Eminem

Marshall Bruce Mathers III

8,6
3 962 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eminem

zastanawiam sie skad wy sie urwaliscie ludzie....z choinki? to co tu piszecie jest zalosne.... jak mozna kpchac kogos kogo sie nawet nie zna? podziwiam i szanuje ema za to co robi i uwazam ze jest w tym swietny....ale bez pszesady...:/

użytkownik usunięty
Zycior

Sory ale ja napewno nie urwałam się z choinki!!!!!!!!! Dlaczego żałosne co???? Jak się nie zna....??? Jak bym go nie znała to bym nie wiedziała nawet jak ma na imie, skąd jest, co robi, ile ma lat itd.
ale przecież wszyscy go znają!!!!!!! Osobiście to ja zwariowałam Na punkcie Eminema, lecz szczerze powiem że wkużają mnie te rozwścieczone małolaty na koncertach..

Pozdrawiam
Emma

użytkownik usunięty
Zycior

ja kocham eminema i nikt mi nie będzie pierdolił

użytkownik usunięty

SPOX ja też kocham Eminema i jestem jego wierną fanką, mam pokój cały powyklejany jego plakatami mam wszystkie jego płyty i wszystko co go dotyczy.
Pozdrawiam wszystkich fanów Ema
Emma YO

użytkownik usunięty

PARADADOKS! (PARANOJA:) Piszecie, że lubicie i kochacie Eminema, który to zkolei mówi otwarcie, że nie lubi Polaków i że nie śpiewa dla Polaków :)

użytkownik usunięty

PARANOJA?????????????????????? ?????????????????????????????? ????? Ej weź mi tu nie pierdol smutów bo Em tak nie powiedział a jak tak myślisz to mi udowodnij kiedy tak powiedział i gdzie.
Wejdz na strone Marshalla i poczytaj trochę a dopiero póżniej się odzywaj ok?????
P.S. kocham Ema!!!!!!!!! I nic i nikt mi tego nie wybije!!!!!!!!!!
Emma