Demi Lovato

Demetria Devonne Lovato

7,4
2 098 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Demi Lovato

Demi oprocz zagrania w 'disnejowskich' produkcjach nie osiagla nic.
Wydaje mi sie, ze skonczy jak Lindsay.

Tyle, ze Lilo zanim sie stoczyła cos osiagneła.
Demi przecietna aktorka o przecietnej urodzie.

Lubie Miley jest taka wygadana :) Zagrala w cudownym filmie 'Last Song'
Selena za to jest bardzo ładna ;)

juliawu

Demi i Miley to jedyne 'gwiazdki disneya' , które NAPRAWDĘ potrafią śpiewać. Miley też nie oszczędza sobie używek i się z tym nie kryje. Demi żyje w tym biznesie dłużej niż Miley i była wystawiana na większą presję, bo nie miał na nią wciąż oka ktoś bliski(jak w przypadku Miley). Gra z ojcem nie jest tak stesująca. Demi ma na koncie świetną płytę i została jurorką x factor. Daje przykład i jest wzorem siły dla wielu nastolatków, krótko po wyjściu singla 'Skyscraper' jedna z fanek przyznała, że ta piosenka uratowała jej życie. W dniu kiedy ją usłyszała planowała popełnić samobójstwo.
Więc na przyszłość zbadaj dogłębniej temat zanim powiesz, że jakaś osoba 'nic nie osiągnęła'

dailymatch

Mimo, ze MIley przez długi czas była najpopularniejsza dała rade.
Nie skoczyła na zadnym odwyku.
Znalazła fajego faceta i chce sie ustakować.

Co mnie obchodzi jakas rozchwiana emocjonalnie malolata (fanka), swietna promocja plyty.

juliawu

Podziwiam poziom dyskusji, naprawdę. Nie jestem fanką Demi Lovato, stwierdzam fakty. Słucham innej muzyki i nie gustuję w tego typu kulturze, fanką jest moja młodsza siostra i jestem w stanie stwierdzić, że Demi jest utalentowana. Potrafię zauważyć jaki wpływ ma na swoich fanów. Fakt, żeby zauważyć takie rzeczy trzeba wyprzeć się stereotypów, co dla Ciebie może być trudne, bo zazwyczaj dla ludzi o niskim poziomie rozwoju takie jest.
Następnym razem się ogarnij i nie obrażaj ludzi na prawo i lewo człowieku.

dailymatch

Co ty mozesz wiedziec o mojej inteligencji...
Wyraziłam swoja opinie, a to czy ktos ją podziela, czy nie, to juz mnie srednio ochodzi ;]

juliawu

Trzeba umieć to robić. Obrażanie innych to chamstwo a nie wyrażanie własnego zdania. Rozróżniaj pojęcia

dailymatch

brak talentu= obrazanie?
Wspołczuje i tyle w temacie.

juliawu

'Co mnie obchodzi jakas rozchwiana emocjonalnie malolata (fanka), swietna promocja plyty '
Chociaż pamiętaj co piszesz. Z resztą szkoda słów, idź hejtować gdzie indziej.

dailymatch

'Co ty mozesz wiedziec o mojej inteligencji...
Wyraziłam swoja opinie, a to czy ktos ją podziela, czy nie, to juz mnie srednio ochodzi'

To lepiej zachowaj chamskie odzywki dla siebie, a opinie wpisuj do pamiętnika - na forum się dyskutuje, a nie wyraża opinie i ma gdzieś, co mówią inni.

dailymatch

Świetna piosenkarka ma dopiero 20 lat zdąży coś jeszcze osiągnąć nawet w aktorstwie

juliawu

Zgadzam się z dailymatch. Demi jest utalentowana, ma przepiękny głos. Miley również się rozwija wokalnie. Co do Seleny- bardzo mi przykro, ale ona jedynie ładnie wygląda. Przy wysokich dźwiękach na live'ach musi wtórować jej kapela, żeby nie wyszły nieczystości.
Uważam, że Lovato jest silna, wyszła z odwyku, radzi sobie. Życzę jej jak najlepiej.

