Dominic Purcell

Dominic Haakon Myrtvedt Purcell

7,5
9 676 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dominic Purcell

Koleś ma za duży baniak.. on jest nie kształtny! W Prison Breaku to widać,że koleś ma banie jak dynia!

bezroznicy

Wklej swoje zdjęcie internetowy napinaczu.

bezroznicy

ok.
Nie broń jego głowy!! Żaden hełm na tą banie by nie wszedł., Bóg go niestety ukarał olbrzymią głową chcąc czy niechcac!

btw!
Fajne masz zdjecie! uhauha!

bezroznicy

Nie bronie go.
Twierdze że jesteś netowy napinacz, jedziesz po kimś a sam swojej foty nie wrzucisz, czyżby zazdrość przemawiała przez ciebie?

A fote mam jaką mam, ty też masz nie chudą.

bezroznicy

sam masz za duzy leb! iodz sie utop...hee...

popatrz na jego cialo...glowa jest proporcjonalna

bezroznicy

heh zgadzam sie popatrz jaki on jest szeroki w barach i wogule ;D wcale niema z duzej glowy co do reszty chyba ;]

bezroznicy

nie ma zaduzej glowy ;| ciebie cos popierdol***... grzecznie mowiac wszytsko ma idealne ale ty chyba nie!! hehe xD

bezroznicy

pfy ... ale macie temat do licha , hehe...

bezroznicy

przez takich debili jak ty filmweb zejdzie niedługo na psy...

bezroznicy

zazdroscisz mu i tyle dla mnie to on jest boski, ma świetne ciało i jest słodki:)

bezroznicy

Weź się koleś zgol na lyso i popatrz wtedy na swoj łeb!Zobaczysz jaki masz zryty...:P

użytkownik usunięty
bezroznicy

Z pewnością twojej dziewczynie lub żonie, nie przeszkadzał by jego duży łeb (twoim zdaniem) i gdyby taki Dominic na nią spojrzał polecialaby za nim od razu nie ogladając sie na twój zgrabny mały łebek. Koleś jest przystojny i wszystko ma na miejscu.

bezroznicy

co to za temat w ogóle?! żenada :/

bezroznicy

Ale z ciebie CIEĆ. Czepiasz się jakiś zasranych szczegułów. Po co ty oglądasz filmy...żeby patrzeć kto ma dużą głowe czy co?? Dominic przynajmniej się jakoś udziela, a ty że nie masz co robić to wlazisz na fora i się z ludzi naśmiewasz...bardzo ambitne. Chciałabym zobaczyć twój mużdżek...pewnie tak mały, że nie dziwie się dlaczego głowa Dominica wydaje ci się duża...a zapewniam cię-wydaje ci się

pib2

jak dla mnie ten temat jest po prostu śmieszny..naprawde nieźle się uśmiałam czytając pierwszy wpis =]