Manchester United wczoraj przegrał:) A co do Cristiana to jakoś nie widziałam, żeby włożył wielki wkład w ten mecz. Ostatnie 30 minut meczu to w ogóle komentatorzy nie wymawiali jego nazwiska. Gdy mecz się skończył to on znowu płakał. Nie pokazali, ale wskazuje na to cytat jednego z komentatorów: "z płaczem opuszczona głowa Cristiano Ronaldo". Tylko nie mieli go chyba jak pokazać bo pewnie szybko uciekł do szatni:P A co do finału to niech wygra ta drużyna, która na to zasługuje:)
Manchester zagrał beznadziejnie. Cristiano też nie pokazał sie z najlepszej strony. Ale to cie cieszy? Pewnie jesteś fanem Chelsea...
Nie wiem co sie wczoraj stało, ale to nie był ten MAnchester, czułam sie tak jakby ktos ich podmienił. Koniec szans na "the treble". Teraz trzeba się podnieść i zdobyć "Podwójną koronę".
I znowu poruszany płacz Cristiano....
Nie wiem gdzie ty ten mecz oglądałas ale ja na tvp uszłyszałam "opuszczona głowa Cristiano" bez żadnego płaczu. A jeśli nawet to co? Na pewno był załamany, nie mógł nic zrobić, chciał walczyć a nic mu nie wychodziło... Cięzko było patrzeć na te bezradnośc Manchesteru.
Manchester UNited 4ever.
Tak, to mnie cieszy ponieważ nie jestem fanką tej drużyny. Nie wiem po czym wywnioskowałeś że jestem fanką Chelsea, no cóż nie jestem. I jakby co to fanką a nie fanem...
Oglądałam mecz na tvp2 i wszystko wyraźnie słyszałam, poprostu fani Cristiana nie chcą przyznać się do brutalnej prawdy:P Chciał walczyć? Jakoś nie pokazał, że chce.
Ael ja przyznaje że zagrał źle i jestem obiektywna. a to że płakał to nie jest żadna "brutalna prawda". Skąd się wzięło to że piłkarz nie może płakać? Wiem ze zaraz powiesz "moze płakać ale nie zawsze", ale Cris juz dawno przestał płakać po każdym przegranym meczu, życie go wiele nauczyło. A to że płakał akurat wczoraj to normalne. Przegrali 3:0 mieli szanse zdobuć the treble a w ciągu 90 minut wszystko się zmieniło. Na pewno był nieźle wk***iony i złyna siebie. I moze płakał właśnie z tego powodu że to właśnie on powinien pomóc MU- najlepszy zawodnik MAnchesteru, każdy mówił że Cris strzeli, Cris zabłyszczy i on pewnie też tak myślał, nie udało sie. A co od tego ze "nie walczył" to tyle-Diabły zawsze walczą.
Tera mam nadzieje że Chelsea przegoni ManU.....ale nie dlatego że sie uwziąłem na C.Ronaldo bo całego zespołu nie lubie.........pozdro i zapraszam!
I gdzie ten "najlpeszy obecnie piłkarz świata"??
Zatrzymany przez genialnego Gattuso :) Crisitano w meczu niewidoczny, po jego zwodzie [poprzedzonym dryblingiem, a jakże] manUnited mało co nie stracił bramki
On niby dojrzał?? Pcha się na chama naprzód, zeby tylko postraszyć bramkarza, jakoś niewiele to dało...
jescze raz wielkie brawa dla GATTUSO
Ogólnie spotakanie świetne. Milan przewazał od początku. Zawiodła obrona United, nie wiemc co Fergie wymyslił z tym Heinzem na lewej obronie [??] Powinien bł grać jako stoper, Brown zupełnie niewodczony, gdyby nie przedmeczowe przedstawianie składów, to nie domyłsiąłabym się że Wes jest na boisku.
Vidic po przerwie w grze?? Widać było jak na dłoni
Ogólnie tylko Heinze jakoś się spisywał
W drużynie United zabrakło lidera, kogoś kto umiałby krzyknąc na drużynę i zmobilizowac do odrobenia strat.
Wygrał lepszy.
Już napisałam że to był kiepski mecz w wykonaniu UNted. I włąsciwie nikt się nie spisał tak jak powinienien, Jeśli mówisz że Heinze był dobry to nie wiem czy ty oglądałaś ten mecz. Heinze kompletnie zawalił, nic mu nie wychodziło.
Nie wiem co się stało z Cristiano ale to prawda że zawiódł.
Bardzo mnie denerwują osoby kóre na codzień nienawidzą Ronaldo i ten mecz jestv dla nich pretekstem żeby go powyzywać "No gdzie ten wasz najleszpy piłarz....", "...wasz cris jakoś się nie pokazał" "a nie mówiłem że to ciota" yhhh/... beznadzieja.
"Jeśli mówisz że Heinze był dobry to nie wiem czy ty oglądałaś ten mecz. Heinze kompletnie zawalił, nic mu nie wychodziło. "
Mecz oglądałam, bardzo uważnie. Heinze był dobry...w porównaniu z reszta. Jzeli mówiesz ze kompletnie zawalił, to jak określisz "grę" Vidica czy Browna?? Przecież oni prawie w ogóle nie dochodzili do piłki!
A mnie wkurzjaą osoby piszące, że Heinze nie powinien był zgrywać piłek do Vidica...to ku*wa do kogo?? Mówię, ze obrona United lezała, Heinze był najleszy albo-jak wolisz-najmniej nawalił
wciąz czekam aż pan Ronaldo przekona mnie do sobie swoją grą...i jakoś doczekać się nie mogę.
