Ja Go lubię... uważam, że tz. Antyfani są żałośni.. :/ Tokio Hotel ma tak ma prawdę miliony fanów na niemalże całym świecie. Jest jaki jest, bo żeby się wybić z karierą TRZEBA MIEĆ SWÓJ WŁASY IMAGE... 10/10 dla niego! Pozdrawiam. Tokio Hotel fur immer!
to nie są fanki, tylko 10 letnie gówniary sikające na widok jego ryja, które wygląda jak siodło tatarskie, dla kulitza liczy się tylko kasa - jak on jeżdzi po Ameryce, Anglii, Francji, a głupi polski popcorn zgapia wszystko od szwabów i pisze, że nie można dawać ciągle tego samego, a wciąż dają jego mega plakaty, którymi możesz już sobie dupe podcierać bo już zdążłaś pokój wytapetować
Raz dla funu kupiłem bravo żeby poczytać te liściki z problemami nastolatków a plakat ... hmmm aaa brakowało wtedy papieru toaletowego to trzeba było coś wykorzystać (żebyście widzieli minę Billa na tym plakacie heheheheh) ; d
Nie ocenia sie ludzi po wyglądzie (jesteście wredni!) ja nie jestem fanką TH ale uważam , że Bill jest dość miłym i sympatycznym człowiekiem
Racja. Nie ocenia się ludzi po wyglądzie. Kto tak robi - sorry, ale jest płaski.
To prowokacja, prawda? Bo aż mi się wierzyć nie chce że Polacy, taki wielki naród, może być popie***y
No... Zapewne wszyscy żołnierze, walczący na obu wojnach światowych, Józef Piłsudski i Kazimierz Wielki teraz przewracają się w grobach i żałują swych starań związanych z odbudową tego kraju, pokrytego już pleśnią...
(wybaczcie, że piszę głupoty, ale spać mi się chce jak cholera, a btw. przez tego Kaulitza będę mieć w nocy koszmary... aaaach)