Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Na początku chcę zaznaczyć, że jeśli mi ktoś nie wierzy to niech to zachowa dla siebie (jeśli można prosić). Po drugie proszę by ewentualne opętane fanki wyrażały się w sposób kulturalny.

Byłam ostatnio na premierze HPiZF w Londynie. Premiera świetna, film najlepszy z wszystkich pięciu części, ale zachowanie Daniela... skandaliczne. Uważałam, że jest on normalnym (dla mnie normalny znaczy uprzejmy) chłopakiem, ale podszczypywanie fanek?! Haloo... Czy on jest nie wyżyty? Narzeka, że nie ma dziewczyny, ale niech się opamięta. Proszę o to parę zdjęć z Daily Mail

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_01/Harry2REX_468x508.jpg
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_01/Harry3REX_468x324.jpg

Tu i tak nie jest źle.... Dobrze niech pali (bo pali) w Anglii to dozwolone, niech pije (bo też pije i też wolno), ale niech nie zabawia się z kazdą ze swoich fanek....

Emma Watson też nie lepsza. O proszę
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2007/07_01/EWatsonBIG0407_468x834.jpg

Na dodatek zarozumiała. Pomyśleć, że byłam jeszcze do nie dawna zaślepioną fanką, która broniła Dana i Emme na każdym kroku.
Tylko Rupert to porządny facet! Trzymaj się Rupert! ;)

Lynn_2

wiesz nigdy nie myslalam,ze Daniel Radciffe taki jest...wlasciwie nie wiem,czy Ci wierzyc,ale mam do Ciebie szacunek i Cie nie chce obrazic...bo o wiele łatwiej byłoby mi to zobaczyć na własne oczy....ja nie jestem jakąś jego olbrzymią fanką,ale lubie Harrye'go Pottera i go tez;)o jeśli chodzi o to podszczypywanie fanek,to sama nie wiem,co o tym mam myslec....

Lynn_2

Przecież on tam tylko siedzi, pije coś i gada. A po za tym to z tego co wiem ta dziewczyna to nie żadna fanka tylko dziewczyna chłopaka, który gra Neville'a. Oto dowód http://www.deptajem.cal.pl/galeria/displayimage.php?album=372&pos=153.
A i palił, ale tylko w sztuce Equus. A nie na prawdę. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam.

Pozdrawiam

ginny99

Jestem zszokowana. Ja myślałam, że zaraz ktoś mnie zbluzga, a tu taka niespodzianka :)

Owszem nie każdy musi mi wierzyć, ale naprawdę... mówię prawdę ;p
Muszę się jednak nie zgodzić z tymi papierosami, bo w trakcie after party zapalił może z dwa papierosy. Tamte zdjęcia, które podałam były bardziej na pokazanie, że Dan piję.

Prawdą jest, że może też mnie trochę poniosło, bo to wszytko zdarzyło się pare dni temu, a ja musiałam komuś to wyrzucić, ale podszczypywania fanek mu nie daruję. No i Emma jest zarozumiała, no i się upiła, a Dan nie (no dobra może on nie jest aż tak zły, ale podszczypywał!)

Lynn_2

E tam od razu zbluzga... Nic złego nie zrobiłaś, a ja nie jestem fanatyczną fanką ani z tych co sie na kogoś rzucają jak ma inne zdanie.Mnie bardziej zastanawia skąd Ty się tam znalazłaś na tym całym after party. Nie żebym była wredna tylko mnie zawsze zastanawiało kto ma tam wstęp, oprócz aktorów, producentów, reżyserów i całej tej zgrai? O pali... A jednak mu to zostało po Equus. Zdarza się. W sumie Rupert też sie upił. http://www.deptajem.cal.pl/galeria/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=1
Współczuje jemu i Emmie, po takiej imprezie musieli następnego dnia wylecieć do Francji.

ginny99

Heh spoko:P Tylko jak juz mowila jedna z uzytkowniczek na tych zdjeciach co dalas to Daniel nie podszczypuje zadnych fanek bo to nie sa jego fanki ( chociaz:P) tylko ludzie ktorzy byli na premierze:P ( nie jako widownia:P) pozdrawiam:P

Hermioneczka

Dbra sorry nie doczytalam:P Moze i poszczypywal ja tam nie wiem:P ale i tak fanki pewnie byly zadowolone he;p

Hermioneczka

oni mają już po 17 lat,w tym wieku to czasami sławnym ludziom odbija;)ale Dan taki chyba nie jest...no nie wiem...i nie chce cie urazic ani nic...nikt cie nie bedzie bluzgał;Dheh....ciekawe jak ty sie tam dostałaś?;)

