Edward NortonI

Edward Harrison Norton

8,8
106 203 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Edward Norton

UWIELBIAM GO !!!

użytkownik usunięty

Jest nie tylko boski, ale i inteligentny, sorry ale aktor powinien mieć coś do zaoferowania poza mordą... zac efron przeminie z wiadrem za 20 lat, brada pitta zjedzą myszy, a edward nawet jak się pomarszczy i zbrzydnie, dalej będzie grał:)

OOOH EDi! kocham kocham kocham:P jak najbardziej zgadzam sie z wypowiedzia:)

użytkownik usunięty
Czaki_8

proszę, a jendak nie jestem nienormalna :)

Ja też się zgadzam! Edek jest moim ulubionym aktorem i żaden tam Zac go nie zdetronizuje. I koniec;)

W 100% sie zgadzam doskonałym przykładem sa np. Robert De Niro, Morgan Freeman, Clint Eastwood czy Al Pacino oni juz sie "pomarszczyli i zbrzydnieli" a nadal graja w świetnych filmach. Mysle ze tak samo bedzie Nortonem w wieku 70 lat bedzie gral w dobrych filmach gdy Brad Pitt bedzie juz dawno zapomniany(nie zebym cos miał do brada pitta) ,a ten zac efron ktorego teraz nawet nik nie zna z ta swoja "pomarszczona geba" bedzie ogladał filmy prawdziwych aktorów ,ale to jest tylko moje zdanie;D

Krzych1

Podpisuję się pod tym obiema rękami, a nawet i nogami:)

użytkownik usunięty
BlueEyeshadowGirl

No no, widzę, że się towarzystwo ruszyło. Bardzo ładnie, bardzo ładnie. A ja teraz do gazety pisałam o Nortonie i tak się cieszyłam, ze aż dwie foty dali... Bałam się że odrzucą, bo zazwyczaj odrzucają Starych (stary = wg nich po 30.)

To niestety prawda, że aktorów po 30. mają gdzieś, ale o tych Zacach (czy jak im tam) za parę lat nikt nie będzie pamiętał, a o Nortonie pamiętamy już długo:)
PS. O jakiej gazecie mowa?

użytkownik usunięty
Carlota_7

tv okey, taki program tv + ploty o gwiazdach. zdjęcia będą dwa - jedno z więźnia. ale malutkie.