mammoth03

Selenie to nawet kapela przy śpiewaniu nie pomaga... śpiewać to ona po prostu nie umie! xD A co do Miley i Demi, to zgadzam sie w 100%. Utalentowane, młode, piekne... Najwyraźniej Miley oprócz śpiewania postawiła także na aktorstwo, a Demi możliwe, że zwyczajnie lepiej czuje się na scenie, więc gra przed kamerami zeszła na drugi plan. :)

juliawu

Demi nigdy nie była zbyt dobrą aktorką (epizod w Grey's Anatomy miała naprawdę niezły), ale stwierdzić, że "nie osiągnęła nic" to gruba przesada. Nie wiem co tobą kieruje, ale na pewno twoja ocena nie jest sprawiedliwa ani obiektywna. Jeszcze gdyby ten post był sprzed lat... Ale po wyjściu z kliniki i wydaniu Unbroken Dems jest chyba w lepszej formie niż kiedykolwiek i jeżeli chodzi o muzykę bardzo dobrze sobie radzi.

Do do wokalu Seleny - ostatnio radzi sobie nieźle, z tego co widziałam na yt. Ponoć też na koncertach wypada lepiej niż np. na oficjalnych galach - właściwie nie zdziwiłoby mnie to, mniejsza presja, większe wsparcie. Poza tym według mnie Selena jest całkiem niezłą aktorką, według mnie w Czarodziejach z WP stworzyła bardzo fajną postać.

użytkownik usunięty
juliawu

Zgadzam się w 100%!!!! Demi NIC nie osiągnęła!!! Miley i Selena to jedyne gwiazdy które się nie dały omotać wytwórni disney'a. Miley została aktorką a Selena piosenkarką i aktorką. Disney to poprostu PORAŻKA!!! Współczuje Cyrus i Gomez że musiały to przetrwać.... Z resztą fanką nie jestem więc co ja się będe na ten temat wypowiadać.... Wole lepsze kinowe produkcje typu The Twilight Saga, Knowing, Speak, Welcome The Riles.... Więc ludzie: Dajcie sobe spokuj z disneyem!!! To są tylko durnowate serialiki które nie mają w sobie żadnego sensu!!! : )

Hehe... "Wole lepsze (...)produkcje typu The Twilight Saga" - tym mnie rozwaliłaś...! xD

użytkownik usunięty
ruwia

To przynajmniej ma sens a nie disnej..... lol...

Dla mnie saga "Zmierzch" ma tyle samo sensu co każdy z tych seriali.Wszystkie te produkcje nie wnoszą nic wartościowego do życia.

Massiekur

Demi nigdy nie planowała kariery aktorskiej. Posłuchaj jej piosenek na żywo, zanim zaczniesz capslockować wypowiedzi.

Błagam was, one są wszystkie razem w tym samym g*wnie tylko pytania, kto którą bardziej lubi

Nie pisz, że Disney to porażka, ponieważ wszystkie legendarne filmy typu "Król Lew" czy inne to też Disney. Demi osiągnęła bardzo dużo, nie w aktorstwie lecz jako piosenkarka, chociaż lubię ją tak samo jako aktorkę i piosenkarkę. Sądzę, że nie powinniśmy porównywać Demi do Miley i Seleny, bo każda z nich jest oryginalna i idzie własną ścieżką, co nie zmienia faktu, że to do Demi mam największy szacunek. A po za tym nie rozumiem co ma Disney do Sagi Zmierzch. Jest to chyba najgorsze porównanie, gdyż często Disney wpływa na nasz rozwój, a filmy z serii Zmierzch mają odwrotny skutek.

