Jak czytam te waasze komentarze typu I love Dan, jestes taki boski, albo: rozmawialam z danem na gg, to mnie trafia, co wy w nim widzicie? To jest taki lapsik, nie umie grac, jest straszny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
To by bylo na tyle z mojej strony, macie prawo do wlasnego zdania, ale dziewczyny nie piszcie rzeczy z kosmosu i nie obrazac mnie za to co o nim mysle
pozdrawiam
Oops!!! Komuś się nie podoba co gadaja fanki Dana Radcliffa :\ no coż powiem tak...
No i co z tego że się kochja w nim.... moze to ich podnieca ...
ja tam go lubię - lubie, ale miłoscia go nie obdarzam....
nie znam gostka wiec jakim cudem mam go kochać....
no nie którzy se przesadzaja że gadali z nim na gg, ale czy on wogóle wie że jest cos takiego jak nasze polskie gg....
iiitam.... każdy ma swoje zdanie i swój gust, to nas wyróżnia z pośród innych ludzi... ja tam do Danka nic nie mam, chłopak jak chłopak, są od niego lepsi i gorsi, nie ma czym sie podniecać.... a "nasze" teksty to najczesciej są dla jaj i zeby sie posmiać... no bo inaczej było by strasznie nudno... ja juz na tym forum od ponad roku "gnije" :P i jeszcze mi sie nie znudziło... no tak ... trzeba przyznać ze juz nie jestem taką fanką Daniela jak kiedyś... no ale sie przyzwycaiłam do tych głupich tematów :*:*:*:*:*
Hyhy :D A ja mam w nowej klasie Henryke i Helene :D Ale powiązanie z tematem nie?:D A w klasie "c" jest Daniela :D:D
pozdro
3mcie się
Julia
eee.. ja was wiara nie kapejszyn!!! rany poprostu sa to osoby nie dosc dowartosciowane to w jakis sposob musza!! za aktorem mozna jedynie przepadac i byc wierna fakna!! ale zeby kochac nie widzialas go na zywo nie gadalas z nim nei znasz go osobiscie a juz go kochassz!! śmieskowaci jestesie!! hihi na tym forum to niezle posmiac sie mozna!!!