa za pomocą maszyny, która będzie wydzielała jakiś gaz cieplarniany. Jednak terroryści uruchamiają tę maszynę jeszcze na Ziemi, co zmienia planetę w pustynię. Klimaty trochę z jak z gry Fallout.

Pozdrawiam

Witam , mam pytanko odnośnie pewnego starszego mini serialu góra 2-3 odc., którego
szukam i nie umiem wpaśc nawet na tytuł. Fabuła jest o porwaniu chłopczyka w kraje
emiratów typu Damaszek, Marrakesz ??? nie wiem. !!! chłopca uprowadzono
prawdopodobnie z jakąs płytką z której opiekunowie czytali drogę poprzez...