WhRose

:) No to po kolei z chęcią odpowiem na pytania.
Jedno z pytań brzmiało skąd ja się wzięłam na after party. Mój szanowny "łojciec" pracuje w Wlk. Brytanii wraz ze swoją siostrą. Ta z kolei pracuje w Walt Disney Pictures, a na każdą premierę wytwórnia (tutaj Warner Bros.) zaprasza przedstawicieli innych producentów itp. Moja ciocia reprezentowała (wraz ze mną i z moją przyjaciółką) Disney'a.
Wiem, że to niewiarygodne i tak dalej, ale taka jest prawda i nie wiem jak Wam to udowodnić. Poza tym (nie mówię tego z ironią itp.) nie musicie mi wierzyć :)

podszczypywanie fanek dla mnie zawsze będzie ohydne i jeszcze jego mina, gdy to robił :/:/ (ale jakby co to aktor z niego coraz lepszy. W piątce zagrał już bardzo przyzwoicie)

No i wg. mnie znacznie lepszy (i przystojniejszy :P) aktor to William Moseley... znacie go?

Lynn_2

Ludzie... żal mnie sciska... nie mówcie o nim aktor bo taki z niego aktor jak z tych całych Mroczków. Jedna mina dwa uśmiechy i myśli że jest aktorem. Aktor to człowiek po szkole aktorskiej. Nie zmienia to faktu ze lubie go jak Pottera i uważa, że idzie mu całkiem dobrze. Aktor to z niego żaden. Tak jest moim zdaniem. Choć wole jego niż Cichopek i Mroczków...

Ashen

No i nie moge sie z Toba zgodzic... jakby tak w ogole nie umiał grac to by go wszyscy nie chwalili:P mowie o innych aktorach po tak zwanym fachu:P ( zaznaczam ze nie jestem fanka Daniela;P

Hermioneczka

ja tez sie nie zgadzam...on jest dobrym aktorem...dużo osób go lubi i dużo osób go nie lubi,ale są różne gusta...^^i ja nie jestem jakąś jego olbrzymią fanką...a co do autorki to widze,ze ty masz znajomosci;)heh

WhRose

Mi tam jego gra aktorska nigdy nie przeszkadzała (poza płaczem w 3 części... żałosne to było). W 5 cześći zagrał naprawdę lepiej.

Znajomości? Pff... :P Bez przesady ;)

Lynn_2

No wiesz ja tam nie bylam na premierze bo i znajmosci tak zwanych lub cos nie mam:P Tak ze zazdroszcze:D

Hermioneczka

także*.......................................................................... ...

Lynn_2

Ja go znam. I zgadzam się z Tobą. Przyzwoicie zagrał w Opowieściach z Narni. Mi się tam podobał. Pozdro Zapraszam do mnie!!!

Lynn_2

http://www.pudelek.pl/artykul/3979/lubi_niezobowiazujacy_seks_z_fankami/

Nie wiem, ile prawdy jest w tej informacji, ale co tam. Pasuje do tematu, więc linkiem mogę zarzucić xD
Jeśli on taki jest, to ja nie mam pytań. Tylko niech pamięta, że faktycznie seks z 13-latkami podchodzi pod paragraf. A taka jest chyba średnia wieku jego fanek...

sister_of_vampires

Pudelek to jedna z największych stron plotkarskich! Szkoda słów - jest po prostu żałosny... :P Oni sami tam pisali, że nie lubią HP i aktorów w nim grających, więc wszystko jasne... Piszą bardzo subiektywnie i na baaardzo hmm, niskim poziomie, czasem wręcz prostackim. ;) Takie jest moje zdanie na temat tej strony. Owszem, był taki wywiad, nawet go czytałam, ale wypowiedź Daniela brzmiała tak, jak już wcześniej pisała Hermioneczka (w temacie pod Zakonem Feniksa):
"Dziewczyny, które chcą się ze mną umówić, tylko dlatego że jestem sławny, nigdy nie stanowiły dla mnie problemu. Mam 17 lat więc wszystko mi jedno."
To jego "wszystko mi jedno" brzmiało po angielsku 'I don't care', więc również dobrym odpowiednikiem mogłoby być: "nie przejmuję się tym". ;) Jak widzicie, ani słowa o seksie, tylko tak zwanym 'going out' - umawianiu się, chodzeniu. Pudelek szuka taniej sensacji i po prostu chce chłopaka oczernić...
Kto chce, to niech wierzy, ja nic na to nie poradzę, ale mogę na 100% powiedzieć, że "jego" wypowiedź o sypianiu z fankami jest kompletną bzdurą. ;)
Obywatele! Wierzmy Pudelkowi, a daleko zajdziemy, heh. ;):P
Pozdrawiam serdecznie!

ziutka_3

racja....to tylko jakaś głupia plotka...;)

WhRose

Ziutka ma rację. Pudelek reprezentuje naprawdę niski poziom, więc nie przejmujmy się tym co oni piszą. Poza tym sława nie mogłaby go spaczyć aż tak... chyba.