juliawu

Ehhh... -.-
Demi a Lindsay to dwie całkiem różne osobowości!! Demi przecież ma chrobę bulimię, wiesz co to za poważna choroba?! A Lindsay na nic nie była chora, ona popadła w uzależnienie od narkotyków bo miała po prostu słabą wolę. Demi bardzo dużo już osiągnęła. (poczytaj sobie trochę)
http://pl.wikipedia.org/wiki/Demi_Lovato proszę, na tej stronie są wypisane wszystkie jej osiągnięcia. Więc bardzo bym prosiła abyś się nie wypowiadała na czyiś temat nie znając go wystarczająco dobrze ;) . A Miley wcale nie lepsza.. też wdycha maryśkę, chodzi bez majtek (już kiilka razy paparazzi uwieczniło ten moment) na swoich koncertach jest ubrana wyzywająco, tańczy tańce erotyczne na oczach swoich młodych fanów - to nie jest wzór do naśladowania. Demi walczy cały czas ze swoją chorobą, pomaga innym oraz pokazuje ludziom, że mając taką poważną chorobę dalej można żyć pełnią życia ;)

Tari12

Uzależnienie jest poważniejszą chorobą niż bulimia. Oprócz uzależnienia psychicznego, jest też uzależnienie na poziomie fizycznym.

A tak po prawdzie. Nie obchodzi mnie jej historia życia, to nie cykl Ewy Drzyzgi lub film z cyklu "Okruchy życia" bądź Druga prawda.

Aktorką jest taką sobie, nic specjalnego. Jak miliony innych.

bunttogrunt

Ale mnie to też nie obchodzi czy to cie obchodzi czy nie.. tak po prawdzie to tamten tekst nie był skierowany do ciebie. Tamta treść napisana przeze mnie była odpowiedzą na wypisywane GŁUPOT i BREDNI eli17

juliawu

Tragedią jest twoja wypowiedź... Nie wiem czy ty w ogóle zdajesz sobie sprawę co ty mówisz? Bulimia, jak zauważyła moja poprzedniczka, to naprawdę groźna choroba. Może doprowadzić do śmierci. To że Demi miała problemy zdrowotne i prywatne nie oznacza że trzeba ją skreślać i z góry przewidywać że skończy jak Lindsay... Dziewczyna dużo przeszła i cieszę się że doszła już do siebie. Ona w odróżnieniu od koleżanek Cyrus i Gomez ma niesamowity talent. Jej głos jest według mnie niesamowity a piosenki ma genialne. Mają przynajmniej jakieś przesłanie. Walka z chorobą to naprawdę ciężka droga i cenię Demi za to że dała siłę wielu dziewczynom które przechodzą przez takie piekło. A tekst typu "Co mnie obchodzi jakas rozchwiana emocjonalnie malolata (fanka), swietna promocja plyty." świadczy tylko o tobie, bo dowodzi to że widać masz bezproblemowe życie, nie potrafisz dostrzec cierpienia innych i myślisz tylko o sobie... Wybacz, ale tak to wygląda...

juliawu

Człowieku, czy uważasz swoją wypowiedź za istotnie inteligentną? Przede wszystkim, Selena również gra "u Disney'a", Demi także jest bardzo ładną dziewczyną, M. Cyrus jest, według mnie, zbyt dziecinna, wywyższa się często. Wszystko robi "dla szpanu", uczesanie, ubiór - chce zrobić z siebie hm, kobietę, ale nie udaje jej się to.

juliawu

nie czytałam poprzednich wypowiedzi, ale pragnęłabym zauważyć, że Demi obecnie jest piosenkarką, a nie aktorką. i jak to nic nie osiągnęła? obecnie nagrywa 4 studyjny album i jest w jury w amerykańskim x facktorze. a jeżeli chodzi o urodę - każdy ma inny gust ;)

