Uwielbiam tego faceta! Jest zaczepistym aktorem i super wygląda. Filmy z nim są dla mnie najlepszym lekarstwem na nudę i chandre.
hmmmmmm
choc jestem facetem to lubie tego aktora tak samo jak wiekszosc ludzi . facet ma talent, co tu duzo gadac.
to jeszcze...........
to jeszcze raz ja. wczoraj lecial armagedon w telewizji. ogladalam ten film juz chyba z 20 raz. a zgadnijcie dlaczego?
Ben Ben Ben szczyt moim marzeń. Zazdroszcze tej osobie co jego poznała nie wiem czy piszesz prawde ale jak nie to i tak masz wilką wyobraźnie =]
Jak możesz tak mówic ja go znam i nie jest oblesnym typem tak jak TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Ta. Zaczepistym aktorem, który w ogóle grać nie potrafi. Poza tym jest tłusty. Beznadziejnie wygląda. I w ogóle: świat kina jedynie by skorzystał, gdyby go pozostawił.
no przepraszam, moze i jest dennym aktorem, ale jest tez bdb scenarzystą. poza tym nie wydaje mi sie, zeby byl tlusty...
Co tu tak dużo anonimów? Ja się za dużo na jego (Bena A.) temat wypowiadać nie będe, tylko pozdrowie moja przyjaciółkę Asię B. która to jest jego (Bena A.) dziewczyną :) Całuski dla Asi :*
Tak swietny jest Affleck, swiadcza o tym np. te trzy Maliny ktore dostal. Buahaha
Zykle twierdze, że te wszystkie nagrody pozytywne czy nie są bez sensu ale jeśli chodzi o Bena to wyjakowo się z tymi Malinami zgadzam ;)
Wcale nie jest jego dziewczyną tylko ja nią jestem odwal SIE OD NIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
ja też go nie lubię. może i jest przystojny (chociaż nie w moim typie,bo taki chłopaczek :D),ale po prostu jak dla mnie nie jest za dobrym aktorem i to przeważa szalę.czekam na kuluturalne i podpisane odpowiedzi :D
ma za dużą głowę :)))
sle bardzo przystojny. jakby nie był - nie zrobiłby kariery
Wiecie co wam powiem?? jesteście żałosni .
Cały ten temat jest żałosny.
Jak mozna kochac jakiegos plastikowego lalusia z ekranu, ktorego w zyciu nie widzialyscie na oczy, nie zamieniłyście z nim nawet jednego slowa?? I czy naprawde do cholery musicie wyzywac sie od Chujów pojebów itp tylko dlatego, że macie odmienne zdania na tak błachy temat jak "Ben Affleck" ?? Ludzie opanujcie sie
Pozatym myslalam ze na Filmwebie sa jacys inteligentni, obiektywnie patrzacy ludzie, a teraz widze ze ten portal zdominowaly rozwrzeszczane 13 latki sikajace w gacie za facetem, ktory nawet kątem oka by na nie nie spojrzał, gdyby jakims cudem sie gdzies spotkali.
to wszystko.
dziekuje za uwage i życzę miłego dnia.
pozdro chujki
Dobree. Szczególnie ostatnie zdanie, polewałem przez minutę:]]] A Ben jak to Ben drewniakiem był, jest i będzie. Be cool młodefoki