?HCo
On jest mój Cho!!! Szkoda ze w trzeciej czesci z miotły cie niezwalił podczas meczu!!!! ale zato mam nadzieje ze osobą która opusci to grono w 5 czesci bedziesz TY!!!! Cho Chang wez sie za Draco!
Ja też nie lubię Cho Chang i uważam że jest totalną, wielką zdzirą(the great bitch) dziwne, że jestem zazdrosna nawet o Harry;ego nie tylko o Daniela!!!!!:)
boshe masakra!!!!! jak mozna wogle pisac ze kocha sie kogos z ksiazki czy filmu!!!! dziewczyny palnijcie sie w leb!!!! w tak naprawde nic nie wiecie o tym uczuciu :/ jestescie totalna porazka!!!!! na waszym miejscu bym sie pod ziemie zapadla :/:/:/ a poza tym on i cala reszta sa paskudni BLE BLE BLE
ja tez to moj chółopak miezzkma w londynie przykro mi , ze tka to wsyzło no ale to moj men i bardzo go koffam a on mnie !!
Kurwa przestań mówić że to twój chłopak!!! Dan nie ma dziewczyny bo czytałam tak nie w jednej gazecie i mówił że narazie nie ma na to czasu!!! A mam do ciebie kilka pytać: Skąd wzięła się na tej stronce???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam dość takich osób jak TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ej ! Przestańcie tak mówic ,daniel jest w połowie moi kuzynem bo nasi rodzice sie znają ! Powiem mu to ostrzegam powiem wszytstko co do słowa !
Twoim kuzynem? Chyba cię porombało. Dan nie ma kuzynki w polsce, a jak już coś to daj mi jego numer na gg. a to mój -5929014
Dziecko chyba się w główkę udezryłaś. W psychiatryku niepotrzebnie dopuścili cię do komputera ty głupia .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podoba się milionom dziewczyn i mi też!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc nie wyobrażaj sobie za dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wku.......asz mnie tym swoim ...... gadaniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak poza tym słonko............... Z KIM JA W OGÓLE ROZMAWIAM!!!!!!!!!!! Z jakąś psychiczną......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślisz ze ktos sie na to nabierze :/ to chyba zle z toba !! Jak by bylo malo osob ktore go znaja .Nikt sie nie nabierze na bzdury typu : że sie jest jego dziewczyna (jak by kazda taka wiadomosc byla prawda to mial by ich chyba z milion),kuzynka, kolezanka,czy sasiadka!
witam cie idiotko.Przeciez on nie ma dziewczyny bo nie ma na to czasu, więc nam kitu nie wciskaj. Daniel jest piękny, seksi itd. Ale ja wiem że moje marzenie sie kiedyś spelni i go zobaczę
Powiedz mi komu by sie nie podobał Daniel Radcliffe mi też sie on podoba i nie tylko podoba !!!!!!!!!JA GO BARDZO KOCHAM!!!!!!!!!
Ja też GO kocham! jest piękny, cudowny, śliczny! Poprostu extra! I ten jego uśmiech...
Dorośniejcie dziewczyny, bo się niedobrze robi, gdy czytam wasze wypowiedzi. Podniecacie się niezdrowo kimś zupełnie niosiągalnym dla was. Rozejrzyjcie się lepiej wokół siebie i tam szukajcie fajnych chłopaków. Trochę mi was żal...
A mnie żal ciebie!!! Jak możesz uważać że on jest dla nas nieosiagalny??? Przeciez nie kazdy kto buja sie w aktorze nie ma zadnych szans!!! nie wolno takich osob(w tym mnie) od razu skreslac!!! Może ja mam wieksze szanse niz ty? list do niego napisalam i jestem pewna ze odpisze!!!!! To na tyle
tylko nie mów że myślisz żę on odpisuje na listy
on ich nawet nie czyta tylko jakiś gościu odsyła plakat
a nawet jak by przeczytał to napewno by się z tobą umuwił
zresztą czy ty byś pojechała za nim do londynu czy on przyjedzie do ciebie
troche mi cię żal
ale miałem to samo z emma ale teraz zoaczyłem ładniejszą od niej w mojej szkole papapa
Podziwiam cię , żę przyznałaś się do tego publicznie. Fajny on jest,też go lubię, a może i .........!11
Przestancie mówić że jesteście jego dziewczyną bo ostatnio czytałam w gazecie że on nie ma dziewczyny i naraie nie zamierza mieć!!! Pisało to w gazetce 1 miesiąc temu w wywiadzie z danem!!!
A ja czytalam (i wiem) ze zamierza miec tylko nie ma czasu!!! nawet pisal swoj ideal!!!no
ja nie wiem na tej stronie nic nie znalazłam żadnego zdjęcia Natalii ani niczego innego!!!! ciekawe gdzie mam tego szukać no.. SŁUCHAM??? aha i podajcie mi jej numer... pliisssss chcem z niom pogadac ale jak mam sie przedstawić??? i wogóle POMOCYYY Lenia
To bylo miesiąc temu, wię skąd wiesz że teraz z nim nie chodzę??? A właśnie tak jes!!!! :) ;) PoZdRo!!!
jest bardzo fajniutki :) bardzo mi się podoba ... mam nadzieje że pojade do Anglii i się z nim spotkam ..pozdrowienia dla jego fanów =)
zrozumcie że niemiałybyście szans nawet przy polskich aktorach a co dopiero...........
zrozumcie że niemiałybyście szans nawet przy polskich aktorach a co dopiero...........
