widziałem większość filmów, w których grał i uważam, że jest to naprawdę dobry aktor. Oczywiście do aktorów z najwyższej półki jeszcze mu brakuje, ale w przyszłości kto wie czy nie będzie sam na tej półce
Jednak to jest jeszcze bardzo daleka przyszłość i jeśli na tę półeczkę uda mu się wskrobać, to za dużo sie już nie nagra. (Ale ze mnie potwór ;D)
A najgorsze jest to, że ci naprawdę dobrzy aktorzy mają już swoje lata i nie ma narazie widoków na ich godnych następców. No ale niektórym wystarcza taki Kutcher czy Bloom...
Przynajmniej powinien się wdrapać na tę półeczkę gościu jest jeszcze młody i dużo przed nim . Wolałabym żeby w innych filmach dawał z siebie dużo dużo więcej niż w tym Dude, where's my car ? ( chociaż tam też nienajgorzej było) Bo jego stać żeby dawał z siebie więcej . Ale i tak jest super gościu! pozdro dla wszystkich !!
Super? Zaraz zaleję łzami klawiature! Facet jest wielkości pineski, zwyczajnie i po prostu nie ma możliwości by sie gdzieś wskrobać (chyba, że do domu po schodach). U niego potencjał = 0. Takie wielgachne ZERO!
Normalmnie nie zwracam uwagi na nagrody dla jakichkolwiek aktorów ale żeby uświadomić BLE i tapczanowi że krytycy go "kochają" podam przykład.
Pan Kutcher ma już 3 nominacje do złotej maliny jakąś nagrodę młodych i MTV movie na koncie (ta ostatnia to najgorszy chłam, przyznali Britney nagrode za najlepszy debiut w "Crossroads").
Kutcher jak się nie mylę ma już 27 lat, a taki Jack Nicholson w wieku 28 lat miał pierwszą nominację do Oscara a później w wieku 32 i 33 lat stworzył cudowne kreacje w "Chinatown" i "Locie nad kukułczym gniazdem".
Moim zdaniem nasze czasy nie maja szczęścia do dobrych młodych aktorów.
Zdarzają się oczywiście wyjątki Joaquin Phoenix lub Halley Joel Osment.
Tak czy śmak Ashton Kutcher na razie spada z tych pułek a nie się wdrapuje, i za co go lubić?
no zaraz ja się zaleje łzami - też mi porównanie Jack Nicholson (który jest jednym z wybitniejszych aktorów w historii kina) i Ashton Kutcher, który dopiero teraz zaczyna karierę filmową na poważanie, ponieważ przez 7 lat był związany z serialem That '70s Show. Nie kumam was po co dzień i noc siedzicie na stronie o Ashtonu skoro go nie lubicie ? - przecież to głupota. Ja nie siedze na stronie aktorów, których nie lubię.
A co do tych "nagród" - bez komentarza, krytycy rzadko są obiektywni i raczej nie można brać czegoś takiego na poważnie, no ale jeśli ktoś sugeruje się takim czymś to brawo dla niego
A więc to są brawa dla mnie i bardzo za nie dziękuję! Tylko nie przesadzaj z nimi bo skromna ze mnie dziewczyna.
Ashton najlepiej niech się ożeni z tym serialem, tak będzie zdrowiej dla wszystich (Tak, tak, dla Was Ble i Tapczanie również). A co jest fajnego w siedzeniu dzień i noc na stronie aktorów, których się nie lubi? Może zacytuję tu naszą postowiczke: "to pozostaje dla mnie tajemnicą i koniec". Albo lepiej sam posiedź troche na stronach tych, których nie lubisz, może wtedy "skumasz".
nie dziękuję, raczej nie skorzystam - uważam to za totalną głupotę
heh, jestem przekonany, że widziałaś 7 sezonów That '70s Show :)
Z takim czym? Co, skończył się zasób słów? Zresztą to nie ja mam problemy z gustem. A ironią to już jest to, że z Tobą rozmawiam.
Wiesz co tapczan, jesteś taki/ka prosty/ta.
