naprawdę nie macie większych, prawdziwych idoli od amerykańskich nastolatek?
Że ma talent aktorski? hehe, taki sam jak rzesze aktorów którzy wystąpili w "dlaczego ja"
Ładna? nawet gdyby, codziennie widuję od groma ładniejszych i równie ładnych, idąc do szkoły, w szkole, w kerfurze, na świecie jest statystycznie 2 893 000 równie ładnych dziewczyn dokładnie w jej wieku. Na świecie jest miliard ludzi. Spróbujcie to ogarnąć, drogie dzieci. Bella jest przeciętną bellą. Zerem
Dobrze tańczy? Zajrzyjcie do pierwszej, pierwszej szkoły tanecznej jaką macie w okolicy. wejdzcie do grupy początkującej.
Jeżeli to wy jesteście przyszłością tego, adorujący takie amerykańskie smarkule nie wyróżniające się niczym, drżę o jego los.
Tak jak już pisałam w komentarzu u Zendayi ty im po prostu ZAZDROŚCISZ ! :) I ładne to one są najwidoczniej się nie znasz albo sam/a jesteś PASZTETEM i to ZAZDROSNYM ! I talent aktorski mają skoro je przyjęli i robią karierę nie to co ty tylko siedzisz i obrażasz ludzi ! I tak dobrze tańczą i tego też im ZAZDROŚCISZ pewnie sam/a potykasz się o własne nogi. I jeżeli zaczynasz pisać i to w dodatku obrażać to naucz się ortografii *kerfurze. i zerem jest ktoś kto obraża ludzi taki/a jak ty ! Tylko ty jesteś DNEM A NIE ZEREM ! I nikt tutaj nie jest smarkulą tylko ty jesteś gówniarzem/ą Zastanów się nad tym :)
Huehuehuehue, aż dziwne, że dopiero teraz pojawił się tego typu odzew. Ot, widzę mała rozrywka na dobranoc.
ZDANIA ZACZYNA SIĘ OD WIELKIEJ LITERY, PANNO SŁOWNIK ;);)
1. Kerfur to spolszczona, fonetyczna wersja nazwy sklepu, dopuszczalna w języku polskim. Jeżeli masz wątpliwości, odsyłam do pana Miodka, chociaż wziąwszy poprawkę na twoją niedojrzałą wypowiedź, najprawdopodobniej nie wiesz, kto to taki. Wobec tego polecam oficjalną stronę Uniwersytetu Jagiellońskiego, tam masz taką zakładkę z pytaniami, możesz wysyłać maile z pytaniami 24/h, tam zawsze dyżuruje pewna liczba studentów, którzy odpowiadają na pytania związane z ortografią. Gorąco polecam.
2. Oj nie, biedna Bella chyba spłonie żywcem w ogniu mojej krytyki. Jest przeciętna, a przeciętniaki to zera. Przed programem o ile wiem nawet nie umiała tańczyć. Najwyraźniej nie wiesz o życiu nic, skoro upatrujesz w niej idolkę. Jest na pęczki bardziej utalentowanych, ładniejszych dziewcząt. Fakt, że te dwie się wybiły, nie świadczy o niczym, po prostu im się udało. Bagatela, mimo że sama tańczę, nie uważam tego za talent- to wyłącznie kwestia poczucia rytmu i ćwiczeń.
3. Nie czuję się ani dnem ani zerem, zwłaszcza po tak konstruktywnej krytyce ;3 jeżeli chcesz mnie przekonać, musisz postarać się bardziej.
4. Gdybym miała kompleksy, to nie wybijałabym się na materiale dwóch nastoletnich gwiazdeczek, jak już to prędzej na kimś przynajmniej w moim wieku, w dodatku posiadającym jakikolwiek potencjał.
Pozdrawiam.
No, a ja nie mam żadnego talentu, ale wiem, że są ludzie których fenomenu nie mogę zrozumieć. Nie wiem czemu uważacie Bellę za utalentowaną. Talent aktorski to ma np. Meryl Streep, ładnie śpiewa to np. Beyonce, a tancerek to nawet w Polsce jest dużo lepszych ode niej. Bella jest ładna, to fakt, sto razy ładniejsza ode mnie i na pewno bardziej utalentowana, ale ludzie, jaki z niej autorytet?! Tyle jest bardziej utalentowanych i ładniejszych ludzi od niej... a ja jej niczego nie zazdroszczę, bo ja nie chciałabym być sławna xd pozdro
Zgadzam się że talentu aktorskiego wielkiego nie ma, chociaż nie mogę tego wiedzieć napewno bo widziałam ją tylko w disney'owskich produkcjach. Śpiewać nie umie to fakt. Tancerką jest początkującą. Dziwię się dlatego że wzięli ją do serialu o tematyce tanecznej. Jedno ci zarzucę: Nie nazywaj nikogo zerem. Dla mnie zerem jest osoba, która niczego sobą nie prezentuje. A ona, nawet jeśli nie jest jakoś szczególnie utalentowana to należy się jej jakiś szacunek. Gdyby ktoś do mnie powiedział że jestem zerem, to byłby to dla mnie cios. Poczułabym się jak "nic". Nie wiem jak można obrażać kogoś jeśli się go nie zna. Kiedyś jej bardzo nie lubiłam. A potem zastanowiłam się dlaczego... Doszłam do wniosku że irytowało mnie to, jak wszędzie o niej trąbią. Zupełnie jakby była drugą Cyrus. Swoją drogą taką Miley można nazwać zerem. Osiągnęła dno próbując na siłę odciąć się od wizerunku Hanny. Zeszmaciła się jako człowiek i kobieta. U mnie straciła szacunek. Zerem mogę nazwać Miley ale nie Bellę.
