Poszukuję seriali medycznych (?) z następującymi scenami:
1. Młoda osoba (prawdopodobnie lekarka chirurg) będąc na sali operacyjnej zwróciła
posiłek na otwartego pacjenta prawdopodobnie z powodów zdrowotnych ewentualnie ze
stresu jako "świeża krew".
2. Kobieta urodziła dziecko (możliwe że przez cesarskie cięcie)...
Witam,
ogólnie tak jak w tytule...ale nie jestem pewien czy nie było to już TVN7
Co do szczegółów: samolot wleciał w jakiś portal w powietrzu i pasażerowie (tylko ci śpiący!) przeniesieni zostali do wymiaru będącego pozostałością po teraźniejszości...
charakterystyczne były stworzenia które niszczyły ten wymiar w...
Prosze o podanie mi tytułu filmu, który pokazywano wczoraj w telewizji ( nie pamiętam kanału może 7 albo publiczna?) o kobiecie nimfie, która przybyła z "błękitnej krainy" na jakieś amerykańskie osiedle z basenem.
dzięki
Ps nie znam nazwisk aktorów
Witam, dawno dawno temu oglądałem w telewizji pewien film, w którym sukub, czyli demon pod postacią kobiety wabił facetów. Zapewne był to film erotyczny, choć co do gatunku pewności nie mam. Wiem jedno, że było tam mnóstwo sexu.
Wiecie może o jaki film chodzi? Muszę go znaleźć.
hej,
za każdym razem teraz, kiedy są reklamy w TCM, jest zapuszczana reklama filmów, które można zobaczyć w lipcu o 21.00 w TCM.
Jeśli ktoś wie, jaka piosenka leci cały czas w tle migawek filmów, będę przeszczęśliwa !
witam poszukuje nazwy serialu który leciał w niemieckiej stacji chyba RTL o dziewczynie co miała moc ze jak złączyła dwa wskazujące palce to zatrzymywał czas(ludzie wokół niej stawali nieruchomo) serial jest chyba z lat 90' pomożcie
Witam!!!
Nie wiem czy zakładam temat w dobrym dziale ale proszę o pomoc.
Pare lat temu oglądałem pewien film.
Film opowiadał o dwojgu ludzi o kobiecie i mężczyźnie, to było chyba rodzeństwo.
Oni oglądali jakiś serial czarno-biały w tym serialu całe życie było idealne i cały czas działo się to samo że mąż pewnej...