Wiedziałem że będziesz się czepiał/ła/ło porównania Nicholsona i Kutchera.
A właśnie że można ich porównac!!! Wszystkich można do wsyztskich porónywać.
A ogólniej rzecz biorąc porównałem młodego Jacka i młodego Ashtona więc jeśli Nicholson doszedł do takiego stopnia że jest wybitny i w młodym wieku miał już tyle nagród to czemu Ashton na razie nic nie pokazuje i zbiera tylko złe opinie?
PS. Masz argumenty jak z koziej dupy trąbka.
Powyższy argument jest ode mnie i uwagi (jeśli jakieś będą) proszę kierować do mnie. Zapomniałem wylogować brata i wejść na swój profil :P
Kurwa, Kowal, jak to się jeszcze raz zdarzy to zrobię ci z dupy jesień średniowiecza.
A Ashton jest głupi.
Wiesz co kanapo nie dość że nie masz racji to jeszcze jesteś ślepa.
W ulubionych masz prawie takie same filmy jak dog soldier tylko ty wyróżniasz się cudownym, mądrym i inteligentym serialem "Krowa i kurczak".
A jeśli chodzi o przeklinanie to nie udawaj że jesteś święta bo gdybym ciespotkał na ulicy i twarzą w twarz porozmawiał o mojej racji to na pewno z twoich ust wypadło by od huja przekleństw.
Tak więc nie udawaj i nie udzielaj się.
kozetka próbuje grac inteligenta. ON widzi zeczy których my prosci ludzie polaczki nie dostrzegamy
"I tak od dyskusji na temat filmu przechodzimy do wycieczek osobistych"
pewnie jesteście z młodzieży wszechpolskiej :D - jak tak to przepraszam
Ty drwal ja marze o spotkaniu z tobą
Twoje przeświadczenie o własnej wyższości i wyższość twoich sądów jest śmieszne.
Podczas rozmowy z ludźmi twojego pokroju jest zawsze ten sam problem.
Najpierw ściągają człowieka do swojego poziomu, a później wykańczają doświadczeniem
Podpisuje się rękami i nogami pod słowami przedmówcy.
Tapczan ja bym ci z chęcią coś wytłumaczył ręcznie ale nawet nie wiem czy jesteś kobietą czy mężczyzną, ale stawiam na obojniaka.
uuu zabijacie mnie swoim intelektem
cóż to było do przewidzenia, że z ludźmi takiego pokroju długo normalnej dyskusji nie da się prowadzić
i co ja mam też teraz zacząć obrażać ? - nie dziękuję, jakoś nie mam ochoty zniżać się do tego poziomu
Ależ głupoty powypisywałeś.
A jeśli chodzi ci o ręczne wytłumaczenie to kilka postów wyżej sam napisałeś że chciałbyś się ze mną spotkać. Nie śądze, że po to by się napić herbatki.
A wiesz czemu wchodzę na Kutchera? Bo tacy buntonicy jak ty zapewniają mi rozrywkę na FilmWebie.
PS. Jeśłi mój poziom jest niski to ty nie masz żadnego.
wszystkie dyskusje już nie mają prawie nic wspólnego z tematami, ale no nie ważne.
jak to jest twoja rozrywka - to żal mi twojego życia
Wiesz dlaczego zeszliśmy z tematu? Ponieważ oprócz antyfanów nikt z fanów nie przedstawił żadnych sensownych argumentgów.
A poza tym znów udowodniłaś że jesteś ślepa, napisałem:
"Bo tacy buntonicy jak ty zapewniają mi rozrywkę na FILMWEBIE!!!"
Jeśli dla ciebie rozwrywka na FW równa się rozrywka dla całego życia to chyba mi powinno być żal.
A o mnie się nie martw, wiem jak wykorzystać wolny czas.
heh, no właśnie widze jak wykorzystujesz wolny czas :)
siedzisz cały dzień na stronie Ashtona - chyba najwierniejszy fan nie spędza tutaj tyle czasu co ty