Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

użytkownik usunięty

jesli o mnie chodzi to mam teraz 13 lat i jesli bym miala okazje poznac Daniela Radcliffe to bym sie bardzo ucieszyla...ale jego dziewczyna nie chcialabym byc !! :P

użytkownik usunięty

Teraz to wszystkie jej znajome to przyjaciółki.

użytkownik usunięty

Kojot tobie również życze powodzenie

Anka

użytkownik usunięty

A co może powiesz, że ona jest nie dostępna, że oprócz Daniela nikt ją nie interesuje, co?

użytkownik usunięty

Jest dostępna, ale nie dla takich idiotów jak Ty!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Kurcze o czym wy tu gadacie !
Przeciez Natalia jest zakochana w Danielu i jest z nim i nie odejdzie od niego !
M.J.

użytkownik usunięty

Czy ktos wreszcie moglby podac date i czas wywiadu w tv z Danielem ?
prosze ! Bede bardzo wdzieczna !
dara12@o2.pl

użytkownik usunięty

a wiecie jak wyglądał mój pierwszy pocałunek z danem? przyleciał do mnie do polski zaczeliśmy sie lizać jak u mnie w chacie nie było starych. potem zaszłam w ciążę. obecnie mamy 11 dzieci i żyjemy z zasiłku bo on cały swoj dochód przepija. jesteśmy w separacji a on ma15 kochanek naraz!!!No cóż pomimo wszystko uważam że warto było... :-). pozdro od stokrotki

użytkownik usunięty

Jeśli ktoś ma jego numer gg to pliisss podajcie mi na ten numer gg -5929014

użytkownik usunięty

Jeśli ktoś ma jego numer gg to pliisss podajcie mi na ten numer gg -5929014

po przeczytaniu tego forum powiem tylko tyle, że jestem załamana poziomem kultury i inteligencji niektórych osób, które wyraziły tutaj swoje zdanie. To jest żałosne co wy tu piszecie, naprawdę...
Nagle wszyscy okazują się przyjaciółkami Natalii Gordzielik [czy jak jej tam] bądź jej byłymi lub przyszłymi chłopakami... - bez komentarza.
Piszecie, że Daniel pisze o niej na swojej stronie i podajecie adres: danradcliffe.com niestety taki adres nic mi nie mówi bo szukałam informacji na ten temat, ale nie znalazłam... Może ktoś wreszcie poda dokładniej gdzie to jest napisane? nie wiem, może jakiś dział? lub konkretne miejsce? a może ktoś ma jakieś inne informacje? jak tak to piszcie: aureora@interia.pl Nie uwierzę w tą całą plotke, jeśli nie będę miała dowodów. więc czekam
Pozdrowienia Ola :)

Aureora

Dodam jeszcze, że byłam dzisiaj na stronie Dana i znalazłam tam wypowiedź Daniela, w której mówi, że ma dziewczyne, ale nie chce o niej wypowiadać sie publicznie, bo to jego prywatna sprawa. Tak więc nie wiem skąd plotki(?) o tym, że jego dziewczyną jast Natalia...
I jeszcze rzekomo to on pisał o niej e-maile... :/
coś mi tu nie pasuje.... :]
Ola

użytkownik usunięty

i masz racje on by ciebie nie szanował bo on myśli że może mieć każdą

nie będę kłamał że znam go osobiście bo niechciałbym go znać