Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

No piście co o nim myślicie!!!!!!!
ja ża to że gra w H.P

dejna1991

Jakby nie patrzeć robi co może żeby grać HP jak najlepiej.
Osobiście mam nadzieje że nie da sie zaszufladkować i życze mu jak najlepiej. Można liczyć że przynajmniej nie bedzie grał dla kasy bo ją już ma ;-)

MademoiselleButterfly

gra fatalnie i po prostu jak debil jakiś trędowaty

maciaa

gra-fatalnie-i-po-prostu-jak-debil-jakiś-trędowaty

trędowaty debil?
gra jak debil?
debil gra fatalnie?

nie-czaje-cie-dziecko

poshh

nie musisz mnie czaić dziecko.

maciaa

'poshh' nikogo nie czai.

LeftLilith_

najważniejsze, że ty wiesz kim jest 'zeofil' (xD)

dlaczego mój nick znalazł się w ''?

maciaa

to po co piszesz takie bzdury na forum?

dejna1991

xxxxxxxxxxxxx pasują mu te okrągłe okularki :P xxxxxxxxxxxxxxxxx

dejna1991

Fajnie gra :D co wy sie tak burzycie.......................

Kebi_100

burzymy się bo niefajnie gra................

aaako

gra specyficzne... ale bez przesady, nie jest tak źle... bywają gorsi...

dejna1991

hm, lubię Dana.
nie ukrywam, ze głównie dlatego, że gra Harry'ego, którego uwielbiam :D
muszę przyznać, że mimo tego, że go lubię, wg mnie gra ... yyy źle, delikatnie mówiąc. no, ale ... wybrano go z castingu, nie jest po szkole aktorskiej, więc czego mam oczekiwać? przynajmniej da się na niego jakoś patrzeć na ekranie.
takie było moje zdanie do hp6 :)
po tej części, kiedy zobaczyłam Harry'ego w wersji `upojonej SZCZĘŚCIEM :D` uwierzyłam, że ma on jednak talent. może po prostu bardziej pasuje do ról komediowych?

xxxAnetkaa99xxx

najszczerzej... to ta scena uratowała całokształt i filmu i gry :P

paula15

Coś w tym jest ^^"

A ja też go lubię. Faktycznie, jeśli chodzi o umiejętności, to mógłby mieć większe, ale nie uważam, żeby trzeba go było ta strasznie demonizować. Może faktycznie lepiej by się nadawał do komediowych ról? 8D (chociaż jak przypominam sobie tę okropną scenę z "Czary ognia", jak Moody zamienił Malfoya we fretkę... brrr... zaczynam mieć wątpliwości xD)

Widziałam też mnóstwo niepochlebnych opinii o jego wyglądzie. Naszukałam się jego zdjęć, nie przerobionych, nie wyczyszczanych, robionych "z zaskoczenia", że tak to nazwę, i moim zdaniem wygląda całkiem normalnie (mimo że to zdjęcie na stronie jest okropne 8D). Nie jest może bożyszczem, ale naprawdę nie uważam, żeby było w nim coś odrzucającego ^^"

Ludzie zazwyczaj jak go opisują (piszę z mojego doświadczenia) do popadają ze skrajności w skrajność. Albo się nad nim przesadnie zachwycają, albo robią z niego potwora i tragedię.

Myszula

a cóż innego ludzie mogliby napisać.... albo się spastwić nad człowiekiem i nie zostawić suchej nitki, albo jak napisane wyżej popadać w skrajność...
eh...