juliawu

Po przeczytaniu tych wszystkich hejterskich komentarzy postanowiłam założyć sobie tu konto i odpisać ;]
Jestem fanką Demi, jestem fanką jej muzyki, a czytanie takich komentarzy jest po prostu smutne.
To nie jest jedynie wyrażanie swojej opinii, bo jeżeli publicznie wyrażasz swoje zdanie to najpierw zbadaj fakty, poczytaj coś, a potem sie odzywaj. Łatwo jest obrażać i widze że coraz więcej osób chyba obrało sobie za cel życiowy pisanie w necie negatywnych komentarzy na wszelaki temat. To przykre ile wy macie w sobie nienawiści. Mówicie że brzydka, nie ma talentu, chora, uzależniona? A czy ktoś z was umie choć tyle co ona? Tak jak już ktoś wspomniał, rozumiem gdyby to ktoś pare lat temu napisał... bo w 2012 Demi na prawdę DUŻO osiągnęła! A co do tego że inspiruje miliony ludzi i jakaś fanka dzięki jej muzyce nie popełniła samobójstwa - jeżeli ktoś jest inspiracją dla choć jednej osoby, ma pozytywny wpływ na choć jedno życie, TAKA osoba powinna być szanowana, bo i tak zrobiła w życiu więcej niż każdy z was, siedzący na dupie i obrażający ludzi w necie. ;] Nie wiem jak można tak mówić, uważacie sie za mądrzejszych od znawców? Bo osobiście nigdy nie słyszałam by ktoś, kto liczy sie w show biznesie i zna na muzyce, stwierdził że ona nie umie śpiewać. Miley - też umie śpiewać, ale ona bardziej myśli o tym aby być na topie i ostatnio też różne szopki z jej udziałem wypłynęły, więc na pewno nie jest lepszym wzorem dla młodzieży niż Demi ;] Selena - nie powala mnie, ona jest przeciętna, ale to nie znaczy że nie ma talentu, każda z nich ma talent, każdy kto znalazł sie w radiu lub telewizji (bez pomocy znajomości) ma jakiś talent.
Co do choroby. Ona nie tylko ma bulimię, a przede wszystkim jest osobą dwubiegunową. Polecam obejrzeć film dokumentalny w którym sie wypowiada, na temat swojego odwyku itp (nazwa filmu "Stay Strong" dostępny na stronie MTV). W X Factor Demi jest taka sympatyczna, szczera i prawdziwa że dodatkowo mogę stwierdzić że to na prawdę super dziewczyna ;) zresztą wystarczy pooglądać wywiady z osobami które ją znają.
Więc drodzy hejterzy, obejrzycie film, poczytajcie na wikipedii czy innych stronach, zobaczcie wywiady, może nawet obejrzyjcie X Factor i WTEDY wyrażajcie swoją opinię na temat Demi Lovato.

imaginacja16

Mądrze mówi. Polać jej ;)

juliawu

Miley zepsuła cudowny film "Last song" powtarzając nieustannie swoją dziwaczną, koszmarną minę. Demi aktorką jest może przeciętną, ale ma za to świetny głos

juliawu

Może i przeciętna aktorka, ale przeciętna uroda ? O.o W sumie, zależy to od gustu ale ma w sobie coś co przyciąga , te oczy najbardziej ;) Jak czytam te komentarze to mnie krew zalewa po prostu ... Demi nie umie śpiewać ? T wpiszcie sobie w YT demi lovato live i sobie posłuchajcie. nawet jak była chora( coś miała z gardłem) to sie nie poddała i zaśpiewała niesamowicie ..

Drieee

To prawda, ona występuje i z chorym gardłem i nawet złamaną/ zwichniętą nogą (nie pamiętam dokładnie) :P
Głos ma świetny jak na swój wiek, generalnie między jej wykonaniami z czasu Camp Rock, a obecnymi jest przepaść, nieźle się wokalnie podciągnęła, aż miło słuchać.
Nie jestem jakąś jej wielką fanką, ale życzę jej sukcesów, ma parę naprawdę fajnych kawałków, w wystepach na żywo daje radę (niektórych "piosenkarek" strach słuchać w wersji live:P ).
Prawda jest taka, że nie każdy musi ją lubić. W końcu to demokratyczny kraj :P ale myślę, że nie zasłużyła również na to by ją obrażać;)