Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Uważam że jeżeli Radcliffe wystąpi w tej sztuce to będzie dla niego nowa szansa. W końcu skończy się jego kariera małego czarodzieja ponieważ już niedługo stanie się pełnoletni. Chociaż szkoda ten film mnie bardzo wciągną
tak samo jak książka. Na razie sobie go nie wyobrażam w innych rolach. Ale mam nadzieje że mu się powiedzie a wy co o tym sądzicie??

pinka1492

ale w której sztuce? :p
Chodzi Ci o Equus?

jesionmarta

Sorry że tak długo nie odp. Ale nie mogłam problemy z netem :/ Tak chodziło mi o tą sztukę. Pozdrawiam

pinka1492

Uwazam ze to jedno z jego najlepszych posuniec o ile nie najlepsze zagranie w sztuce Equus.. otworzy przed nim nowa droge... moze nawet uda mu sie wyrwac z pod przykrywki Harry'ego Pottera z którym jak dotad jest wciaz kojarzony. Zgadzam sie w zupełnosci z Tobą...:) pozdrawiam..:P

ewa46k

Masz rację ale nie wydaje mi się że uda mu się "wyrwać spod przykrywki Harrego Pottera", chyba że już nie zagra w następnych filmach (jednak mam nadzieje że zagra)

pinka1492

NA pewno nie bedzie łatwo ale ... pewnie sie uda... Mam taka nadzieję;) moze inni producenci zobacza ze Dalniel moze grac równiez w innych filmach a nie tylko w Harry'm Potterze.
Pozdrawiam;);)

pinka1492

A i w nastepnyc filmach NA PEWNO zagra poniewaz podpisał juz kontrakt na zagranie Harry'ego w 2 dwóch nastepnych filmach.;)

ewa46k

jesteś pewna? Nie słyszałam o tym. Słyszałam za to że Emma Watson odmówiła podpisania kontraktu na 2 następne filmy :(

pinka1492

TAk jestem pewna gdzies czytaąłm nie iwem czy nie na onecie nawet. Rupert tez podpisał a co do Emmy to jeszce nie wiadomo! wczoraj ukazała sie nowy artukuł na temat Emmy który wszystko zaprzecza.. mam nadzieje ze zostanie;)

ewa46k

możesz mi podać link do tego artykułu? (też mam nadzieje że zostanie:))

jesionmarta

racja dziwewczyny, to dla niego wielka szansa, oby ja dobrze wykożystał i zaczą dobrze dobierac przyszłe role ( o ile jakies dostanie :P ) no a etykietki Harego Potera to szybko sie nie pozbedzie... najwczesniej to za 10 lat, jak juz powoli wszyscy zapomna co to był za film :P

tez chetnie bym czytneła jakiegos linka :D

pozdro--> łysa

Gis_xD

słyszeliście że tytuł 7 HP został w końcu przetłumaczony? Brzmi "śmiercionośne wyzwanie"

Herma

zdecydowanie tak i trzymam kciuki za dana ma zdecydowanie duuuzy talent i duuze szanse na wybicie sie...;);) sztuka equus potwierdza ten fakt;)
ps. odpowiadam na wszystkie tematy aby wpisy Pani love tom spadły niżej:)
i innych równiez zachęcam;)

ewa46k

"smierconosne wyzwanie" troche durnowaty ten tytuł... no ale cuz... nie oceniaj ksiazki po tytule...a moze to była okładka...hmmm.... w sumie sprowadza sie to do jednego... hihi.... xD