zmeniki jego zdjęcie i teraz wygląda jak baba a nie jak aktor...te pierwsze zdjęcie było najlepsze i wyglądał tam najlepiej . W drugim zdjęciu nie wyglądał na daniela a przypominał aktora...ale też był troche podobny , a teraz te zdjęcie to jakieś pruchno...:/
a nie jego podobizna daniela... :/
Lepiej jakby zmienili zdjęcie jak był młodszy :/
np. jak grał w "Harry Potter i kamień fizolifiszny" albo w "Harry Potter i komnata tajemnic" :):)
Zdjęcie teco teraz ma jest chyba najgłupsze jakie widziałem...:/
Co za debil je tu dał??????
nie umiał dać innego?? tylko dał jakiegoś błazna co nie przypomina daniela...:/
Co o tym sądzicie?? :/:/:/
oni caly czas zmieniaja mu zdjecia mogliby zostawic tylko jedno jestem po twojej stronie choc nie zupelnie pozdroffffko=)
ech...mi tez te zdjecie sie jakos nie podoba...dennie wyglada....jak prosiak....ja wole inne osobiscie....np takie jak widnieje na moim blogu...odrazu widac ze jest slodki nie:D
pozdro monisia:)
mi sie podobało to wcześniejsze.. wyglądał sweet.... to jes obleśne...ale już wole to niż z 1 lub 2 filmu... bleeeeeeeeee
pozdro
łysa zgadzam się, lepsze o niż z 1 i 2 filmu...
to był po prostu DZIECIACZEK...
i to jeszcze ulizany dosyć, a Harry ma przecież każdy włos w inną stronę (na głowie of course lol...;)
mnie podoba się to zdjęcie z jekiejśtam sesji zdjęciowej(nie pamiętam zbytnio gdzie to widziałam) gdzie leży rozwalony(znaczy sie po prostu leży) na kanapie a dookoła kawałki pizzy, gitara elektryczna, winyle, wszystko poprzekrecane, napisy na ścianach, ogólnie krajobraz po typowej balandze...
po prostuu rozwalające...
zrobiłam sobie jako tapetę jak miałam urodziny, bo tam był napis HAPPY BIRTHDAY...
ktoś wie, o jakim mówię??
pozdro...
agresywna :)
Witam.
Hehe, podoba mi się ta dyskusja. :-)) Tak w woli ścisłości, ten "debil" to ja, jak to tak elkowentnie użytkowniku ralph ująłeś. :-)) Ale się nie obrażam, chciałem zobaczyć czy będzie jakaś reakcja :D Plakatów u niego nie ma dużo, tylko 18, aczkolwiek są i z pierwszego filmu i jak się patrzy to niebo a ziemia. A w sumie.... czemu nie :-)) Jest zdjęcie jak był jeszcze młodszy. :-)) Ale bez paniki, jutro zmienie na normalne już. Też lubię jak tu jest porządek.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
ja wiem o jakim zdjeciu mowisz.....nie wylada tam ladnie bo ma brwi jak sowa szczerze mowiac(lol2)ale dobra ja nie wnikam w gusta:)
pozdro monisia:)
ja też wiem o jakie zdjęcie chodzi... i też uważam ze jest sweet.... a tak poza to teraz jest wszystko wpożo.. to zdjecie mi sie podoba... i sory za tego debila (chociaż to chyba nie ja mówiłam..niepamiętam)
pozdro
to ralph wspominał cóś o "debilu", tak dla sprostowania...
a co do tego zdjęcia, no cóż, Daniel ma takie brwi, njo chyba, że je REGULUJE...
pozdro...
Wiecie, jak macie jakieś ciekawe zdjęcię, to podeślijcie mi na maila (info u mnie na blogu) a wstawie. I wtedy i wilki syty będzie i owca cała. :-))
no nie wiem, cokolwiek tu wstawisz, zawsze będzie ktoś, komu AKUTAT ta czy inna fotka się nie podoba...
i raczej nie będzie to milczenie owiec...
owieczki na tym forum lubią sobie pobeczeć...
pozdro...
chciałam napisać AKURAT a nie AKUTAT ...
coś kiepsko z tą moją klawiaturką...
hm, te kabelki są troszkę niestrawne ;)
pozdro...
taa...
można powiedzieć, że to forum czasami przypomina istne rykowisko...
eee tam
pozdro...
ps. znowu inne zdjęcie?? może ja się nie wypoiem, bo zostanę zbutowana...
jakbym się tym przejmowała ;)
JEJKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
CO TO ZA BADZIEWNE ZDJĘCIE?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? !?!?!?
Zdejmijcie je natychmiast, bo wygląda na nim jak WIEŚNIAK!!! A te włosy.... FUJ!!!
Czy Wam się to podoba???? I czy to w ogóle jest Daniel? Co o tym sądzisz Ty, który właśnie to czytasz??????????????????????? ?????????