A widzieliście go w wannie?! Miodzio posypane cukrem! Wcale się nie zdziwię, jak po wyjściu z kina dziewczyny będa miały sny erotyczne:)
http://www.veritaserum.com/galleries/displayimage.php?album=lastup&cat=39&pos=39 [www.veritaserum.com/gal ...]
Ja... :D a widzieliście jego klate??:D Normalnie zajebcza :D Ta ghościówa co Martę grała musiała mie fajnie... :D Ja bym tam wolała żeby Dan nic na soibie nie miał i żeby nie było bombelków i żeby to było z bardzo bliska ale z góry :D (lol) Wtedy byłabym na serio zadowolona :) Widzieliście jego bary?:D Sexi że szok :D A ta marta tesh jest doibra.. Jak wtedy tak kłapneła, nie?:D Ona jest cool :D
P.S. Mam takie pytanko:D Czy Wy tesh uwarzacie że prawdziwe gwiazdy (m.in. Brad Pitt, Katie Holmes, Christina Augilera) eodzą się 18 grudnia?:D Oczywiście to juest aluzja :D Ja tesh mam dzis(18.12) urodziny :D No dobra.. ale właściwie.. kogo to obchodzi??:) To by było na tyle :D
P.S2. A jeżeli chodzi o sny erotyczne to się zdażają... :D Ekhm ekhm :D Własne doświadczenie :D
Julia
Jezu! Ja was kobiety nie rozumiem... Co w tym, że jest sexy itp itd skoro i tak prędzej traficie 10mln w totku niż się z nim spotkacie... Jeszcze znacie go głównie z filmu gdzie GRA a nie jest sobą... ehh...
No...Masz trochę racji...W dodatkach 3 części DVD jest wywiad m.in. z trójką głównych bohaterów i Dan to tak nieśmiało opowiadał o tej swojej "sławie"(szczególnie o incydencie z dziewczyną w ręczniku :D:D wtajemniczeni będą wiedzieć o co chodzi),więc trochę o nim można się z tego dowiedzieć...
taaa.... nie podniecaj się tak łysa bo gdyby nie było wogule piany to być dużo ięcej nie zobaczyła. Miał na sobie "cielistą bielizne blee" (sam tak powiedzieł w jednym wywiadzie).
www.danradcliffe.com lub na Veritaserum..... na tych stronach znajdziasz wszystkie zdjecia jakie chcesz:PP
moniqa:)
ja chyba będę miała koszmary po takim zdjęciu...
a swoją drogą dziewczyny czym się tak podniecacie?? jakims wypryszczonym nastolatkiem?? nawet nie umie grać, stał się sławny, bo zagrał Harry'ego... mam dosyć tego całego zamieszania i tych napalonych fanek - DZIEWCZYNY!!! poszukajcie kogoś realnego a nie piejecie do chłoptasia z plakatu!!! koszmar!!!
czemu ja watpie,ze te drugie zdjecie to nie prawdziwy daniel,co?:)
nie wiem,czy 15-16latek dal by sie tak sfotografowac...czy rodzice by mu pozwolili....takie jest moje zdanie...:]
a na zdjeciach w wannie wyglada jak down...za to w filmie slodko...dziwnie..-_-"
moniqa^^
A moim zdaniem to zdjęcie zrobili najpodlejszy człowiek na ziemi -paparazzi. Ostatnio widziałam jego zdjęcia jak stał na balkonie i gapił się na ludzi w dole. Paparazzi pewnie już mieszkają przed jego domem
hej!ja chce zobaczyc to zdjecie na balkonie XDXDXD
hehe paparazzi to koszmar tak przypuszczam...:/
moniqa^^
jacy paparazzi??
to tylko ja
hehehehe...
ja nie mogo...
pozdro...
agresywna :)
ps znowu komp mi sie zepsuł!!!!!! protestuje kupuję nowy
tylko za co??
