Bill ma tak niska srednia choc tak naparwde nitk nie potrafi uzasadnic dlaczego daje mu 1 x// w sumie tez za nim az bardzo nie przepadam, jesli juz to lubilam go za poczatkow TH, choc nie jestem ich jakas fanka xdd ale chlopak ma naprawde ladny glos, a TH przeciez ma fajne niekore piosenki, czepiacie sie, bo nie mozecie pojac, ze ktos moe meic wlansy styl, odniesli tak duzy sukcs w tak krotkim czasie, to swiadczy, e sa naparwde dobrzy, nie wiem po, co zawracac sobie dupe i tworzyc jakeis antyblgoi czy inne bzdury, nie lubicie go to se po prostu nie zawracajcie nim glowy, lejcie to i tyle, kazdy lubi co innego. Wiem wiem, zaraz zaczna sie wyzwiska, ze jestem taka czy inna..ale prosze bardzo czekam xdd malo mnie interesuje co mowicie, zwlaszcza, ze nie potraficie pdac senswynych argumentow tylko typu " Bill jest glupi, bo jest" ... x// zenujace x/
Zgadzam się Peja śpiewa mniejwiecej tak :Kurwa kurwa kurwa ludzie ulicy to my bójcie sie nas bo mieliśmy chujowe dzieciństwo kurwa kurwa kurwa kurwa pierdolę pierdolę jejejeje ale tera zarabiam mnóstwo kasy za kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa.
hehe no dokladnie xdd
reszta zreszta tez xd
a Lady Sovereign lubisz? x]
jezuu ja ja kocham x33 ; )))
ja pierdziu :P nie ma to jak posłuchać pokolenia Tokio Hotel :) Dla mnie już disco polo jest sto razy lepsze :] sorry ale "xxxddd" jest bardzo interesującym zjawiskiem lasowania powolnego mózgu :) powodzenia ...
po pierwsze nie jestem jakims pokoleniem tokio hotel, bo ich nie slucham, a nawet jesli bym sluchala to co Ci do tego? Oceniasz ludzi po tym, czego słuchaja? To świadczy tylko o Tobie i o poziomie Twojej inteligencji...dla Ciebie lepsze jest disco polo, ja tego nie cieprie, ale jakos nie zaczne Cie wyzywac za to, ze to lubisz, po prostu żałosne...;/
zastanawia mnie tylko dlaczego ludzie tak nienaiwdza jakiegos Billa? Czym on sie rozni od innych piosenkarzy, przeciez jest wiele gorszych zepsolow do ktoych mozna by sie przyczepic o to, ze nie umija spiewac czy cos ;/ ale najwidoczniej TH tak Was podnieca, ze nie potraficie bez tego żyć ;/;// dajcie se ludzie spokoj bo Wasze wyziska niczego nie zmienia, mozna miec własne zdanie i mozecie nie lubic/nienawidzic tego zepsolu, ale nie musicie wyzywac innych i wygadywacv jakies glupoty x//
a co do "buziek" [xdd]to raczej nie powinno Cie interesowac jakie robie, chyba ze to tez Cie tak podnieca? założ osobny temat na filmwebie o znaczkach...juz chyba nie mialas sie do czego przyczepic..ojj..żenada..
Hmmm inne i bardziej pociągające rzeczy mnie podniecają i wcale nie jesteś to TY Bill i twoje buźki :D A moja inteligencja tak Cię boli? Zazdrość ludzka rzecz... nie musisz się tego tak wstydzić :) Ja Cię wyzwałam? Zacytuj... z chęcią popatrzę jak się produkujesz :]
mialam na mysli wyzwiska na temat Billa i kpisz sobie tez z jego fanow, a czym oni sie roznia od Ciebie?normalni ludzie.
ja akurat jakos specjalnie nie lubie th ale nie wyzywam innych i Billa czy innych z TH tylko dlatego, ze tak mi sie podoba
Hehe, ludzie dają mu 1 a pewnie nawet nie obejrzeli tego jednego filmu, w którym zagrał, hehe. Ja też nie, a dałem mu 10, hehe.
