... Taki dobry aktor i nie ma go w pierwszej setce skandal!!!!!!!!!!!!!!!! /Do roboty.....
Juz jest w top 100 i to nawet na 7 miejscu. Moim zdaniem zasługuje na tak zaszczytne miejsce, dzieki wspaniałych rolach w ,,Godfather III'' i ,,Kiedy mężczyzna kocha kobietę".
moim zdaniem za slaby jak na top10 - na top100 owszem - cenie go za ojca chrzestnego III ale zobaczcie ilu wspanialych aktorow jest nizej od niego - Tom Hanks, Sean Connery, Louis de Funes, Gene Hackman... dlugo by wymieniac... mysle ze okolo 30-50 miejsca byloby najbardziej sprawiedliwe (biorac pod uwage ilosc dobrych rol i wielkosc innych aktorow)
BARDZO Go lubię, ale zgodzę się z ,,vn10". Na 1 dziesiatke nie zasluguje fakt, ale na miejsce od 30 do 50 na pewno. Pozdro =)
Też , uwielbiam tego aktora i tak jak moi poprzednicy postawiłbym go na 30 miejscu...TO TEŻ DOBRE MIEJSCE...a tak pozatym to lubie go za "Ojca chrzestnego 3" i za "Rzeczy które robisz w Denver będąc martwym"
aha "klapek0" - co do twojej pierwszej wypowiedzi to nie mozesz zadnego aktora/filmu pchac na sile w gore bo tak ci sie podoba - to prawda skanadl ze nie bylo go w top100 ale badz realista - postaw mu 10 i spokoj niech inni tez maja cos do powiedzenia ;) i cieszy mnie ze moje posty (a pisze dopiero od wczoraj;)) sa popierane i nikt mi niczego nie wytyka ;) a miejsce 30-50 to wspaniale miejsce na obecnych 614596 (stan na 20-06-07) tu ludzi filmu ;)