a co innego chcesz jeszcze oceniać w dubbingu do gry komputerowej? Świetnie podłożyła głos pod postać, do tego znakomite wykonaniu ballady. Jeden z jaśniejszych punktów w dubbingu najlepszej polskiej gry, która osiągnęła największy sukces za granicami naszego kraju. Nawet zagraniczni gracze mówią, że wolą grać z polskimi głosami, ze względu na ich perfekcję.
Hmm głos to również swego rodzaju forma aktorstwa, bo jak inaczej to nazwać? Więc akurat moim zdaniem ocena słuszna.
Dobrze tylko że zauważ że aktorzy dubbingowi są zazwyczaj też aktorami teatralnymi,
grają też w serialach czy filmach...
Takich aktorów można oceniać "wielomiarowo"
Sory ale dla mnie oceniać "aktorkę" tylko po dubbingu to tak jak chwalić książkę
po jej okładce. Amen
nie nie wiem . słuchaj wyraziłam swoją opinie i zakończyłam chyba temat, tak ?
Po co się wcinasz i głupie pytania zadajesz ?
Co oceniamy tu Twoim zdaniem?
Odpowiem na te pytanie myślę bardziej wyczerpująco. Tak jak widać ma wysoką ocenę ale warto zwrócić uwagę na liczbę głosów. Jak teraz patrze to ok 150 czyli nie wiele. Moim zdaniem oceniali ją ludzie którzy grali lub widzieli rozgrywkę Wiedźmina 3, tak też ja tu trafiłam, gdyż zaciekawiło mnie gdzie jeszcze występuje. W wiedźminie zagrała świetnie zwłaszcza piosenka-ballada jest już bardzo popularna na całym świecie w jej wykonaniu. Widzę, że jest mało znaną aktorką i występuje w jakiś słabych serialach. Nie wiem jak gra w kamerze bo nie oglądam już tych śmieci telewizyjnych, bo tak większość można zatytułować. Raczej dopiero zaczyna karierę. Ale się zgodzę z innymi, że jest coś takiego jak aktor dubbingowy i to też jest dalej aktor. Manipulować głosem gdy ma się tylko kartkę i mikrofon bez obrazków nie jest takie łatwe. Też warto docenić zwłaszcza, że dzisiejsze dubbingowanie filmów typu Hobbit, Iron-man jest komedią.
Ymm, nie, żeby coś, ale to jest ocena tylko za głos w Wiedźminie. Przy ocenie masz zakładki z podziałem na profesje i już jako aktorka ma niższą ocenę.