Ashton Kutcher

Christopher Ashton Kutcher

7,7
17 608 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashton Kutcher

Nie oceniam jego aparycji i jako osoby prywatnie, lecz grę aktorską. Na scenie wypada marnie, zarówno w rolach komediowych, jak i czymkolwiek, co nie ma w tytule "komedia". Według mnie do komedii Kutcher jest za cienki; do filmów o poważniejszej fabule zbyt cukierkowy. Ponadto polecam mu wizytę u lekarza, bo to nienormalne, ze wszystkie dźwięki wymawia przez nos.

bigmu

Zgadzam się w 100 % nie rozumiem jego wysokiej oceny na filmwebie, a aktorem jest naprawdę słabym. Widziałam go w kilku filmach, w żadnym nie zagrał nawet przeciętnie. Wiecej filmów z jego udzialem nie chce ogladac...

chan_chan

Przeciętnie to mało powiedziane, wszędzie gra tak samo. Też jestem zdziwiony jego wysoką oceną. Ni to talentu ni piękne. Ot taki sobie laluś.

grimmjow1990

a ja mimo iż nie lubię komedii romantycznych te z jego udziałem da sie znieść. Nie mam zbyt wyrafinowanego gustu ale podoba mi sie jego gra, a i nie zaprzecze ze buźke też ma ładną

użytkownik usunięty
bigmu

W sumie w Efekcie Motyla był ok, bez rewelacji, ale źle też nie było. Za to nie cierpię go w nowym sezonie Dwóch i Pół.

bigmu

Nie zgodzę się z Tobą. Dla mnie jest dobrym ( ale nie bardzo dobrym) aktorem. I dziewczyny mają rację - jest przystojny. Już lepiej żeby Ashtonowi padła wysoka nota niż takiemu Zac'owi Efronowi. Dziękuję...