Franka Potente

7,3
5 563 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Franka Potente

Ludzie! A czym tu się zachwycać?! Ani to ładne ani specjalnie utalentowane!

Eowina_3

Absolutnie sie nie zgadzam - co do urody, to moim zdaniem jest bardzo ładna, ciepła i niecukierkowa, a co do talentu, to już na pewno nei masz racji, bo i ile uroda jest względna, to talent już nei - a że FP go ma, to widać.

Eowina_3

ale bzdury pleciesz!!! Aktorsko jest świetna albo żadnego filmu z nią nie widziałaś.

Eowina_3

EEE... Bez przesady! Talent ma, to fakt potwierdzony nagroda. A co do wygladu, to nie kazdy lubi przeslodzone lalunie, które angazuje sie do filmu tylko jako atrakcyjny dodatek. To wszechstronna aktorka, wystarczy porównac zagubiona Christine, odwazna Marie, zdesperowana Lole, pewna siebie Kate i wyluzowana Barbare. Zupelnie inne postacie! A kazda zagrana doskonale!

maggixy

Franka jest bardziej utalentowana niż niejedna hollywodzka gwiazda zarabiająca po 20 milionów za rolę. Uroda natomiast jest pojęciem względnym, ja uważam, że Franka ma w sobie to "coś". Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
Binula

No jeśli dla założyciela tematu to:

http://1.fwcdn.pl/ph/14/97/31497/237234.1.jpg

nie jest ładna kobieta to ja nie chcę wiedzieć kogo uważa za ładną.

użytkownik usunięty
Eowina_3

jest urocza, (znasz pojęcie tego słowa?) i ma cholerny talent

krótko i na temat

Eowina_3

Kocham Frankę! Szkoda, że nie ma powodzenia w życiu osobistym :(

Eowina_3

Ja za nią nie przepadam....i wstyd się przyznać, ale nie wiem dlaczego.

ewebat

Wolno Ci.
To żadna zbrodnia .
Można kogoś nie lubić i nie wiedzieć czemu.
Pod warunkiem , że takiej aktorki się nie jedzie po bandzie tylko dlatego , że się jej z jakiegoś powodu nie lubi.
Ja tam Frankę cenię jako aktorkę i uważam za atrakcyjną kobietę.
I też mi wolno ;-):-)

użytkownik usunięty
Eowina_3

Nie zgadzam się.
Emocje potrafi zagrac perfekcyjnie.

Eowina_3

Jeżeli chodzi o urodę to się z Tobą zgadzam, ale, żeby być dobrą aktorką nie trzeba być urodziwą, Franka jest tego przykładem.

Eowina_3

ładna madra i kochana taka zona:) a nie szlauf

Eowina_3

CO? Jest cudowna - ma wspaniałe oczy, i wygląda świetnie i w krótkich i w długich włosach.