W końcu! W końcu przeszło! Nikt już o nim nie mówi! :D Żegnaj Chuckmanio! Było śmiesznie, ale w końcu zrobiło się przesadnie dużo... Na kogo teraz przyjdzie kolej? Jakieś propozycje? :P (Oby nie)
I bardzo dobrze, że już koniec tych głupich żartów o Chucku Norrisie. Niedawno na Polsacie na jednej z imprez radia ESKA oficjalnie zakończono "Chuckomanie". Ja mam szacunek do tego aktora, to dzięki niemu nasze pokolenie wychowało się oglądając jego filmy na kasetach wideo.
"Niedawno na Polsacie na jednej z imprez radia ESKA oficjalnie zakończono "Chuckomanie""
a czymże jest polsat i jakieś radio eska, żeby sobie tak o OFICJALNIE zakańczało chuckmanie? :/ jakaś byle stacyjka bedzie mi mówić co mam myśleć..
Kolego już ci tłumaczę. Polsat jako jedyny wprowadził do Polski serial "Strażnik Teksasu" a więc ma na to jako tako wyłączność i miał prawo zakończyć tą głupią nagonkę na Chuck'a Norrisa. Na TV 4 nawet leci teraz "Strażnik Teksasu" a wiec nie na ręke im było ośmieszanie tego serialu przez internautów takich jak ty, co mają po 16 lat.
Pytaliście na kogo teraz czas???
Głupie pytanie! Jak to na kogo: na Rasiaka!!!!!!!
Przecież Rasialdinho stał się ostatnio wielką gwiazdą!