Jakby nie patrzeć robi co może żeby grać HP jak najlepiej.
Osobiście mam nadzieje że nie da sie zaszufladkować i życze mu jak najlepiej. Można liczyć że przynajmniej nie bedzie grał dla kasy bo ją już ma ;-)
gra-fatalnie-i-po-prostu-jak-debil-jakiś-trędowaty
trędowaty debil?
gra jak debil?
debil gra fatalnie?
nie-czaje-cie-dziecko
hm, lubię Dana.
nie ukrywam, ze głównie dlatego, że gra Harry'ego, którego uwielbiam :D
muszę przyznać, że mimo tego, że go lubię, wg mnie gra ... yyy źle, delikatnie mówiąc. no, ale ... wybrano go z castingu, nie jest po szkole aktorskiej, więc czego mam oczekiwać? przynajmniej da się na niego jakoś patrzeć na ekranie.
takie było moje zdanie do hp6 :)
po tej części, kiedy zobaczyłam Harry'ego w wersji `upojonej SZCZĘŚCIEM :D` uwierzyłam, że ma on jednak talent. może po prostu bardziej pasuje do ról komediowych?
Coś w tym jest ^^"
A ja też go lubię. Faktycznie, jeśli chodzi o umiejętności, to mógłby mieć większe, ale nie uważam, żeby trzeba go było ta strasznie demonizować. Może faktycznie lepiej by się nadawał do komediowych ról? 8D (chociaż jak przypominam sobie tę okropną scenę z "Czary ognia", jak Moody zamienił Malfoya we fretkę... brrr... zaczynam mieć wątpliwości xD)
Widziałam też mnóstwo niepochlebnych opinii o jego wyglądzie. Naszukałam się jego zdjęć, nie przerobionych, nie wyczyszczanych, robionych "z zaskoczenia", że tak to nazwę, i moim zdaniem wygląda całkiem normalnie (mimo że to zdjęcie na stronie jest okropne 8D). Nie jest może bożyszczem, ale naprawdę nie uważam, żeby było w nim coś odrzucającego ^^"
Ludzie zazwyczaj jak go opisują (piszę z mojego doświadczenia) do popadają ze skrajności w skrajność. Albo się nad nim przesadnie zachwycają, albo robią z niego potwora i tragedię.