Ashton Kutcher

Christopher Ashton Kutcher

7,7
17 608 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ashton Kutcher

przyznacie że trzeba talentu żeby udawać idiotę z takim przekonaniem jak on w "różowych latach 70" :)

Yorick

postać Kelso gra rewelacyjnie ! - nie wielu aktorów potrafiłoby tak zagrać :)

tapczan

Zagrać? A może on po prostu był sobą?
Hahahahehehehmhmhm!

Yorick

a może nie widziałaś żadnego odcinka tego serialu !

żenada

tapczan

Jasne, że nie widziałam, to była tylko sugestia.
Och, och ale żenada!

Yorick

no to dobrze, że zaczynasz pewne sprawy dostrzegać
to już coś

tapczan

Pewnie! Ja w ogóle dostrzegam bardzo wiele spraw w przeciwieństwie do niektórych osób, ekhm (tu spojrzenie w góre)... Ale lepiej niektórych rzeczy wcale nie oglądać (np. lat 70... i Ciebie).

Yorick

tak, tak
ja też uważam, że Shrek 3 jest słabszy od pierwszych dwóch części

tapczan

Masz te poczucie humoru tapczan nie ma co, moja pdopowiedź za żarty to ty się nie bierz.
A jeśli chodzi o filmy które poleciłaś to ja również spasuję.
Wole obejrzeć kilka wspaniałych dzieł ze wspaniałymi rolami i wspaniałą reżyserią.
Różowe lata 70, na twój poziom inteligencji powinny wystarczyć foteliku.

Yorick

post roku właśnie napisałeś :)
nic nie z niczym wspólnego i nie ma w nim żadnej treści
może już skończ

tapczan

Chodziło mi o te filmy które poleciłaś wcześniej w jakimś innym blogu na Kutcherze.
A w ogóle zacznij stawiać kropki, znaki zapytania, zaczynaj zdanie od dużrej litery bo na razie sądze że ludzie nie rozumieją twoich tekstów.
PS. Myślałem że jesteśmy wygadanym narodem, ty jednak temu zaprzeczasz pisząc króciótkie tekściki z których trudno coś wyczytać.

Yorick

to, że masz problemy z rozumieniem tekstu czytanego to nie moja sprawa.
więc może wytłumacze dowcip ze Shrek 3 : mhmm oceniając film, który jeszcze nie powstał chciałem mi. tobie pokazać, że trochę głupio oceniać coś czego się nie widziało.

tapczan

Hje, hje sam się pogrzebałeś, przecież to ty nie zrpzumiałeś mojego tekstu powyżej.
Mnie nie jest głupio oceniać Kutchera bo go nie lubię.

Yorick

nie oglądałeś żadnego filmu
nie znasz go

oceniasz go - no rewelacja (brawo)

tapczan

Hehe a skąd wiesz że nie oglądałem żadnego filmu?
Oglądałem "Stary gdzie moja bryka" i "Efekt motyla" i uważam że to beztalencie.
Nie wmawiaj ludziom rzeczy których nie robili, bo na razie w tym jesteś najlepszy.
brawo.

Yorick

no czyli jest dokładnie tak jak gdzieś napisałem.

ok, ale kończymy

Yorick

Pisałem to raz i napiszę jeszcze raz ten ,,aktor'' to totalny BETON!!!

Yorick

heh :)

napisał autor zdania: "Wyznaję jedną religię-religię ''Schwarzenegger''"

rozumiemy, współczujemy

Yorick

Drogi panie/ni tapczan. Jakbym nie oglądał innych filmów niż te z panem Arnoldem S. to bym sie nie wypowiadał ale prawda jest inna. Poza tym ja też mógłbym dodać do ulubionych aktorów wybitnych i robić za ,,yntelygęta''.
A Schwarzenegger jak sam napewno zauważyłeś/łaś jest moim ulubionym aktorem ale się nie ograniczam tylko do filmów z nim.

Yorick

no to chętnie poznam filmy, które oglądałeś/aś z Ashton'em Kutcher'em.
oczywiście poza "Stary, gdzie moja bryka" (film tragedia - moim zdaniem) i "Efektem motyla"

Yorick

Ha! I tu cię zaskoczę! WidziałEM ,,Stary, gdzie moja bryka'' i ,,Efekt motyla''

Yorick

no to ja tyle - dziękuję :)

pozdrawiam

Yorick

Ashton jest suuper. Bardzo przystojny i zabawny :) "Stary, Gdzie Moja Bryka" było co prawda totalnym Since-Fiction, ale można było umrzeć ze śmiechu :)

ashtonka

heh jestes genialna ( i takich ludzi jak ty mogło by być więcej na tym świecie !!) tak Ashton też jest genialny ja zapraszam na my blog ( też jestem faką ashtona wierną fanką) i proszę abyś zagłosowała na najładniejszego aktora !!! jak już będziesz na my blog to napisz mi tam gdzieś swój nr.gg bo możemy pogadac na różne tematy dotyczące ashtona !!! gorące pozdrowionka !!

kreska7

hej mogłabyś mi powiedzieć jak nazywał się ten film o życiu Ashtona?? please !!