Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 550 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Jak czytam te waasze komentarze typu I love Dan, jestes taki boski, albo: rozmawialam z danem na gg, to mnie trafia, co wy w nim widzicie? To jest taki lapsik, nie umie grac, jest straszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
To by bylo na tyle z mojej strony, macie prawo do wlasnego zdania, ale dziewczyny nie piszcie rzeczy z kosmosu i nie obrazac mnie za to co o nim mysle
pozdrawiam

Mona

Oops!!! Komuś się nie podoba co gadaja fanki Dana Radcliffa :\ no coż powiem tak...
No i co z tego że się kochja w nim.... moze to ich podnieca ...
ja tam go lubię - lubie, ale miłoscia go nie obdarzam....
nie znam gostka wiec jakim cudem mam go kochać....
no nie którzy se przesadzaja że gadali z nim na gg, ale czy on wogóle wie że jest cos takiego jak nasze polskie gg....

Mona

Nie no nie jest straszny. Mi się tam podoba, ale to rzecz gustu...

Zuza_12

iiitam.... każdy ma swoje zdanie i swój gust, to nas wyróżnia z pośród innych ludzi... ja tam do Danka nic nie mam, chłopak jak chłopak, są od niego lepsi i gorsi, nie ma czym sie podniecać.... a "nasze" teksty to najczesciej są dla jaj i zeby sie posmiać... no bo inaczej było by strasznie nudno... ja juz na tym forum od ponad roku "gnije" :P i jeszcze mi sie nie znudziło... no tak ... trzeba przyznać ze juz nie jestem taką fanką Daniela jak kiedyś... no ale sie przyzwycaiłam do tych głupich tematów :*:*:*:*:*

Gis_xD

Hyhy :D A ja mam w nowej klasie Henryke i Helene :D Ale powiązanie z tematem nie?:D A w klasie "c" jest Daniela :D:D

pozdro
3mcie się
Julia

Julia_9

znalazła sie kolejna

NaShI

Przemineło z wiatrem...
nara_buźka kochani

anetek

eee.. ja was wiara nie kapejszyn!!! rany poprostu sa to osoby nie dosc dowartosciowane to w jakis sposob musza!! za aktorem mozna jedynie przepadac i byc wierna fakna!! ale zeby kochac nie widzialas go na zywo nie gadalas z nim nei znasz go osobiscie a juz go kochassz!! śmieskowaci jestesie!! hihi na tym forum to niezle posmiac sie mozna!!!