jak nie wiecie kto to Amanda to lepiej się tym nie chwalcie;p czy ktoś wie, kiedy w polskiej telewizji pojawi się kolejny sezon "siostrzyczek"??
Mam ten sam problem leciały na tv7 ale chyba nas olał bo niewidziałam nowego sezonu siostrzyczek a to była dobra zabawa śmiałam się i to bardzo !!!
Uważam że Amanda Bynes będzie wielką aktorką i tego jej życze !!!
Pozdro kinomanka 15 :-)
prawdopodobnie bedzie po wakacjach ale to nigdy nic nie wiadomo polecam sciagac 4 sezon "What i like about you" z neta :D:D bo jest tego warty :) jakby ktos chcial to mam do 14 odcinka 4 seri sciagniete=]
He to masz fajnie ja nie moge ściągać bo już mi sie dawno limit skończył ale byś nie mogła jakoś mi przesłać te 14 odcinków bardzo bardzo prosze była bym wdzięczna odpisz buźka kinomanka 15 :-)
ja zawsze jak przesylam sobie z kims odcinki robie tak : ktos wysyla do mnie plyty ( w tym przypadku byly by pewnie 3-4 ) ja jak dostaje plyty staram sie w tym samym dniu odrazu nagrac i odsylam plyty :) wiec jakby co to napisz na mojego maila d.a.g.a@wp.pl
Daga dzięks jesteś kochana szkoda że napisów nie ma do wszystkich serii ale jakos to przeżyje :-)
Pozdro dla Ciebie kinomanka 16 :-)
Daga dzięks jesteś kochana szkoda że napisów nie ma do wszystkich serii ale jakos to przeżyje :-)
Pozdro dla Ciebie kinomanka 16 :-)