ten aktor. jego gra nie jest wybitna. (ale to tylko moje zdanie) I wiecie co? bardzo się cieszę, że w Uk ktoś powoli zastępuje jego miejsce, mowa oczywiście o takich aktorach jak s. keynes i w.moseley.
Leże i kwicze :D
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Radcliffe za grę 8/10... O kurwa :D Ile dziewczyny filmów widziałyście oprócz HP? December boys? Zagrał tam tak samo sztywno jak i wszędzie ;] To laik aktorski. Jest najgorszą osobą, która mogłą zagrać Harry'ego.
PS. Zawsze wiedziałem, że kobiety mają nasrane. Nie wiedziałem, że aż tak :D
Pozdro dziewczyny, zajebisty temat :D zmieńcie jeszcze kilka razy swoje listy ładności(:D) i dajcie znać to chętnie jeszcze pozbijam. Aloha.
Gratulacje jarhead- Wygrałeś wycieczkę na syberię nakoszt własny-pakuj się i niewracaj...
Klasyczny przykład na dziecko neostrady
brawo właśnie zostałaś debilem miesiąca...noś się z tym honorem, godnie reprezentuj dotychczasowy poziom swojego intelektu...
Nie rozumiem Cię. Jeździsz po wszytskich po kolei... to trochę żaosne. BA! Bardzo żałosne!
A co do tematu... ja wolę Wiliama.
ale wy macie problemy....żebym ja takie miała....ja wole WILLIAMA sto razy bardziej .......;Pppp
Nie będę się bawić w wykresy, bo za stara na to jestem...
Wybaczcie, ale muszę się wtrącić: czepiacie się Daniela, że przyszedł na premierę w smokingu? Nie wiem ile macie lat, ale powinniście już wiedzieć, że na okazje typu premiery własnego filmu powinno się ubrać jak należy. Do Ruperta w żadnym wypadku nic nie mam, ale uważam, że Daniel miał całkowitą rację ubierając się stosownie do sytuacji.
O wygląd się kłócić nie będę, bo to bez sensu, ale proszę o zachowanie poziomu w swoich komentarzach odnośnie wyglądu wymienionych aktorów.
Widzę, że jestem w mniejszości, ale Daniel zrobił na mnie dobre wrażenie - zarówno w filmach, jak i w wywiadach.
w zupełności się zgadzam. To trochę tak jak zakończenie roku w szkole czy nie wiem zakończenie studiów czy rozmowa o prace. Przecież nie pójdzie się w dresie! Smoking musi być i tak leży w dobrym guście.
A daniel w wywiadach się wypowiada mądre i nie robi głupot.
O, właśnie, o to mi chodziło. Do Ruperta nic nie mam, ale w momencie jak ktoś krytykuje Daniela porównując do Ruperta ("bo przynajmniej Rupert się ubrał na luzie..."), to najwyraźniej nie zdaje sobie sprawy, że na niektóre okazje po prostu wypada się ubrać bardziej elegancko. No i dla porównania - widział ktoś wśród starszych aktorów jakiegoś pana ubranego w dżinsy i tenisówki? ;)
hmm, to wkońcu ludzie oceniacie wyglad Daniela czy to jak gra? Bo to dwie kompletnie rózne sprawy... Jesli chodzi o wygląd, to sa gusta i guściki i o oni sie nie dyskutuje... Z kolei jeśli chodzi o aktorstwo... Z całym szacunkiem dla Daniela, ale jest bardzo drętwy... Zreszta o jego zdolnościach świadczy ilośc filmów ;)
Co do ilości filmów - ma na koncie więcej, niż pozostała dwójka razem wzięta ;)
Ale rozumiem, że komuś może się jego gra nie podobać. No dobra - nie rozumiem, bo mi się podoba ;) (jego gra) Ale o to się kłócić nie ma sensu, tak samo jak o to, czy jest przystojny, czy nie.
Zgadzam się. Daniel wypłynął dopiero dzięki HP. Jest mnóstwo super-hiper-oskarowo-holiłódzkich aktorów, którzy dopiero po 30stce stali się wielce sławni i doceniani ;]
A ilość nie decyduje o jakości.
kurde nastepny !
co nas obchodzi czy kogoś lubisz czy nie ? czy ci dziala na nerwy czy nie bardzo ?
o co wam chodzi ? to jest portal poswiecony filmom i aktorom a nie forum o wyrażaniu swojej opinii . mówisz podobał mi sie w tym filmie albo nie i tyle a nie ze dziala ci na nerwy !
a tak wgl tych co tam zostali wczesniej wymienieni przez cb to nie znam !