Kochane ludziska powiem wam tylko tyle, ze Daniel jest zajebisty i mnie bardzo podnieca. Ja nie tylko mogę pisac jakieś wyssane z palca słowa ja po prostu potrafię siedzieć godzinami i tylko patrzeć na niego!!!!!!
a ja czytałam ze chciałby miec dziewczyne.
brunetke opalona, orzecowe oczy i wysoka
ja z ni gadaBam na czacie. ona popadBa w obBd! mówi |e sByszaB o niej calyswiat i ze Danielek jest z ni najszcz
Ale jesteś naiwna:/Po pierwsze był list od Dana do fanów jak mu przysyłają listy i wmawiają mu że znim rozmawiał to Daniel na to tak:Ja z fanami nie rozmawiam przez czata i niech mi nie wmawiają!!Więc a co do urody mogę sobie wymyślić też że jestem taka. A wolge masz zero skromności!!
a ja czytałam ze chciałby miec dziewczyne.
brunetke opalona, orzecowe oczy i wysoka
Ja tez o tym czytałam. Ja nia jestem mam brunetne włosy i do ramian.Dalej nie napiszę
Ola P
mozna powiedziec ze ja tez go kocham...ale nie az tak bardzo ja PIOTRKA ŁUKASIKA!!!!!!!!!!!!!!!!i co ja mam zrobic..:( :( :( :( :( :( ???
Zakochać się wtakim szczurze lądowym?
Dziweczyny obudzcie sie!!!!
To najobrzydliwieszy zgred na świecie jaki kiedy kolwiek widiałam
Tom Felton jest przystojny niz tez szczur lądowy
pa miska
W telewizji był wywiad z Danielem Radcliffe, powiedział, że ma dziewczynę z Polski, która się nazywa Natalia Gordzielik i jest z jakiegoś Izbicka, to jest nie daleko opola. ma ktoś jej numer? Jak tak to podacie mi plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Szczęściara z niej prawie na wszystkich stronach internetowych związanych z Danielem Radcliffe o niej piszą, Daniel mówił też, że nigdy nie był tak szczęśliwy, jak jest teraz z Natalką. Zazdroszczę jej!!!!!
Hej!!!!!!!! kiedy byl ten wywiad bo cosik ci nie wierze!!!!??????? ja tez go kocham ale nie sadze zeby mial dziewczyne z polski w londynie a wogole w angli sa tysiace ladnych dziewczyn!!!!!! napisalas prwde czy kit tylko wciskasz powiedz prawde!!!!!!!!!!! z powazaniem-Marta:()
To prawda na wszystkich stronach związanych z Danielem o Tym pisze! Nawet na jego prywatnej stronie! Mam jej numer znalazłam na angielskiej stronie internetowej Daniel Radcliffe'a, oto on +48696685118. A ten wywiad słyszał cała polska leciał na TVN. Dzwoniłam już do Natalii, jest bardzo miła i wogóle. Nic dziwnego, że Daniel się w niej zakochał do szaleństwa.
ta natalka ma wsiu bzdziu we lbie! mowi ze jest slawna! phi! ja tez tak moge napisac ale ja w porownaniu do tej prostytutki mam godnosc.i w ogole nie rozumiem dlaczego niekturzy mowią ze danielek jest nieosiągalny. przeciec jakąs dziewczyne musi wybrac. ja w to gleboko wierze a ta natalka niech przymknie ryj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jul@
CZEMU DANA TAK WYZYWASZ CO ON CI ZROBIŁ??POMYŚL SOBIE ŻE CZYTAJĄ TO FANI I GO LUBIĄ A CO BYŚ ZROBIŁA JAKBY KTOŚ NAPISAŁ TOM TO SZCZUR LĄDOWY??NIE MAM NIC DO TOMA NIE PRZEPADAM ZA NIM ALE NIE WYZYWAM GO OD SZCZURÓW!!!WIĘC ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ!!!!!!!
PS:POZDRO DLA FANÓW DANA I EMCI;)
EmCiA:)
O Boshe ty nawet go pewnie nie widziałaś osobiście a ja nawet z nim gadałam i uważam że on jest cudowny i jest mój i nikogo więcej ROZUMNIECIE!!!!!!
Wy Szlamy!!!!!
On ma Natalię z Izbicka, a nie szlamę taką jak Ty!!! Jak nie wieżysz to wejdz na prywatną stronę Daniela Radcliffe'a. Pisze tam, że z Natalia Gordzielik jest jego prawdziwą miłością, nie umie bez niej żyć, jest z nią najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.
Natalia Gordzielik to łupia kurwa zajebana suka.bogata kurwa myśli że jest bogiem .zarozumiała kórwa gobi co chce a nauczyciele liżom jej dupe
Krzysiek,nie pamiętasz jak się u niej chowałeś przed Mikusiem,teraz to jest głupia co.ja Byłem wtedy z Mikusiem w krzakach a ty latałeś po podwórku jak głupi,fajny masz rowerek ,taki proste koła ma .Antypozdrowienia,znajomy.
Jak możesz się o niej tak wyrażać?
Czy wiecie że Natalia wchodzi na tą stronę i czyta te wszystkie wasze bzdety np co powiedziałeś że jet k****.
Przykro będzie mi o tym myśleć jak ona to zobaczy.
Pa ola z anglii
p.s. i podejżewam że nie którzy ludzie będą mnie dosyć to co napisałam
:(:(:(:(:(
Owszem, Natalia jest bogata i to nieżle, zna ją mieszkamy na tej samej ulicy, chodziłem z nią, ale ona wolała Daniela. Krzysiek, jeszcze raz tak o niej powiesz to przyżekam, że Cię zabiję.
Paweł.