Jedno słowo : FUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Boże co Wy w nim widzicie!? Jest strasznie brzydki, a gdyby nie był sławny i przechodziłby ulicą nawet NIE zwróciłybyście na niego uwagi!!!!!!!!! myślałam że zwymiotuję jak byłam w kinie!!!!!!
jak juz macie powód do wymiotowania... to ja dam wam jeszcze jeden... przebije on wszystkie : a wiec.. jak pewnie wszyscy wiedza wczoraj były wigilie klasowe... no i nasz kolega przyniusł śledzie w śmietanie ( ale oprucz śmietany była tam jego spe***- no po prostu sie do nich spuscił) no naszczeście my o tym wiedzielismy ale nasza pani nie.... no iiiii....eee.... ona to zjadła... i jeszcze mówiła jakie to pyszne sledzie... fuuu.... ja myślałam ze tam sie zbełtam na środku.... ale byłam w takim szoku ze aż mnie zatkało... niewiem po co to napisała,,,, bo to jest totalnie nie na temat.... ale moze wam sie do czegoś przyda ta wiadomosć :P
pozdrawia zdegustowana łysa
Tak Łysa,przyda się.Rada na przyszłość:Nie ruszać śledzi w śmietanie niewiadomego pochodzenia,albo lepiej dla ostrożności,wogóle nie ruszać...Och, naprawdę to OBRZYDLIWE...Uhh
pozdro
O Boże:D Łysa:D Z kim Ty się zadajesz?:D O ludzie :D:D Sperma w śledziach.. No ja nie mogę... Zgadzam się moniqą :] Współczuję trochę pani :D Jak to czytałam to od oczu mi napłynęłuy łzy obrzydzenia(bez ściemy:D)
pozdro
3mcie się
Julia
o fuuuu...Łysa....:):) a fuuuu...bleee...alez to poprostu ja bym sie tam pożygala(lol2) ja tej Pani troche wspolczuje XDXDekhm...ja lepiej nie bede poddawac tego pomyslu moim szanownym kolegom...z reszta...dobrze,ze juz po wigiliach klasowych....ale...oni tak by cos wykrecili(LOL)
moniqa^^
ehehh.... no wiecie... ja mam dziwna klase.... ale ten chłopak jest swirniety ale przynajmniej jest smiesznie... na lekcji czesto udaje dinozaura i wydaje śmieszne odgłosy ... ehehhe.... no a z tymi sledziami to zlakka obrzydliwe... ale ma pani nauczke.... głupi zgred z zezem :P
Hehe :D E tam... :P Ja bym na Twoim miejscu Łysa wybuchnęłabym śmiechcem.... :D Gdyby Matelska zeżarła śledzia zz..... sp**** to bym chyba dostała ataku śmiechu :D
pozdro
3mcie się
Julia :)
Dziewczyny ja was prosze..... to nie jest ani smieszne ani obrzydliwe. Wspolczuje chlopakowi. Mogl byc normalnym chlopcem a ta rola postawila krzyzyk na jego mlodosci. Bedzie jeszcze przez pare lat scigany przez takie napalone dziewczynki jak wy, nie bedzie mogl pojsc na basen bo zaraz jakis jelop zrobi mu zdiecie a wy bedziecie sie....(zeby nie przesadzic) slinic przed tym dniami i nocami. Poszukajcie lepiej kolegow w swoim wieku, bo na pewno znajda ladniejsi (bo pewnie to sie dla was liczy) nie mowiac juz i ich charakterach, poumawiajcie sie na randki, zacznijcie wchodzic jakos w dorosle zycie. Jak ja czytam teksty w stylu "chcialabym zeby ogolil mi nogi" to sorry ale to juz jest zboczenie do potegi i trzeba to leczyc....
ja bym nie powiedziala,ze to zboczenie...predzej fantazja...(lol)
oj daj spokoj...cos ty...ja mam 15 tal on 16 czyli chlopak jakby w moim wieku..ale niewazne,zniewazne XD
jakby to powiedziala moja siostra 'weź się ogarnij!' XD co to ma do rzeczy nie?:DXD
moniqa^^
Ja widziałam scene w wannie jak byłam w kinie...mnie się tam nawet sama scena podobała (no i Daniel też oczywiscie), bo była zabawna...on w wannie a tu nagle Marta wpada:D:D:):)
Pozdrowionka;)