Audrey HepburnI

Audrey Kathleen Ruston

8,1
15 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Hepburn

co to beztalencie robi tak wysoko. gdzie ania guzik albo asia koroniewska?!

zaluakj2

Ty, patriota, nie przesadzaj.

zaluakj2

haha. Audrey beztalenciem? :> Spooooko haha

użytkownik usunięty
zaluakj2

Sam jesteś beztalenciem.Wiesz

zaluakj2

Marna prowokacja

zaluakj2

hahahahaaahahhahahaahhaahahahhahahaha

inspiratiiion

hahaha :>

zaluakj2

Gimbusiarnia w akcji... hahaha

zaluakj2

Po przeczytaniu tego mam ochotę wypalić sobie oczy.

zaluakj2

Koroniewska - Dobry żart/kpina - A beztalencie to cie robiło.

zaluakj2

Ja tam się zgadzam, nie wiem, dlaczego Audrey znajduje się tak wysoko. To musi być jakaś kpina. Moim zdaniem, Anna Guzik powinna znaleźć się nawet na pierwszym miejscu w rankingu "najlepszych aktorów". A jeżeli mówimy o perełkach polskiej sceny filmowej, to brakuje mi tu jeszcze Agnieszki Włodarczyk i Dominiki Kluźniak.

zaluakj2

Successful troll is successful

zaluakj2

ahahhha nie no padłam.

zaluakj2

A oglądałeś chociaż jeden film z nią? Nie sądze.. Lepiej wypowiadaj się na tematy o których masz jakieś pojęcie!

zaluakj2

Mnie bardziej dziwi to, że na profilu jest jej zdjęcie w nawet dosyć młodym wieku, a przecież odeszła w wieku 60-ciu paru lat..

MyBlackness

A mnie to nie dziwi,
1) Audrey została zapamiętana jako młoda dziewczyna bo przed 40 zakończyła karierę - potem pojawiła się na ekranie tylko kilka razy w mało znaczących projektach,
2) wszystkie lub niemal wszystkie kultowe aktorki ukazane są na f_w jako młode i piękne, a brzydkie mają możliwie najładniejsze zdjęcie,
3) w XXI wiek czci się piękno i młodość... Czy słusznie chyba nie, bo zakrawa to już o absurd.

madz20

Nie mam nic przeciwko, że jest na zdjęciu jako młoda. :) Po prostu zdziwiło mnie to, że na profilu jest młoda, a odeszła w wieku 63 lat. Krystyna Feldman też przecież kiedyś była młoda, a jej zdjęcie przedstawia ją jako osobę starszą. Ale dziękuję za wyjaśnienie. :) Nie widziałam ani jednego filmu z Audrey, choć zamierzam i weszłam tu z czystej ciekawości, więc nie wiedziałam, że w dalszych produkcjach już nie brała udziału i po prostu została tak zapamiętana. Wszystko jasne. ;-)