Czy ktoś wie:
- czy i jaki ma adres email?
- czy ma chłopaka?
Z góry dzięki za odpowiedź.
chłopaka napewno ma bo jest załadna a z adresem email jest troche gorzej poniewarz gwiazdy tak wielkie jak annasophia nie podajom swoich emaili byle gdzie wiec.
Przeszukaj to forum, a znajdziesz gdzieś maila, był już gdzieś wymieniany. Chłopaka raczej nie ma, to że jest ładna [nawet bardzo] nie znaczy, że ma na to czas. Jej pewnie bardzo trudno pogodzić naukę w szkole z wyjazdami i przebywaniu na planie aktorskim, a co dopiero chłopak. Chociaż może i ma [nieoficjalnie i w sekrecie] ale ja szczerze w to wątpie. A co, chcesz do niej startować? :D
W takim razie bardzo bym prosil o podanie tego meila poniewaz niechcial bym tracic calego dania na szukanie podkreslam to jest tylko prosba :)
Ja znam jej adres e-mail.Ale mam pytanie po co chcesz do niej pisać. Jeżeli chcesz ją poderwać to obawiam się ,że tracisz czas ;/ A poza tym pewno i tak ma już dużo maili bez twojego ;/
Hah w sumie wygrzebałem już jej adresik yeahhh, jakbym sie nim podzielił, to byłoby mniejsze prawdopodobieństwo na przeczytanie moich maili przez Annę:D:D:D
Wiem, że temat już swoja lata ma, ale pragnę tylko zwrócić uwagę na fakt, iż adres: toastedfork@gmail.com, to nie jest osobisty adres mailowy AnnySophi. ^^ Mail jej podany chyba nigdzie nie jest, za to można wysłać kartkę pod adres:
Untitled Entertainment
1801 Century Park East
Suite 700
Los Angeles, CA 90067 - Mile widziana kartka zwrotna i od razu opłata za przesyłkę. To tyle.
Pozdrawiam.
I na chuja wam jej adres myślicie że ona będzie tracić czas na jakiś internetowych napinaczy którzy nie umieją poprawnie pisać po Polsku a tym bardziej po Angielsku ?
chłopak prosi o adres a wy się kłócicie chyba nikt nie ma adresu AnnySophi Robb trudno jest o adres do jakiegoś aktora/aktorki
taaaa..uwazajcie bo wam odpisze..kretyni...''czy ma chłopaka'' - to już mnie całkiem rozwaliło....a autor z takim ryjem może startować co najwyżej do swojej starej.dziekuję.
Dziękuję za piękny komentarz mojej wypowiedzi z 2006 roku. Gdybyś chwilę, się zastanowił, to może doszedłbyś do wniosku, że temat jest przedawniony i nie mogę raczej nic poradzić na to, że akurat teraz nadeszło największe nim zainteresowanie.
A co do mojego ryja, to sorry - ale przynajmniej mam odwagę pokazać swoją twarz, zamiast wstawiać zdjęcie chomika...
No nie wiem czy to odwaga czy głupota. Mogą cię zacząć wytykać na ulicy a wtedy będziesz żałował. A angielski opanowałeś dobrze, przecież musisz coś do niej mówić jak się już spotkacie :))
Boże nie zamieniajcie się w jakąś chorą Amerykę! Macie jakąś manię czy co? Po co wam jej e-mail tylko chyba po to żeby zawracać jej głowę ;/
A co ci do tego? Chłopak chce jej adres e-mail, to coś złego? Skoro nie wiecie, nie wypowiadajcie się, proste!
Ach, kocham rodzinną atmosferę na FW :)
lol, dajcie chłopakowi spokój ;)
Laska jest niezła a w zasadzie będzie za jakieś 5 lat bo póki co to jeszcze dziecko. Pamiętam jak wieki temu, mając jakieś 8 czy 9 lat, byłem w kinie na filmie Casper i zakochałem się w Christinnie Richie, wygrzebałem w Cinema adres do korespondecji i napisałem... nie odpisała!
Przezywałem to przez miesiąc , mam teraz konkretną zwałe z siebie jak sobie to przypominam ;)
Zdzisiek, ona w grudniu skończyła 15 lat. A 2009 latami licząc teoretycznie ma już 16 ;) A poza tym wyrosła na niezła sikse :)) Patrz tutaj http://www.youtube.com/user/AsrStar7 Oo
ehh dlaczego wy sie tak jaracie tymi super aktorkami?... no Dobra moze AnnaSophia Robb ma ten swoj urok i wdziek ale zeby tak sie tym podniecac? a poza tym co cie to interesuje czy ma chlopaka czy nie i tak pewnie rocznikowo jestes ze 2 lata mlodszy czy cos... bo na 1993 to nie wygladasz -.-
to wielka gwiazdeczka z usa i nie macie u niej szans (chyba śnicie) a no i z tego co wiem ma chłopaka... a ale jeżeli myślicie, że macie jakieś szanse to musicie spełniać pewne warunki:
1. musicie być przystojni, charyzma itp-cechy.