Enterraz skoro tak nie lubisz nastoletnich, disney'owskich aktorów to dam ci radę. Po 1 nie oglądaj ich a po 2 zmień sobie profilowe. Serio Violetta?!? Lubię ją a nawet uwielbiam ale ona też jest przeciętną nastolatką! Może i śpiewa trochę lepiej od Belli ale to dalej nastolatka taka sama jak Bella ! Po za tym oglądasz takie rzeczy jak Teen Beach Movie (sprawdzałam na twoim profilu) tam jest tak samo. Maia Mitchell jest właściwie repliką Belli zobacz sobie jest ładna ? Jest. Czy Bella jest ładna ? Jest. Czy umieją śpiewać i tańczyć? Tak. Więc czego ty od niej chcesz?!?!?!? Już wiem zazdrościsz jej !!!!!
Uważam, ze to nie jest żałosne. Kiedyś rownież jej nie lubiłam, ale zastanowilam się czemu i nie znalazłam żadnego powodu. No bo fajnie tańczy, ma talent aktorski ( nie twierdze ze jaest świetna aktorka i w ogóle gwiazda, ale może za pare lat zrobi się z niej naprawdę dobra aktorka, bo predyspozycje ma i jest dobrym ,, materiałem" na aktorke). A no i bardzo ładna jest. Nie mów ze jest zerem bo jej nie znasz i nie wiesz jaka jest, a podejrzewam ze miła i sympatyczna i naturalna bo oglądałam sporo wywiadów z nią ( choć nie mogę wiedzieć bo jej nie znam)
nie wierze!jak taka krystaliczna postać mogła kogoś nie lubić?
straciłam wiare w ludzi....
na pewno zazdrościłaś jej talentu,urody,sławy pieniędzy
jesteś zakłsmana i fałszywa
na drug raz jak się zabierzesz za oceniane kogoś spójrz na siebie
choć nikim pozytywnym nie może być illuminatka broniąca szatana i jego plugawych wyznawców
Co ta Rihanna ci zrobiła?
Patrzę na sb i nie mogę się napatrzec jaka jestem piękna, osoba bardzo pozytywna jestem. Dziękuje za komplementy. Też bym ci coś miłego o tobie napisała ale nie jestem ,,zakłsmana i fałszywa" więc nic nie napisze
Jak dla mnie Bella jak na aktorkę Disneya jest niezła. Ładna też jest ,może nie najładniejsza ale ładna. Tańczy dobrze na potrzeby serialu. I nie pisz ,że jest zerem bo mimo tego ,że nie jest ideałem wybija się a ty nie ale nikt przecież nie mówi tak do ciebie. Nie wiem własciwie o co ci chodzi. Aktorka niezła. Ma naturalną urodę. Tańca się jej nie czepiaj bo ona przecież uczyła się tańczyć tylko na potrzeby serialu "Taniec Rządzi". Jedyne co w mi w niej przeszkadza to to ,że śpiewa z pleybecku ale wie ,że jej to nie wychodzi więc idzie w stronę aktorstwa.
Heh, niby wytykasz ludziom, że są niedojrzali, ale to Ty tak bardzo nie możesz się pogodzić z faktem, że dziewczyna jest popularna i nastolatki ją lubią, iż musisz dać temu wyraz w swoim pełnym jadu komentarzu :) Nieźle.
Elizabeth Taylor grając w "Lassie wróć" czy "Odwaga Lassie" była w tym samym wieku co kolezanka Bella, aktorsko w tym czasie tez nie prezentowala nic specjalnego, bo i role tego nie wymagały jak dotychczasowe role Belli.
Fanki i fanów po tak kasowych filmach o zgubionym psie miała, pewnie w czasach bitników ktoś tez mógł zarzucić, ze przecież jest tyle fantastycznych aktorek, Ingrid Bergman, Joan Crawford, Vivien Leigh, Gloria Swanson, Bette Davis etc., a te nastolatki przepadaja za jakąś angielska gwiazdeczka.
Jennifer Lawrence w serialu "The Bill Engvall Show" komizm, i to nie ze względu na komiczne założenie tej produkcji. Parę lat później u David O. Russella świetne role i top aktorek Hollywood.
Jednym się udaje innym nie, mam nadzieje ze panna Bella będzie mogla pokazać swój potencjał, jeśli takowy posiada, w czymś ambitniejszym i wymagającym nie tylko ładnego uśmiechu, jeśli się jej nie uda to nie będzie pierwsza ani ostatnia na tej drodze. Ale czy jest to powód żeby wypisywać truizmy?
Tak to funkcionowalo funkcjonuje i funkcjonować będzie.
Jestem ja najbardziej dorosły i ona jest rzeczywiście bardzo ładną aktorką do tego ma talent, widoczny ból d... u co nie których kobiet;)