Eric Bana

Eric Banadinović

8,0
25 134 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Eric Bana

Eric to jeden z najseksowniejszych aktorów. Moim zdaniem najlepiej prezentował się w Troi. (Do dziewczyn)Zajrzyjcie na mój profil by zagłosować na... same zobaczcie:)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
harybda

Eric był, jest i będzie moim wymarzonym Hektorem. Był niesamowity, niesposób znaleźć lepszego aktora do tej roli :) I faktycznie jest nieziemsko przystojny :D

harybda

Zgadzam się !! Wystarczy na niego spojrzeć. Chodzący ideał !!
I TE OCZY - hipnotyzujące spojrzenie

gem_aga

popieram :-)

harybda

i ja się podpisuję 'obiema ręcami' pod powyższymi zachwytami na temat tego przystojnego i utalentowanego aktora :)

diana6echo

no ciacho z niego jest :D a mi się jego mała rola w "helikopterze.." podobała najbardziej a potem "monachium"

harybda

świetnie go ucharakteryzowali jako Nero w Star Treku - wyglądał bosko i te oczy :)

pina

Ja jestem w nim po prostu zakochana. Jest zabawny, przystojny, wysoki, ma ciemne oczy, gęste włosy, niesamowity głos, świetną sylwetkę i bardzo zgrabny tyłek:) (każdy kto oglądał "Zaklętych w czasie" wie o czym mówię). Woda sodowa nie uderzyła mu do głowy. Jest kochającym mężem i ojcem, a także i chyba przedewszystkim świetnym aktorem (najlepsze role w filmach "Chopper", "Troja" i "Monachium"). Dla mnie to ideał:)

pocahontas123

W pełni zgadzam się z pocahontas123. I love you Eric:)