Ashton Kutcher

Christopher Ashton Kutcher

7,7
17 608 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashton Kutcher

każdy kto uważa inaczej jest zwyczajnym,pozbawionym humoru gburem. Dla mnie to zawsze będzie Michael Kelso:)Rola..sorki..GENIALNA!Zresztą on zawsze gra siebie,czyli duże dziecko, i bardzo dobrze!

Za grę aktorską 7, ale za urodę 10, on jest poprostu piękny ....

sandrasakaszfil

Tak, tylko dla płci przeciwnej ew. kochających inaczej, jest kiepskim aktorem bez haryzmy i znany tylko z miłostek do młodych panien. Ale kasiasty i tyle.

sokoleokoo2

Charyzmy.

Aktorem to on jest 4/10. Nie lubię go, więc dałam mu 1.
Kelso był genialny, rola nie. Ashton po prostu JEST Kelso. To nie wymagało od niego wspinania się na wyżyny aktorstwa tylko upadku z wieży ciśnień. Aktorstwo polega na wcielaniu się w role innych ludzi.

Pozbawiony humoru gbur, samica.

użytkownik usunięty

nie ubliżając nikomu, ale niechęć dla jego osoby w Polsce(bo za oceanem jest mega gwiazdą) wynika z tego, że polscy faceci są okropnie brzydcy... w 99% i zwyczajnie jak widzą kogoś kto wygląda dobrze, czy bardzo dobrze-zazdroszczą mu i ot tak nie lubią(nie,bo nie), co do talentu-to wiadomo że Al Pacino to nie jest-ale kogo to obchodzi-przecież on też o ty wie,jest za to zajefajnie śmieszny i to wystarczy.

popieram :)

sandrasakaszfil

Że co niby my "chłopy" brzydcy ? pierwsze słyszę zasadniczo mówi się babeczki mamy ładne ale obraz rzeczywisty jest tak różny od stereotypów że szkoda gadać. Czytaj nie wszystko złoto, ja przeważnie spotykam panny które chyba zamiast w kolejce po urodę stały za smalcem o botoksem ;) szczera prawda.

sokoleokoo2

my brzydcy? ;o jak się wypicowanych, tapetujących się pedałków wielbi no to nie moja wina....

Jestem kobietą, ale go nie lubię. Wszystko gra mega sztucznie. Może i jest przystojny ale aktor to mierny.

"on zawsze gra siebie,czyli duże dziecko, i bardzo dobrze!"
No właśnie niedobrze. Aktor ma się wcielać w rolę, a nie grać siebie w każdym filmie. W innym gatunku filmu niż komedia sobie kompletnie nie radzi, a i w komediach jest po prostu nudny. Wypłynął w na ładnej buźce, ale jako aktor jest kiepski.

użytkownik usunięty
Saven

grał w 2 bardzo dobrych filmach:Efekt Motyla,Zupełnie jak miłość,jednym dobrym:Patrol,dwóch niezłych: Zgadnij kto i Co się wydarzyło w Las Vegas, a na koniec rola wiekopomna-M.Kelso -za którą dostałby ode mnie 8 Oskarów:)

"Efekt Motyla" może i byłby nie najgorszy gdyby nie to właśnie, że Ashton miła tam główną rolę. Był tam wyjątkowo irytujący.
"Co się zdarzyło w Las Vegas" - to właśnie przykład filmu w którym pan Kutcher był nudny, ale jeszcze nudniejszy był w "Pan i Pani Killer". No proszę, widzę, że oberwało mu się nawet nominacją do złotej maliny za rolę w jednym z tych filmów, a za drugą nawet ją zgarnął.
"Zupełnie jak miłość" - jakiś taki tytuł kiedyś tam kątem oka widziałam, może i tam jeszcze jakoś wypadł.