Chuck Norris

Carlos Ray Norris

7,8
5 957 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chuck Norris

W końcu! W końcu przeszło! Nikt już o nim nie mówi! :D Żegnaj Chuckmanio! Było śmiesznie, ale w końcu zrobiło się przesadnie dużo... Na kogo teraz przyjdzie kolej? Jakieś propozycje? :P (Oby nie)

daf

Wg mnie zamiast CHucka nadawałby sięClint Eastwood .....ma taki zajebiscie głupi wyraz twarzy :D

daf

I bardzo dobrze, że już koniec tych głupich żartów o Chucku Norrisie. Niedawno na Polsacie na jednej z imprez radia ESKA oficjalnie zakończono "Chuckomanie". Ja mam szacunek do tego aktora, to dzięki niemu nasze pokolenie wychowało się oglądając jego filmy na kasetach wideo.

Axel

"Niedawno na Polsacie na jednej z imprez radia ESKA oficjalnie zakończono "Chuckomanie""

a czymże jest polsat i jakieś radio eska, żeby sobie tak o OFICJALNIE zakańczało chuckmanie? :/ jakaś byle stacyjka bedzie mi mówić co mam myśleć..

Stefanek

Kolego już ci tłumaczę. Polsat jako jedyny wprowadził do Polski serial "Strażnik Teksasu" a więc ma na to jako tako wyłączność i miał prawo zakończyć tą głupią nagonkę na Chuck'a Norrisa. Na TV 4 nawet leci teraz "Strażnik Teksasu" a wiec nie na ręke im było ośmieszanie tego serialu przez internautów takich jak ty, co mają po 16 lat.

daf

Było, minęło, ale i tak sobie powieszę chucka na ścianie =]

daf

Teraz możemy pośmiać się z Rysia z klanu i Milowicza

kaska_22

Zgadzam się -) Rysiek to polski odpowiednik Chucka!

Metzger

stawiam na Maciusia i jego techniawkę

daf

Pytaliście na kogo teraz czas???

Głupie pytanie! Jak to na kogo: na Rasiaka!!!!!!!

Przecież Rasialdinho stał się ostatnio wielką gwiazdą!

ct23

Nie obrażając nikogo: Ronaldinho - prawie jak Rasiak

Mart_Mumin

...Jak już to: Rasiak - prawie jak piłkarz...