Al PacinoI

Alfredo James Pacino

9,0
146 229 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Al Pacino

Uwielbiam Ala Pacino, za to, jakim jest rewelacyjnym aktorem ( oddałabym wszytsko by móc z nim zatańczyć tango jak w "Zapachu kobiety ;) ). Jego każda kreacja jest wyśmienita, zarówno w klasykach : "Ojciec Chrzestny" czy "Scarface", ale także we współczenych produkcjach- super zagrał w "88 minut" czy "Insomni".

A jako facet poraża swoją dojrzałością, klasą, wdziękiem, uroczym uśmiechem i hipnozującymi, czarnymi oczami :)
Jest sexowny, pociągający, a jego wiek tylko dodaje smaczku! Bije na głowę całe Hollywood sztucznych, zrobionych prz

Al Pacino jest jak wino-im starszy tym lepszy!

Wpisujcie się dziewczyny (może i chłopcy też ;D ) którzy uwielbiają Ala Pacino ;)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
dagmarka_j

cóż muszę się z Tobą zgodzic:) również co do jego wieku. o wiele lepiej sie go ogląda w tych nowszych filmach gdzie ma już swoje lata..... A co do oddania wszystkiego za taniec.... hmmm ja wolałabym zrobic z nim coś innego;)

ola8359

He he... zgadzam sie z wami.... a ja co chcialabym z nim robic.. ahh... marzenia x-]]]

dagmarka_j

I agree in 100% XD Boski aktor, ale nie tylko ;]

Lina_3

Dla mnie Al był najbardziej pociągający w "Ojcu Chrzestnym" (szczególnie w pierwszej części) ale oczywiście nadal ma "to coś" :) Tyle jeśli chodzi o urodę bo nad jego genialną grą aktorską rozpisywała się nie będę - brak słów :) Pozdrawiam.