zgadzam sie w zupelnoaci.kompletnie nie rozumiem tego szalu na jego punkcie.owszem, matka natura obdarzyla go uroda (taka ogolna opinia bo osobiscie mam inne zdanie no ale rzecz gustu) ale talentem to juz raczej mniej niz wiecej.dobry aktor powinien nie tylko potrafic zaczarowac widza, omotac, przeniesc w inny swiat ale dobierac role na poziomie.jak narazie udalo mu sie z "efektem" ale poza tym ...no coz no coment,puste slodkie,plastikowe komedyjki o wszystkim i o niczym.jesli nie zmieni tego"kenowatego"wizerunku to bedzie nieciekawie,ojj bardzo nieciekawie, moze lepiej niech wystepuje w reklamach albo clipach.
może lepiej nie udzielaj się jak nie masz nic sensownego do napisania :). bardzo nieciekawy to będzie poziom komentarzy na filmweb jeśli nadal będziesz się udzielać
Wiesz co? troche bez sensu nie chcę Cię obrażać ale po przeczytaniu twojej wypowiedzi rzygać mi się zachciało twoja wypowiedź jest bez sensowna nie mów że jest sztuczny bo jest bardzo symatyczny i tyle Ci powiem .
tutaj raczej chodzi o to co sadzi sie o danym filmie, osobie czy problemie zwiazanym z tematem a nie o ocenianie cudzych wypowiedzi..,ale mniejsz o to,przynajmniej wywiazala sie jakas dyskusja:P...w kazdym razie "this convertasion is over":) pozdr!
takie jest moje zdanie a kazdy chyba ma prawo do tego zeby sie wypowiedziec.przeciez forum nie sluzy tylko do wychwalania i slodzenia,krytykowac chyba tez mozna..a moze nie?]jesli chodzi o poziom komentarzy to wybaczcie ze wywolalam u Was odruchy wymione.niestey nie kazdego stac na tak elokwentny, bogaty intetektualnie komantarz jak Wasz, co nie znaczy ze z tego powodu ma sie on nie wypowiadac.