Jakiś czas temu oglądałam z nim jeden film, a później normalnie "rozszalało" się na jego temat...chyba głównie ze względu na to, że chodzi z Demi Moore...ale nie o tym chciałam mówić...chciałam mówić o tym, że normalnie on jest uuuuuderzająco podobny do mojego brata...hheh...tyle, że ma inną fryzurkę i jest troszkę niższy...bo Kutcher ma prawie dwa metry...ale jeśli chodzi o twarz to sobowtóry...;)))))...
ILE TWOJ BRAT MA LAT?! MUSZE GO KONIECZNIE POZNAC BO JESLI NIE MOGE MIEC ASHTONA TO CHCE CHOCIAZ KOGOS PODOBNEGO :-))).
ma 18 lat...hiehh ;)))...i on sie potwornie wkurza jak sie mu mowi ze jest do Kutchera podobny..."...bo Kutcher jest beznadziejny...poza tym ma prawie dwa metry wzrostu..."...tak wlasnie mniej wiecej moj brat mowi...hheh...ale normalnie podobienstwo jest uderzajace...pozdrawiam;))
moj brat tez ma 18 lat - moze sie zapoznaja? a ja przy okazji poznam twojego ...;) Ale nie dawaj nikomu maila twojego brata jesli sie na to nie zgodzi. nie chce byc chamska ale tak bedzie lepiej pozdro:)
Pozdro dla bracholka !!!!!!! i for you !!! Pewnie ładniutki jak nie wiem !!! mój ma 20 lat ale jest spox !!! Gorące pozdro foy you and you brother !!!!!!!!! Oprócz Ashtona nie widziałam nikogo ładniejszego !!!!!! Wow chyba niedługo go zobacze !!!!!!!!!!!