Cas Anvar

7,1
2 751 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cas Anvar

Moja ulubiona postać w tym serialu.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Piekny_umysl

podobno 5 sezon jest jego ostatnim w tej roli. Ma ktoś więcej informacji w tej kwestii ?/!

tothk2a11

SPOILER ALLERT !! Nie widziałeś to nie czytaj << Właśnie się obraziłem na ten serial. Nie dość, że 5s nie zachwycił mnie, to jeszcze mi go uśmiercili, a lubiłem jego postać.

Zee_20

Niby rok za późno ale...
Aktor molestował kobiety, rzeczywiście jedna z lepszych postaci w serialu i książkach ale trzeba mieć standardy. Może zabili Alexa, ale jego duch ciągle żyje w załodze Rocinante

Notoryczny_filmowiec

No nie miałem pojęcia, rzeczywiście chore i obrzydliwe. Pozytywnie zatem mogę odnieść się tylko do roli jaką wykreował w tym serialu.

tothk2a11

niestety na fali wokowatej patolemingozy zdecydowano sie usmiercic postac z uwagi na bezpodstawny skandal obyczajowy. serial znany byl w swiecie z pchania wokowatej propagandy wiec wolal nie wkurzac swojej hodowli lemingow.

ssijto

Po ostatnim sezonie jaki był wyemitowany, miałem spory niedosyt i zabrałem się za książki z serii EXPANCE. Zdecydowanie polecam każdemu kto wciągnął się w ten serial. Historia z serialu kończy się chyba po 6 tomie z cyklu (z 9 tomów) i ma sporo nie zrealizowanych wątków. Kolejne tomy mają do zaoferowania nowe światy do zdobycia. Dostępne są też audiobooki z ciekawym lektorem. Po serialu gdy odpaliłem audiobooki, to załoga Rocinante nadal miała te same znajome rysy twarzy. Choć już tylko w mojej głowie. I z perspektywy czasu wyleciało mi z głowy że uśmiercili Alexa. Zdecydowanie polecam zacząć przygodę z expance od nowa z książkami lub audiobookiem i dać żyć Alexowi do samego końca. Choć to Amos ma ostatnie słowo do powiedzenia w tej historii. To chyba było w serialu: "Kapitanie, cokolwiek mnie zabije, zabiło już wszystkich innych. Urodziłem się, by zostać ostatnim na placu boju. Możesz na to liczy". Słowa dotrzymał.