Audrey Tautou

Audrey Justine Tautou

8,3
9 160 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Audrey Tautou

czy tylko ja mam takie właśnie wrażenie które potęguje się zwłaszcza jak sie spojrzy na jej zdjęcie na filmwebie

użytkownik usunięty
oskarus202

Chwilowo tylko Ty, bo ja się z tym nie zgadzam ;). Cichopek ma trochę "słodszy" typ urody, wydaje się taka grzeczna, ma inne oczy, a przede wszystkim inaczej gra zupełnie, co dla mnie rzuca się od razu, jako że obie wiele razy widziałam jak grają.

Tylko Ty wogóle nie są podobne, wybacz .. :P pozdro :)

użytkownik usunięty
oskarus202

Na tym zdjęciu wg mnie podobna jest do Kasi. Także nie jestes sama :)

oskarus202

Roll on the floor laughing. Oczywiście masz rację, ale tylko i wyłącznie wtedy, gdyby przyjąć tezę, że maciej stuhr jest podobny do edwarda nortona :DDD.

hotknife

eee ona i cichopek? Nie rozsmieszajcie mnie

Mona

wdług mnie maj po prostu podobne uczesanie :P

Amaya

no tak, ale to tylko jedno zdjecie, co za porownanie Audrey, a cichopek, moze zaraz ją nazwą polska Audrey Tautou, co?
pozdrawiam

Amaya

Z której strony Cichopek jest podobna do Tautou?..

Amaya

ej według mnie też :) takie podobne fryzury mają :) ale podobne ... nie bardzo :)

oskarus202

Tautou jest brzydka, a w "Kodzie da Vinci" w ogóle mnie nie przekonała (sorry, Sophie nie byłą grzeczną dziewczynką z wiecznie wystraszoną minką:/). Kasia jest natomiast łądna, nawet bardzo, ale niestety- szczególnymi zdolnościami aktorskimi nie grzeszy. Ot gwiazdeczka z "M jak miłość".

Damnit

Tautou jest ladniejsza od Cichopek.Ma wieksze oczy,pelniejsze usta i lepsza figure:)

nomiczek

Zgadzam sie z toba, dodalabym ze Audrey ma ladne doleczki jak sie usmiecha, a cichopek jedynie krecone wlosy I udaje ze tanczy
pozdrawiam

Mona

Jak już powiedziałem- Audrey zrobiłą na mnie jak nagorsze wrażenie w "Kodzie..."- te wielkie, wiecznie wystraszone oczy doprowadzały mnie do pasji. Rzeczywiście- ma ładny uśmiech, ale tak mało pokazała go q tym filmie, że naprawde trudno mi o jakiekolwiek zachwyty. Natomiast Cichopek jest łądna, uśmiechnięta, symaptyczna (i nie wyskakiwać mi tu z tekstem, że aż mdła:/ zdecydowanie wolę symaptycznego człowieka niż wielkocycatą Dodę dla przykładu).

Damnit

Dziwne, wiekszosc mowi ze w kodzie byla wiecznie usmiechnieta lalka(z czym sie nie zgadzam) moim zdaniem fajnie grala, a jak ktos sie uparl ze jej nie lubi to zawsze tak bedzie mowil :{
A cichopek, grala w jednym filmie nie skomplikowana role i...moze oskar?
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Damnit

Zależy co kto lubi, ja Cichopek nie trawię za bardzo właśnie za to, że jest "ładna, uśmiechnięta, symaptyczna". Jeżeli mi się jakaś aktorka podoba, nie opisuję jej takimi przymiotnikami, bardziej już "ciekawa, oryginalna". I taka jest Audrey dla mnie.

użytkownik usunięty

Jeżeli ktoś jest do kogoś podobny, to chyba Kasia Cichopek do Audrey, a nie na odwrót...

użytkownik usunięty

...
No i Kasia nie skończyła Sorbony...

oskarus202

tylko że Cichopek jej do pięt nie dorasta ...
hehe ...

oskarus202

Haha. Na miejscu Audrey miałabym depresję, gdyby mnie porównano do tej pseudo-aktorki...