Obok zdjęcia znajduje sie adres, wysłałam do niego list! Napisałam, ze jestem jego fanką i lubie filmy z jego udziałem. Wczoraj przyszedł list z Angli, a w środku jego zdjęcie! (chyba wszystkim je wysyła:() Podziekował i ucieszył sie, ze ma fanów w Polsce. (nie zadne tam, ze mnie kocha itp., zygać mi sie chce jak widze, ze niektórzy wyobrazaja sobie bóg wie co np.ze z nim chodzą!) Piszcie do niego, ale normalne listy, a napewno odpisze i da zdjęcie z autografem!!! Pozdro!
Czadowo!!!!!!Też bym do niego napisała ... ale mi sie nie chce, może kiedyś jak nie bede miała co robić:P
itam.... mi tez sie nichce.... poco marnowac papier :P .... jego zdjecie moge sobie z neta wydrukowac :D i co z tego ze podziekuje mi ze jestem jego fanka.... pewnie z 100 listów jest takich samych... wiec czym tu sie podniecac.... i tam...
ejj to super ;)
fajnie że odpisuje bo to swiadczy ze nie ma gdzies swoich fanow naprawde extra i gratuluje ci bardzo :)
a i jeszcze pytanie mam ;) na który adres z tych 3 pisałaś i ile czasu minelo zanim dostalas odp. Pytam, z czystej ciekawości Pozdrawiam =)
on na to nie odpisuje tylko sa tam dzuiewczyny lub chłopaki ktorzy tam za niego odpisuja pomyslcie ile by on mogl siedziec z tymi listami :)) a poza tym tlko autografy podpisuje biedak ja go mósi reką boleć:D Pozdro wszyskim:))
no zeczywiscie masz racje ale słyszałamze podpisuje XD Ja tam do niego nie wysyłam bo nie warto i tak on ni9e odpisze fajnie by było gdyby on podpisywał ..........marzenia:))Pozdro:))
hej, a jak go napisałaś? Po prostu, "Siema jestem twoją fanką z polski lubie cie, przyślij mi swoje zdjęcie"?
a pisac mozesz co chcesz przeciez-_-" mozesz napisac 'czesc jestem Basia,Kasia Ania czy Bania....jestem z kads tam i lubie cie bo cos tam''....zapytaj sie o cos...co kolwiek...pokaz sie od interesujacej strony....a nie roztwaniaj sie nad nim,jego zaletami,jaki to jest cudny.nie mowie,ze taka jestes ale to taka rada ode mnie...bo kogo znam i pisal do niego list to normalnie w tym liscie przelaly cale uczucie ich platonicznej milosci do jego osoby....ja bym nie odpisaywala na takie listy na jego miejscu XD po co ma czytac ktorys raz z koleji jaki jest cudowny...pewnie juz go to nudzi....biorac pod uwage,ze i tak tego nie czyta(lol2)(hahaha) no coz XD
Moniqa^^:*
Założyłbym się bańkę, że to nie on odpisał tylko jego fanklub lub ktoś kto przejmuje tego typu pocztę (on jest zawalony "takimi" listami).
aaaaaaaaa.... No co wy, wyobraxcie siebie jak byscie wy byli takimi sławami przyjmujce tone listów załuzmy tygodnio to byscie odsyłali kazdemu z osobna SAMI???