AnnaSophia jest jedną z moich ulubionych aktorek. Bardzo mi sie podobała jej gra w filmie Plaga. Potrafiła tam tak zagrać, że momentami ciarki mi po plecach przechodziły... Jest jeszcze bardzo młodą dziewczynką i nie miała wielu ról(przynajmniej tak wynika z podanej filmografii i z tego co ja widziałem), ale myślę, że już niedługo będzie bardzo znaną i lubianą aktorką. No i na dodatek jest śliczna :)
Ona jest bardzo śliczna i nie przejmuj się jej filmografią na FW, bo są w niej spore luki, wejdź sobie na inną stronę i tam jest ich więcej !!!
Pozdrawiam, wpadnij do mnie na temat o Annasophii Robb
To fakt! AnnaSophia to jedna z niewielu dziecięcych aktorek, która ma prawdziwy talent. Nie minie kilka lat ,a będzie znaną i lubianą osobą w świecie filmu.
Już teraz śledzę jej filmografię i na pewno nie omieszkam zobaczyć jej kolejnych filmów.
A więc jest nas coraz więcej :D. AnnaSophia (czyt. AnaSofija) została wybrana przez PopStar Magazine jako najbardziej utalentowana młoda aktorka 2007. Przyznano jej tytuł "Raising Movie Actress of 2007". I uważam, że całkiem słusznie!
Pozdrawiam wszystkich fanów!
Według mnie, ona jest nie tylko pięna i świetnie gra, ale i śpiewa! Radzę obejrzeć teledysk AnnaSophii "Keep your mind wide open" http://pl.youtube.com/watch?v=_Kmn5OFTJ4A