Ewa Wencel

7,3
5 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Ewa Wencel

Ewidentnie wygląda staro...poza tym jakoś nie trawię jej zbytnio...
Może dlatego, że grała w tym szmatławcu M jak miłość...bleee

Valijka

ja też za nią nie przepadam, ale nie przez jej rolę w "M jak miłość". po prostu wyjątkowo mnie drażni jej maniera aktorska.

softy_girl

nie znoszę jej ale w bulionerach to ona fajnie zagrała a inne rolę grała do banii.

kinomanka_13

Gratulacje oceniając ją po jednym serialiku to dość drewnianym oglądnijcie z nią coś ambitniejszego niż denne M jak Miłość, to zmienicie zdanie. Plac Zbawiciela jej rola toksycznej teściowej, zostaje w głowie na długo. Z seriali: Mamuśki pokazała swój talent komediowy bądź Czas Honoru ze starszych Nad Niemnem, bądź Małgosia kontra Małgosia a najlepiej wybierzcie się do Teatru Kwadrat Świetna aktorka. Każdy się zestarzeje chwała pani Ewie,że starzeje się z godnością i ma ogromny dystans do siebie i do show-biznesu.

Valijka

No jasne... W wieku 59 lat powinna wygladac, jak nastolatka... Puknij sie w puszke po mozgu...

alex44_2

jak autor tego tematu to pisał to miała 54 lata. Jak na ten wiek staro wyglądała przez to że jest zasuszona.

dominik1989

Bo swoje przeszła? tak ciężko zrozumieć ? Zdrada mężuś zdradził ją z Łepkowska. Rozwód cały czas były mężuś robi jej smród, choroba, ale o tym mało kto wiedział wiem ,że Krauzowie bardzo jej pomagali, miała w nich wsparcie, kobita swoje przeszła. Zamiast kogoś oceniać spójrzcie na siebie.

monisia54315

Ja to napisałem do autora który pisał że ma 59 lat. Każdy ma jakieś problemy.

dominik1989

E w Mamśkach wyglądała bardzo atrakcyjnie moim zdaniem.