2. poprawnie mówić po angielski a najlepiej to mieszkać w stanach
3. mieć jakieś osiągnięcia (by jej zaimponować, najlepiej aktorskie)
4. no i wiele wiele innych...
jeżeli nie to możecie tylko pomarzyć... xD
Nie mogłem się powstrzymać żeby nie napisać w tym temacie. Najbardziej rozbrajające są posty w których userzy się wymądrzają a gówno wiedzą :D:D Co do maila, to z takim założeniem żeby wysłać do niej "e-list" wychodzi cały świat ;p nie zdziwiłbym się gdyby czytała listy tylko z USA, a co do "chodzenia" z nią to każdy ma szanse :D:D Wystarczy pojechać do niej i się zaprzyjaźnić :D:D
I myślisz, że żeby mieć dziewczynę trzeba być przystojnym i miec jakies osiagniecia? Niektore dziewczyny zwracają większą uwagę na charakter, wiec powiedz nam skąd wiesz ze AnnaSophia gustuje w tylko przystojnych?
skąd wiem? nie wiem, ale skoro większość dziewczyn (czasem niekoniecznie ładnych :D haha) woli przystojnych to wnioskuje, że bogata młoda aktoreczka myśli tak samo. widać kolego za dużo pięknych filmów się naoglądałeś xD pozdrawiam!
siemka, tak naprawde to nikt nie wie jaka ona jest, bo podejrzewam że nikt z was, no ja także nie zna jej osobiście, niema co oceniać względem większości dziewczyn, bo moim zdaniem każdy jest inny, a co do charakteru to wydaje się być miłą, sympatyczą, i otwartą na ludzi osobą:).
PZDR
ahaha rozbawiłeś mnie. a ty na co zwracasz uwagę u dziewczyn? chyba że nie cenisz się wysoko i wybierasz charakter, ale zawsze na pierwszy plan wychodzi wygląd potem muszą pozostałe cechy pasować.
Czy ja pisałem, że nie zwracam uwagi na wygląd?, AnnaSophia jak widać jest ładna,wiec nie trzeba o tym pisać, ale charatker chyba też się liczy.A ona nie ma pewnie czasu na chłopców,bo szkoła plus filmy i jakieś wyjazdy.
hehhe tak samo uważam jak ty.. napisałem kiedyś podobny post i troche osób się tym uraziło :P
5. by być odważnym, znając swoją wartość i przede wszystkim należy sprawdzić czy potrafi się poderwać pierwszą lepszą ładniejszą dziewczynę z okolicy, jeśli nie. tzn nawet odwagi i możliwości się do tego nie posiada to nie ma co marzyć
Chcielibyście chodzić z ładną dziewczyną, która klnie, pali, pije i wyzywa wszystkich do okoła?
Napisałeś to w sensie ogólnym że nie każde ładne dziewczyny są fajne czy że annasophia taka jest???!!! mam nadzieję że to pierwsze... ;)
Noo typ pisze że trzeba być przystojnym i mieć jakieś osiągnięcia, a ja twierdze, że wcale nie trzeba mieć osiągnięć i nie trzeba być superprzystojnym bo dla niektórych liczy się osoba a nie jej osiągnięcia czy wygląd.
To jest trafne spostrzeżenie lirdi ;) nie wiem jak mógłbym być z kimś kto tylko wygląda ladnie a z charakteru jest pusty jak czarna dziura czy cos takiego :)
Noo o tym cały czas mówię i nierozsądnie jest podawać informacje których nie jest sie pewien (do UnderDoom)
Ludzie ale mam beke z niektórych postów tutaj :D
Bez urazy ale niektórzy tu gadają tak jakby mieli milion podbojów w Stanach i na całym świecie. lol.
Raz ,że sława nie zrobi z dziewczyny robocika z zaprogramowanymi stereotypami (USA już tak ale zakładam ,ze w tym wieku jeszcze jej się mózg nie zlasował), jak Jej się spodoba jakiś dzieciaczek na desce, który nie ma kasy ale jej sie spodobał to będzie pozamiatane. Jak Jej odbije to jeszcze zacznie mu ta kase dawać żeby się nie wydało :D Oczywiście żartuje teraz ale to całe gadanie ,że trzeba być przystojnym itd, dupa tam, zobaczcie na ulice jak się ładne dziewczyny prowadzają ze zgarbionymi zakapiorami wyglądającymi jak Macius z "Klanu".
Jak myslicie, skąd to sie bierze? Z mainstramowej mody? E,e.
Jedyne z czym się mogę zgodzić to to ,ze Jej potencjalny chłopak mógłby być aktorem. Wspólne pasje zawsze przyciągają. Tyle ode mnie i błagam nie rozbrajajcie mnie już bo mi przepona pęknie :)
Tak jak innych mnie te posty też rozbrajają : P Niezła lekturka z tego tematu, ale chyba wszyscy sie zgodzą, że ten temat nie ma sensu, tak jak posty niektórych użytkowników. Jednak kiedy przeczytałem pytania założyciela tematu wybuchnąłem śmiechem ; ). Wiem, że temat jest od dawna nieważny, ale chłopie, co Ci do głowy przychodzi ? ; P