Widze, ze w koncu zoruzmiales/as xD (tikitaka) ciesze sie ^^ w koncu koniec tych klotni.. x]
Co do polskiego hip hopu...nienawidze ;//
rock lubie ;D
noo xD my jak siostry prawie ^^
dalej uwazasz, ze jestesmy puste glupie i pokemony? bo wiesz tak nagle zmieniles zdanie, wiec nie wiem... :D
ja nie powiedzialam, ze mnie nie interesuje, gdyby mnie nie interesowalo, nie pytalabym..xD
po prostu jeszcze niedawno uwazales nas za "najgorsze", tak tylko pytam..choc ciesze sie, ze zrozumiales(?)ze nie tylko to, co kto slucha czy lubi sie liczy( no i w sumie to ja nie mowlam, ze ja Billa lubie, jest mi obojetny, tylko zastanawialma sie czemu go tak wszyscy nienawidza, bo nikt tak naparwde nie podaje logicznych argumentow :P)
Ty jestes chlopakiem xdd Styl bycia co masz na mysli? Jest normalny. A co do spiewu to ok mozesz tak uwazac, nie wszyscy musza lubic ich muzyke. Tylko, ze jak dla mnie argumentow jest zbyt malo no ale ok^^ Mi to obiojetne co sobie o mnie myślisz, bo zbyt wiele o mnie nie wiesz.
No właśnie, ale chdozi mi o to, abyś powiedział dlaczego nie wygląda normalnie? Co jest w nim takiego "nienormalnego"?To, że ma własny styl i nie chodzi tak jak każdy? [ja uważam tylko, że fryzura troche...dziwna xD troche za bardzo mu te włosy odstają]
O losie !!! co to do *** jest "xxxxdddd" bardzo, bardzo, bardzo zadowolony emotek??? :] ludzie myślałam że już takich nie robią :D
nie amelia, dziecko kochane wez idz sprobuj zwrocic na siebie uwage gdzie indziej ;/ do czego jecsze sie przyczepisz? interesuj sie soba, prosze Cie to co Ty piszesz nie ma w ogole sensu.
Jak widzę takich ludzi jak wy to mnie normalnie ehhh szkoda słów :D zostaje tylko się śmiać (o losie!)
Tak nie no bo my to sie codziennie widujemy co nie? Ty nawet mnie na oczy nie widzialas nie mowiac juz o rozmowie.
no właśnie, czy my sie keidkolwiek widzialysmy?? bo jakos osbie nie przypominam...no i rozmawiac to tez raczej nie rozmawialysmy, ale tylko ludzie takiego pokroju jak TY oceniaja z pozoru..
Wiesz na czym polega znienawidzenie do niego, zniszczył piękno rocka, metallica, RHCP czy Soad już nie są w polsce kojarzone jako zespoły rockowe, jest tylko TH. A pyzatym to słuchanie tylko jednego zespołu w dodatku o skłonnościach do totalitaryzmu to fanatyzm ideologiczny, niestety nieuleczalny. Na szczęście rząd polski szykuje już specjalną ustawę dającą możliwość zabicia Tokyjo Fotela przez naród polski oraz nakaz strzelania do ich fanek
Zapomniałem dokończyć, jeśli jest dziewczyna która pisze że: oh billy, jak oni cie tak moga obrażac, ale trzymaj sie billy, pozdrafiam cię, jak bedziesh przegladał te strony to pamietaj o sfojej ookohanej faneczce madzi, pamietam nashe spotkanie tydzień temoo nad morzem, shkoda ze mama mnie moosiała oboodzic, fstydz się jak ty tak mozesh traktofac mojego kohanego billa, toma, gorga i gustava. A pozatym to fiem ze billy jest hłopakiem bo fidziałam jego penisa, gdy ostatnio rozmafialismy. Shkoda mi ze angie opoosciła nashe sheregi i nie jest jooz fanka TH. Dane zaczerpnięte zostały z antystrony o th, więc z taką dziewczyną jest napewno coś nie tak i stanie się w Schwabistisch Fannen (Szwabskie fanki)
MAXIMUM OKRUCIEŃSTWA
wiesz tez uwazam, ze taka fanka jest jakas nienormalna, jesli tak pisze ;/
ale chyba nie ma nic zlego, jesli ktos sobie lubi ich muzyke, lubi ich sluchac, a nie, nie widzi poza nimi swiata. Wiem, ze sa chore fanki, ktore zaraz jak ktos nie lubi TH to od razu wyzywaja czy cos, ale nie rozumiem ludzi, krtorzy nienaiwdza ich tylko dlatego, ze odniesli sukces w tak szybkim czasie i sa dobrzy w tym co robia.
Ja np. na slowo rock wcale nie kojarze TH tylko wiele innych zespolow, oni po prostu tez graja rocka, tak jak wiele innych zespolow.
No zalezy przez kogo jest to tak widziane ja np z rockiem nie kojarze jedynie TH a co oni niby takiego zrobili? Ja ani nikt kto slucha ich muzyki nie mowi zeby wszyscy dookola tego sluchali Tu chodzi wylacznie o tolerancje Jesli ktos nie widzi po za nimi swiata i "koffa tylko Billusia bo jest sllit" to juz raczej widac ze to jest osoba dla ktorej liczy sie wylacznie ich wyglad