Jaka szkoda...
Fakt że obrona kompeltnie zawaliła, więc ja tu nie chce mówić że Vidic zagfrał tak a Heinze tak itd. bo obrona leżała. Wszystko było spowodowane tymi kontuzjami, brakowało Rio, ale kogos SAF musiał wystawić, Vidic potrafi walczyć i jest dobrym obońcą, niestety przerwa w wystepwach sprawiła że nie jest w najlepszej fotmie.
Mam nadzieję ze Ronaldo cię kiedyś przekona do swojej gry, wiem zę ty tego nie widzisz ale to powiem- to jest naprawdę dobry zawodnik, naprawdę!
To i ja nie mówię, ze zły.
Po prostu przerklamowany-moim zdaniem
Kasiek
to załatw mi dekoder cyfry plus :D
Wiem że on strzela bramki, asystuje, drybluje ale i oszukuję....więc jest dla mnie dobry ale nie najlepszy.I jakieś 12latki robią z niego cud natury...........jest przystojny ale nie najprzystojniejszy!
rzecz gustu, mi sie on nie podoba, a te fanki mylą pojęcia, bo jest róznca między słowami ładny a przsytojny.
Ciekawe która zainteresowałabym się Crisem zaczasów gry w sportingu kiedy się jeszczenie malował, miął krzywe zęby i nie-powiem-jaką-fryzurą..
Nie rozumiem.....ciągle dziewczyny o nim tylko "Cris śliczny" itd. Nie ma innych przystojnych piłkarzy? Nawet jego to już zaczyna denerwować że tylko jego się czepiają.......Pozdrawiam!
Co poradzę, ze więkskozśc dziewczyn w wieku "nastu" lat ma taki gust?? :D
Wąłsnie, jest tylu przystojnych piłkarzy, ale on jest znany i daltego
one nawet nie ogladają innych meczów, więc jak mają ich "wyhaczyć"? :D
łoj wyluzujcie :) Tak to jest nastolatki takie są. Ja też. Tyle że ja cenie Crisa za talent i miłosc do gry a nie za urodę. Własciwie to gdyby nie Ronlado to moze nigdy nie byłabym kiibicem MAnchesteru, bo na początku oglądałm mecze tylko z jego udziałem a teraz nie wyobrażam sobie życia bez Manchesteru United :D no ale nieważne
Gdybym miała go teraz oceniać za urodę to- 9, sory ale taki mam gust.
Zobaczcie na Kake też jest przystojny, ładny ale nikt go nie klrytykuję że jest "lalusiem itd", a to chyba dlatego że on nie jest osoba medialną tak jak cRis. Ronaldo udziela wywiadów wyśtępuję w reklamach no ogólem jest osobą medialną tak?
Nie moja droga :)
Kaka jest przystojny, ale ma diametralnie inny styl niż Crisitano. Zobacz, czy Kaka gapi się w telebiy czy go pokazują? Czy żel mu spływa z włosów? Czy on się maluje tak jak Cristiano? Czy nosi rózowe koszule ? [to tylko przykład, chodzi mi o oogolny styl ubioru] Czy głosno jest o jego romansach z modelkami?
Kaka jest sławny ale sława nie namieszała mu w głowie i to się chwali.
poza tym jest wyksztłacony, jego żona równiez studiuje
a przeciez nie muszą, prawda?
Ja nie jestem jakąs fanką Kaki, ale cenię to, ze pozostał "normalny"
To inaczej niz Cristiano
oj wydaje ci się :)
jak już sama powiedziałaś on ma inny styl i to nie jest tak że poprzewracało mu się w głowie. Kiedy ostatnio odbierał nagrodę za najlepszego piłkarza w premiership, SAF powiedział że on się nie zmienił i że go właśnie ceni za to (nie pamiętam jak to dokładnie brzmiało)
On już taki jest, lubi dobrze wyglądać, ubierać się modnie. Mało to takich facetów na świecie jest? Tak naprawdę to spoko wyluzowany koleś. Uwielbiam oglądać z nim wywiady, zawsze jakiś żarcik coś tam, czaisz.
jeśli chodzi o Kake i te jego wykształcenie to okej, wszystko fajnie, tylko troche to odebrałam
On jest wykształcony a on jest głupi :/
Nie przekonasz ;)
Dla mnie Kaka i Cris to dwie ózne osobowości. Kaka tez ma dużo fanek ale jest normalny, nikt go lalusiem nie nazywa bo taki nie jest.
Dobrze wyglądac a wygladac jak laluś to róznica...
kaka zrobił studia chociaz jest znany, sławny i bogaty. To o czyś swiadczy...
ty mnie też nie przekonasz do swojej racji
Polubiłam Ronaldo jak osobę i uwielbiam jako Piłkarza (dla mnie najlepszy), tyle
A jak Cristiano Ronaldo płacze z powodu przegranej to go bronicie....ale gdyby np.Kaka,Ronaldinho czy Dida płakał byś cie po nim jechali co??
Jeśli chodzi o mnie Ballack to nigdy nie smiałabym się z piłkarza który płacze po przegranym meczu. Ja nawet szanuję takich ludzi, bo to znczy zę w piłkę i w mecz wkładają całe swoje serca. Można to przezywać w środku a można się z tym nie kryć. Są osoby które podejrzewam próbują się z tym kryć ale nie dają rady- silniejsze od nich.