Artur Pietras

5,8
4 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Artur Pietras

Widzę że coraz więcej osób dopytuje się odnośnie jego komentarzy do filmów, dlatego otwieram temat , w którym możecie pisać wszystkie swoje pytanie, wątpliwości. Mam nadzieję że inne osoby które oglądają jego program i znają odpowiedź będą odpisywać na wasze komentarze.
(ja na pewno w miarę możliwości będę odpisywać )

sea

Intryguje mnie... Dlaczego dał "Zmierzchowi" 7/10? Jak to skomentował? Kiedy ja oglądałem ten - ekhem - film, nie mogłem wytrzymać z bólu.

arekrem

Docenił film za klimat i role aktorów, a potępił za kiepskie efekty specjalne. Wg mnie film był niezły ,ale widze że opinie o nim są baaaardzo różne;)

arekrem

Oprócz tego film porównał z książka. Uznał że film jest znacznie lepszy od książki, która według niego był czymś w stylu słabego romansidła dla nastolatek. Odnośnie minusów to chyba nie podobały mu się za bardzo efekty specjalne, no ale jak widać dość wysoko go ocenił.

sea

Mam swoje obiekcje, co do ocen filmów:
"Avatar" - 8,5
"Słaby punkt" - 8
"1408" - 7

Według mnie wystawił tym filmom zbyt wysoką ocenę. Jak oglądałem z ojcem film "1408", to przez większą część filmu śmiał się, tak jakby oglądał komedię. Cóż, chyba sprawdza się powiedzenie: "Chcesz obejrzeć dobrą komedię, włącz sobie horror". To taki wtręt o kondycji współczesnych horrorów.