David YatesII

6,4
4 155 ocen pracy reżysera
powrót do forum osoby David Yates

Dlaczego ten zajebisty reżyser, który robi bardzo wysoko oceniane filmy ma tak słabą ocenę

PiotrHp

bo większość ludzi to banda przygłupów ;]

CraigMax

Większość osób nie przepada za nim ze względu na to, że "zniszczył Pottera". ;)

qlenaa

Jak dla mnie bezsens. Użytkownicy zachodzą w głowę, dlaczego wyreżyserował aż cztery części. Tymczasem Zakon Feniksa Z zarobił w kinach ponad 60 mln USD więcej niż czara, Książę niewiele mniej, a o Insygniach nawet nie będę wspominał.

dawo160496

Poprawka Zakon zarobił ok 54mln USD więcej od czary. Co do Cuarona mimo, że wszystkim(w tym mi) podoba się Więzień, jest on najmniej kasową częścią serii. Takie są fakty.

dawo160496

Co ma jakość filmu do jego poziomu ,więzień Azkabanu to czesc najlepsza a zarobiła najmniej Yatesovi wyszedł tylko zakon feniksa resztę częsci jak dla mnie strasznie skopał

wilku004

Nie pisałem ani o jakości, ani o poziomie, tylko o wynikach w box office.

dawo160496

No tak sorry ,chociaż jestem ciekawy dlaczego one zarobiły wiecej chociaz były słabsze niż poprzednie wiadomo że dwie ostatnie musiały zarobic najwiecej na zakończenie cyklu

wilku004

Jak dla mnie nie jest tak źle: Insygnia są wporządku, Zakon mimo, ze wszyscy na niego narzekają jest według mnie fajnie , dynamicznie zrobiony, tylko Księcia Yates ewidentnie spieprzył.