Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

chłopak jednej roli,już wszyscy beda go kojerzyc z tym harrym potterem,on nie ma co liczyć na inna rolę,przynajmniej na jakaś wybitniejszą.

Mloda_12

a poco mu inna narazie bedze chał to odejdze i wstawiom na jego miejsce kogo innego:P

Mloda_12

duszę sie ze śmiechu... A kto gra w December Boys?? jakbyś chciała wiedzieć to w Australi jest dlatego, że gra tam film

Mloda_12

Nie wiem czy wiesz ale Daniel zagrał przed Potterem w Krawcu z Panamy i Davidzie Copperfildzie.... Teraz siedzi w Australii i kręci film "Grudniowi Chłopcy"...... Więc wiesz... oproocz Pottera trzy filmy to jush jest cos....

pozdro
3mcie się
Julia

Julia_9

Nie wiem czy widziałaś ten film "Krawiec z Panamy", ale Dan to był tam pokazany może ze 3 razy...Prawdę mówiąc to dopiero pod koniec filmu w końcu go zobaczyłam,bo kapnęłam się, że to dziecko co nic nie mówi(no może coś wspomniał, że chce naleśniki na śniadanie) to on...Ale może to dlatego, że byłam wtedy zmęczona...No nic...
Pozdro

Rocky_86

Dokładni. Był tam pokazany uwaga! cztery razy. Z czego tylko dwa razy mówił. O tym, ze chce do małpiego gaju i o naleśnikach. I tyle. Wspaniały debiut.

Mloda_12

Ja mimo wszystko kojarzę go tylko z Harrym "Portierem" i chyba tak już zostanie. Los dziecięcej gwiazdy... Może nie będzie z nim aż tak źle jak z Culkinem ale zawsze będzie miał przyklejoną etykietkę z napisem "ten gość który grał Harrego Pottera". To się będzie za nim ciągnęło... Jednak nic nie zmieni faktu że go nie lubię ;)

mooshynechKa

Nie życzę mu śmierci i bradzo chcę aby zył długo, ale wiecie nawet na nekrologu napiszą "pierwszy odtwórca roli Harry'ego Pottera". Nie wspomną Berta (Bert?) z "December Boys czy syna z Panamy. Zwasze będzie Harrym Potterem... Smutne...

Mloda_12

ej wcale nie^^ beda kojarzyc z naprawde wielkarolą.Przeciez jak gral w tym Z Pnamay czy David'zie Copperfiel'zie to nie nie bylo nim tak glosno:) przeciez to rola Harrego dasla naprawde slawe... i to jeszcze nie jest jakis zwykly film...to ekranizacja naprawde wielkiej ksiazki...wiec chyba dobrze,ze beda go kojarzyc z odtworca tej roli..:)
ps.alez ladniuchne zdjecie wrzucili:D:*
moniqa^^

MoniQa_2

ej.... no al on jush więcej zrobił w tym iwkeu od Was, nie?:PP Występoiwał w filmie 4 razy ale czy Wy w ogóle byliście kiedyś w TV??:P

pozdro
3mcie się
Julia :)

Julia_9

nie tylko ze on ma wspaniałych rodziców którzy mu pomogli spenić jego najskrytrze marzenie :) nom jak by tak siem spełniło moje to by było bosco:P

pozro 600

agata118

A kto by nie chciał spełniac marezń? Tych najskrytszych...
Ale nie... Naprawde chłopaka lubię... Chodzi mi tylko o to, żeby ta lista jego niepotterowych produkcji była nieco dłuższa...
fakt, faktem trzba przyznać, ze rodzicó ma podobno świetnych
Pozdrowienia

ps - zdjęcia były lepsze, na przykłąd to w czerwonej koszulce i skórzanej kurtce.

Gabrielle

hmm.. dziwne.. ja słyszałam że jego rodzice nie chcieli żeby został aktorem.. jego matka nie chciała wysłać foty Jego.. ubłagał ją i dlatego jest teraz aktorem :P Jego rodzice niechetnym okiem patrzyli na tą Jego manie z aktorstwem....

pozdro
3mcie się

Julia_9

no właśnie.. nasz cudowny Dan ma po prostu dar rzekonywania.. a ja poprostu myślę, że on nie jes zbyt chętny na inne role.. sam marzy o tym by grzć we wszystkich częściach, co jeszcze nie jest w 100% pewne

Na__9829trina_copy

no ofkors że ma tę zdoloność przekonywania :D nasze słodkie pysio mysio(czyt. Dan :D) jest w każdym sensie doskonałe :D

pozdro
3mcie się

Mloda_12

a bylismy w tv,bylismy XD
ano...coz...fakt,rodzice mu pomogli,ale to niewazne kto mu pomogl...wazne,ze mu sie udalo:D
moniqa^^

Mloda_12

sory!!? te w skorzanej kurtce?:|:|:| blagam (lol2)(hahaha)
przepraszam....
moniqa^^