Aaron Tveit

Aaron Kyle Tveit

7,8
1 320 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Aaron Tveit

i dla jego charakteryzacji w Nędznikach mogę oglądać go bez końca. Jest w nim coś ujmującego, a tę rolę odegrał bezbłędnie. No..i mam słabość do tego typu urody z loczkami...ale to już taka głupota trochę :D

atopcia

zgadzam się w 100%

atopcia

muszę cię zmartwić ale Aaron naturalnie nie ma loków

ussia4

świetnie śpiewał w Nędznikach, ma piękną barwę głosu

Ruby_Angel

to prawda

ussia4

Zauważyłam... ani nie jest blondynem. Tak czy siak, z lokami czy bez w stroju rebelianckiego studenta wyglądał świetnie. :D

atopcia

blondynem jest ale ciemnym a co do stroju to zgadzam się ale ładnemu we wszystkim ładnie

ussia4

Ale to wciąż nie te same blond loki :D Dobra, dosyć tego rozwodzenia się nad jego urodą! Przystojny i utalentowany aktor, bardzo. :)

atopcia

jeżeli tak cię interesuje i jeżeli jeszcze nie widziałaś to polecam piosenki z musicalu Next to normal

ussia4

Już obczaiłam, spokojnie :)

atopcia

dołączam się do opinii w Nędznikach perfekcyjnie zagrał Enjorlasa, właśnie tak Go sobie wyobrażałam kiedy czytałam książkę ;)

reeegina

Zdecydowanie pokochałam postać Enjolrasa zarówno w książce oraz ekranizacji, również wyobrażałam sobie go tak mniej więcej. Jednak muszę przyznać, że Ramin Karimloo( 25th anniversary) podbił moje serce i pobił o głowę Aarona, był bardziej charyzmatyczny według mnie. Ale to tylko moja opinia. :)

PS. Mam nadzieje, że po Nędznikach kariera filmowa bardziej się rozwinie.

atopcia

W nędznikach zagrał niesamowicie