Lynn_2

Ech Li... Tak długo nie gadałyśmy że nie wiem już co u Ciebie słychać... Szkoda :( Nie chcę zeby nasza przyjaźń (mam nadzieję że tak to mogę nazwać) gzieś się 'zawieruszyła'. Nawet nie wiedziałam ze byłas na premierze w Londnie. Bardzo proszę napisz do mnie na maila! Jak go nie masz to znajdziesz na moim profilu. Czekam! :)

Ale do rzeczy :D Ja tu gadu-gadu, a tu temat czeka. Nie powiem żebym się gigantycznie zdziwiła, bo sama też swego czasu broniłam zawzięcie Daniela i Emmy i widzę że się pomliłam... Ale tak to już nieraz jest... Na szczęście mogę powiedzieć że Ruperta najbardziej lubiłam od początku i cieszę się ze tu chociaż nie zawiodło moje wyczucie, bo bym się załamała. Ostatnio zaczęła nmnie denerwować ich gra w HP, bo robiła się głupia i sztywna (na początku było ok). Ktoś tu miał rację że Daniel ma ciagle te same miny... Ale nie zodzę się że aktorem jest ktoś po szkole aktorskiej. Nieaz z takiej szkoły wyjdzie takie zero że szkoda gadać. A czasem prawdziwy talent rodzi się daleko od niej :) To chyba tyle co chiałam powiedzieć ;)

Christinka

ehem....co jest złesgo w tych zdjęciach?? To normalne zdjęcia paparazzi.... Emma wsiadająca do samochodu (przy natłoku ludzi nie dziwie sie ż ejej wyszło to nie wygodnie) dalsze zdjecia które nie pokazałaś Lynn pokazują te zdarzenie.

Dan Radcliffe...hmm..wydaje mi sie ze on trzymał długopis i dawała wywiady a nie zajmował sie by podszczypywac fanki:). A to ze byc moze pali to jego sprawa..papieros odpręża i mu si enie dziwie...choc wiem ze to kompletna bzdura ze Ty Lynn widziałąs jak on pali. Co stanoł na czerwonym dywanie (choc ja tam widziąłm niebieski - mnijasza o to) przed kamerami i tysiacami ludzi i sobie papieroska zapalił...kamera by to chwytneła.

P.S Czemu na tym forum ciągle jakies bzdury wypisywane są. Jest juz do tego portal, Choćby nawet podany na tej stronie pudelek.pl i kozaczek.pl...tyle tych bzdur sie na czytałam ze wymiotuje na boki. JUz polskie portale nie maja sie czym zajmowac to zagranicznych wychwytuja i to jeszcze zywcem sciagniete i przetłumaczone z brytyjskich, plotkarskich portali w słowo w słowo.

anetek

Anetek... Po pierwsze zaznaczyłam, że dywan był niebieski (a nie czerwony), po drugie. Widziałam jak Dan pali i są zdjęcia, które przedstawiają tę sytuację (nawiasem mówiąc co oznacza tekst "choc wiem ze to kompletna bzdura ze Ty Lynn widziałąs jak on pali"?). Wystarczy trochę poszukać. Nie rozumiem też skąd taka zażartość w bronieniu Daniela. Aha... zgadzam się również, że nie podałam reszty zdjęć, a fanki to on poszczypywał naprawdę i ja tam długopisu w jego dłoni nie widziałam (oczywiście podczas podszczypywania, bo autografy owszem - rozdawał)

Ps. Powtarzam raz jeszcze, ze Internet to nie świat realny, więc to co tu pisze każdy może zinterpretować inaczej. Rozmowa twarzą w twarz ukazałaby, że nie mam zamiaru nikogo obrazić. Staram się każdego z Was darzyć szacunkiem i mam nadzieje, że moge oczekiwać tego samego w zamian.

Ps 2. Zagadam do Ciebie na gg Chris.

Lynn_2

A mogłąbyś mi pokazać te zdjecia jak on palił na premierze HP and ToOtP?? Bo mi chyba jakos umkneły.

"choc wiem ze to kompletna bzdura ze Ty Lynn widziałąs jak on pali" chodziło mi o to, że widziąłs go jak na PREMIRZE palił... dla mnie to nie jest nie wirygodne że byłas na premierze, każdy moze tam pojechac jesli tylko chce. ALe jesli byłąs to prosze cie przedstaw co naprawde widziłąs a nie dolewasz oliwy do ognia i mydlisz ludziom oczy na forum filmwebu. Człowiek który by tam pojechał i na zywo to wszystko widział nie zajmował sie by takimi brudami.

Lynn_2

http://www.pudelek.pl/artykul/3979/lubi_niezobowiazujacy_sek...

wejdźcie sobie na ten link i przeczytajcie jaki Daniel ma stosunek do swoich fanek. Jak dla mnie koleś jest po prostu rozbrajający;]

Maarit

Na ten temat, co jest na Pudelku już dawno pisaliśmy....przyczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi użytkowników....;)Pozdrawiam;)

WhRose

no wiecie:P Pudelek Pudelkiem, ale również o tym samym pisały Interia, WP i nawet Onet:P mnie to szczerze wali, niech sobie chłopak używa póki jest młody i sławny, ale jego fanki to umrą z żalu:P pozdrawiam=)

Lynn_2

Ludzie, po co robić aferę o głupie papierosy? Na coś trzeba umrzeć. A jeśli kogoś to mocno bulwersuje, bo wcześniej miał kryształowe wyobrażenie o tym dzieciaku, to już jego problem. Niech pali. Hm, tylko potem może mieć problemy z erekcją..

Co do pudelka- to oczywiście serwis PLOTKARSKI. Definicji plotki chyba nie muszę podawać. Ach, oczywiście cała załoga pudla marzy tylko o tym, by zbeszcześcić imię biednego Daniela.. Mój apel: nie przesadzajmy. Manipulacja faktami na tego typu portalach nikogo raczej nie dziwi.
Nie jestem fanką Daniela, nie znam na pamięć jego wypowiedzi z wywiadów. Linka zamieściłam, bo byłam lekko zdziwiona informacją tam zawartą- ja bym nigdzie z nim nie poszła.
Pozdrawiam.

sister_of_vampires

Ja tez nie jestem fanka Dana ,ale to nie znaczy ze nie lubie tego aktora:P
A to ze podalam jego wypowiedz to dlatego ze dzien wczesniej byla ona na innym poratlu wlasnie w takiej formie;P

Lynn_2

oj ostatnio sie wciagnelam w HP... a bardziej w plotki o aktorach, ktorzy graja w tym filmie... Lubialam Emme i Daniela ale moim zdaniem przyszla taka pora ze im sodowka do lba uderzyla... tam do Dana nic nie mam bo bardziej lubialam Emme chyba ale po tym co wyczytalam to zmienilam zdanie... Moim zdaniem Rupercik jest najlepszy :P moze do najladniejszych sie nie zalicza ale jest spoko i dobrze gra... moze nie jest tak popularny jak Dan i Emma ale przynajmiej go biora do nowych filmow a Emma ?? zagrala tylko w Potter'ze i wystapila jakis programach zwiazanych z tym filmem.. zobaczycie Grint edzie jeszcze kiedys bardziej poularny niz Emma i Dan razem wzieci :P :D:D:D..... ok przesadzilam troche ze moja wypowiedzia... papapa :*

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Lynn_2

Faktycznie ten Daniel 'lekko' walnięty jest. Emma to już od dawna chyba chce być podobna do Paris Hilton (ale my i tak wiemy, że Paris nikt nie pobije ;-)). No, ale to taki wiek. A tu macie informacje o fantazjach seksualnych Daniela: http://www.pudelek.pl/artykul/3979/lubi_niezobowiazujacy_seks_z_fankami/

Pozdrawiam ;]

paula_36

A JA POWIEM GLOSNO I WYRAZNIE!

DANIEL RADCLIFFE TO

C

H

U

J

Bobey

A znasz go by tak o nim pisać? :x
.
.
.
.

Lynn_2

Że niby polska młodzież zachowuje się inaczej... Powiedziałabym nawet, że o wiele młodsza i o wiele gorzej.

Lynn_2

Po pierwsze , do tanga trzeba dwojga , moji drodzy . Danny do niczego tych fanek nie zmusza . Po drugie i najważniejsze , on ma dopiero 18 lat , a wtedy myśli się ok. co trzy sekundy o seksie . Wtedy linoemum kojaży się z seksem . A po trzecie , za stary ze mnie wróbel i za dużo już w życiu spotkałam takich dziewczyn , jak Ty , żeby w coś takiego uwieżyć , że niby to byłaś na afterparty . Z taką fantazją życzę powodzenia u ludzi . Szybko sobie ich zniechęcisz . Uwież mi , wiem co mówię .

Matilda_Ferrero

Nie orientuję się, ale Lynn chyba użyła sformułowania "na premierze" a nie na "afterparty", a to chyba nie jest to samo <myśli>

I na koniec - moi, a nie moji :)